Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Тогда факты и темы не уместные для шоколадного идола, будут возникать по всему форуму.

Сейчас они везде,так что не удивит.А это идол,чей он идол?Той кучки сирот из соседней темы,которые радуются происходящему в Украине?Так это пока их не коснулось , далі буде.

Что же будет в канун выборов?
Не переживай. Сегодня этим вопросом как раз и занимались. Всё будет хорошо.
Будут созданы передвижные комплексы, которые будут ездить по разным местам города (на подобии тех , которые ездили, отлавливали мальчиков, распинали, а бабулек-эпилептичек задували пеной монтажной) , и в рупор извещать зрадоёбов, о том, что производится бесплатная раздача гречки тем, кто проголосует за кандидатку N !
********, естественно клюнут, сбегутся, а их там - цап-царап !, и в машину, и спецгруппа везёт его по месту жительства.
Заходит спецгруппа, и, единственное что ей нужно сделать - это в телевизионном приёмнике заблокировать *** такие каналы :
россия
россия2
НТВ
ОРТ
ну и все остальные телеканалы ****, где киселёвская пропаганда зомбирует зрителей.
И всё !
Выборы в наших, проукраинских руках !:yahoo::yahoo::yahoo:
Просто, но гениально, скажи ?:D:D:D

тебе не стыдно топить против своего народа за олигархическую ****оту?

У чертей в крови принцип,что бы кто нибудь их на поводке водил,топил с отрыжкой виной за илича,потом в первых рядах на рехверендуме,потом кровчуки и т.д. и т.п.Потом,как мне подсказывают овощ наше всё,баран в стаде есть баран в стаде...И наверно не зря с флакон плотно спелся,видать постукивать политруку унего ещё с северных морей :браво:

Цитата:
Сообщение от федос
ты хто?
Белка. Очень проукраинская Белка.
А ты? Хоть не *****?

Цитата:
Сообщение от федос
а ты часом не за барыгу?
Та ну ты шо, не. Я за Барыгу в качестве министра иностранных дел как максимум-жадный он очень. В, В !!!! (кому еще не ясно) Украине

Оля!!!Что ты несёшь :рл::рл::рл:

Офіційна сторінка Андрія Денисенко
2 ч. ·
Друзі, дякую за підтримку.
Мовному патрулю бути в нашому Дніпрі.

Вчора оприлюднив новину, що планую 1 листопада впроваджувати мовний патруль.
Отримав дуже багато повідомлень зі словами підтримки та пропозиціями допомоги.
Не обійшлось і без руського міра мера, Філатов Борис заборонив впроваджувати мовний патруль і вчора підлапузники Філатова виступили проти мовного патруля, хочу Вам сказати, ми Вас подавимо так само як і всіх руських.

Друзі, в нас є вже більше 300 мовних патрульних, ще потрібно 175 патрульних чоловіків та жінок.
Є 175 вільних місць на роботу, заробітна плана мовного патруля 14.000 гривень.
Вимога одна, знання української мови.
Завтра 27 жовтня з 14-00 до 15-00 я чекаю кожного хто готовий працювати в мовному патрулі у себе в офісі.
Мій офіс знаходиться біля парку ракет, а саме поряд з ракетами, фото додаю.
З собою мати тільки паспорт, для отримання форми одягу мовного патрульного та заробітної плати.

Гроші на мовний патруль я витрачаю особисті, а не бюджетні.
Я задекларував 5 мільйонів, та заробив 3 мільйони на перейменуванні Дніпропетровської області на Січеславську.
Прошу звернути увагу, не вкрав, а заробив, і не ховаюсь, а офіційно задекларував.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Моє повідомлення минулого разу.

Досить терпіти Філатова і КО.
Мер міста Борис Філатов відмовився в Дніпрі впроваджувати мовний патруль та піднімати вартість проїзду для російськомовних громадян.
Я терпів довго, але досить терпіти.�З 1 листопада я впроваджую мовний патруль.�З 1 листопада на вулицях міста будуть чергувати 297 моїх однодумців та друзів. �Забороняємо повністю розмовляти на російській мові на вулицях міста, за порушення буде каратися штрафом 450 гривень, зібрані гроші з російськомовних людей підуть на розвиток нашої організації патріотів.
Також я вніс в верховну раду законопроект для підняття цін в громадському транспорті в 3 рази для людей та окремо дітей в 2 рази які розмовляють російською мовою.
Гроші на мовний патруль я витрачатиму особисті, я задекларував 5 мільйонів офіційно.
Друзі, дякую за лайки та репости, разом переможемо свавілля Філатова і руського міра.

Друзі, разом ми сила.
Подавимо руських тварин і будемо розмовляти на українській мові.

А почему это(т) не расскажет о языке своему другу,или он под него постанову лепит...И про вiдпуску зачёт,пусть шахтёрам расскажет...

Офіційна сторінка Андрія Денисенко
10 мин. ·
Друзі, вирішив летіти до США на бокс мого близького товариша Олександра Усика.

Я, як справжній вболівальник, планую підтримати Сашка.

Вважаю, що народний депутат повинен звітувати перед виборцями.
Звітую.
Останній раз я був у відпустці 3 місяці тому, не відпочивав вже 3 місяці.
Я офіційно задекларував 5.000.000.
В США планую відпочити 4 дні.
Переліт на чартерному рейсі 70.000$, 4 дні в США 20.000$ мої витрати на відпустку.

В чартерному літаку 9 місць, зі мною летить мій близький чоловік, залишається 7 вільних місць.

Серед тих хто поставить лайк та зробить репост 7 чоловік візьму з собою на бій, все за мій рахунок.

Дякую друзі за підтримку.

Оля!!!Что ты несёшь :рл::рл::рл:

Что считаю нужным. А у Вас вдруг голова разболелась? Неужели от того, что мне бы Порох импониролвал максимум, как министр иностранных дел?
Сочувствую.

Не переживай. Сегодня этим вопросом как раз и занимались. Всё будет хорошо.
Будут созданы передвижные комплексы, которые будут ездить по разным местам города (на подобии тех , которые ездили, отлавливали мальчиков, распинали, а бабулек-эпилептичек задували пеной монтажной) , и в рупор извещать зрадоёбов, о том, что производится бесплатная раздача гречки тем, кто проголосует за кандидатку N !
********, естественно клюнут, сбегутся, а их там - цап-царап !, и в машину, и спецгруппа везёт его по месту жительства.
Заходит спецгруппа, и, единственное что ей нужно сделать - это в телевизионном приёмнике заблокировать *** такие каналы :
россия
россия2
НТВ
ОРТ
ну и все остальные телеканалы ****, где киселёвская пропаганда зомбирует зрителей.
И всё !
Выборы в наших, проукраинских руках !:yahoo::yahoo::yahoo:
Просто, но гениально, скажи ?:D:D:D

А че киваешь на ***лостан каналы?? У нас своих прохуйлостанских полно, хватит и наших чтобы волать кто если не он, все как под копирку в ***ляндии, наверное одни и те-же пиарменеджеры работают:незнаю:
Да, тебе просили передать, школа у вас супер, проукраинская учителя хорошие, а дороги ****о

Что считаю нужным. А у Вас вдруг голова разболелась? Неужели от того, что мне бы Порох импониролвал максимум, как министр иностранных дел?
Сочувствую.

У каждого своё мнение,и я как бы его уважаю,но почему ты,пользуясь своими правами на форуме,столь мерзко и экстравагантно,тем паче в такой компании,доносишь его?
У тебя по моему,до этих дней,не было попыток общения в данной теме,или я что то упустил?

Питання спірне. Дискус триває. Якщо пишеш українською, то правильно "в Україні". Якщо ж російською - то правила встановлюють росіяни,
Правила встановлює кругом правопис . Росіяни можуть зомбувати своїх громадян, і чутливих на зомбування інших громадян, але не треба підігрувати у себе в країні їхньому зомбоящику.
Ти часто зустрічав, навіть і россмі такі словосполучення, наприклад :
- на Узбекистане прошли выборы...
-на Грузии взорвался газопровод
???
То ж не підмахуй кісєльовим.

Правила встановлює кругом правопис . Росіяни можуть зомбувати своїх громадян, і чутливих на зомбування інших громадян, але не треба підігрувати у себе в країні їхньому зомбоящику.
Ти часто зустрічав, навіть і россмі такі словосполучення, наприклад :
- на Узбекистане прошли выборы...
-на Грузии взорвался газопровод
???
То ж не підмахуй кісєльовим.

А кто петухам,североморским,слово давал,брысь в курятник...

Да, тебе просили передать, школа у вас супер, проукраинская учителя хорошие, а дороги ****о
Дякую вам, та вашому "передатчіку" :) Хотя вона й сама могла би написати , Ригего забанили перманентно, назавжди, хай виходить із підпілля .:D

А че киваешь на ***лостан каналы?? У нас своих прохуйлостанских полно
Ну, киваю то й киваю, даю вам змогу додати перелік наших "прохуйлостанских" , не все ж мені одному робити, підключайтеся й ви .

хватит и наших чтобы волать кто если не он, все как под копирку в ***ляндии, наверное одни и те-же пиарменеджеры работают
А ось тут ви, мадам, вибачаюсь за мій французський, ****ітє :D .
У нас, здебільшого, по всіх каналах продажні журнашлюхи, по заказу (не будемо уточнювати кого) - днями на проліт виливають ушати гімна на нашу владу, а ви, мадам, кажете, шо під російську копірку :відстій:

та й взагалі, мадам-лісам :) , мені здається, що ви розмовляєте шаблоном , як для цієї теми.

А кто петухам,североморским,слово давал,брысь в курятник...

Ніхуя собі !!! міха спромігся більше трьох слів в одному реченні написати !?? Ого, до чого прогрес дійшов !:D:іржач:
І це ж тільки перший день, коли у гелі забрали право куратрства , міха занявся самоосвітою, щоб не виглядіти тупим упізднем на тлі інших дописувачів !
Йой, навіть не можу уявити, що з пітухом тюремним далі скоїться, може мабуть, і звички сідати дупой на бутилку позбавиться :незнаю::іржач::іржач:

Дякую вам, та вашому "передатчіку" :) Хотя вона й сама могла би написати , Ригего забанили перманентно, назавжди, хай виходить із підпілля .:D

Ну, киваю то й киваю, даю вам змогу додати перелік наших "прохуйлостанских" , не все ж мені одному робити, підключайтеся й ви .

А ось тут ви, мадам, вибачаюсь за мій французський, ****ітє :D .
У нас, здебільшого, по всіх каналах продажні журнашлюхи, по заказу (не будемо уточнювати кого) - днями на проліт виливають ушати гімна на нашу владу, а ви, мадам, кажете, шо під російську копірку :відстій:

та й взагалі, мадам-лісам :) , мені здається, що ви розмовляєте шаблоном , як для цієї теми.

Не хо она, дел много, работа, жизнь, т.д:D:D:D
Одних поливают других восхваляют, суть одна, опять одни и те-же, для меня нет разницы никакой, пока эти рожи у власти, они были есть и стремятся дальше удержать свои кресла, это нормально, на каналах поливают в кулуарах целуются. Порох юля гройся и ко, они уже в раде получили прописку, и хрен они уйдут сами.
Это не шаблон, это то что я чувствую и вижу, особенно сейчас. Очень полезно оказываеться уезжать из страны на время, смотришь все со стороны, скажем так под другим углом, но чего то от этого не становится радостно ((

Назад
Зверху Знизу