Офіційна сторінка Андрія Денисенко
2 ч. ·
Друзі, дякую за підтримку.
Мовному патрулю бути в нашому Дніпрі.
Вчора оприлюднив новину, що планую 1 листопада впроваджувати мовний патруль.
Отримав дуже багато повідомлень зі словами підтримки та пропозиціями допомоги.
Не обійшлось і без руського міра мера, Філатов Борис заборонив впроваджувати мовний патруль і вчора підлапузники Філатова виступили проти мовного патруля, хочу Вам сказати, ми Вас подавимо так само як і всіх руських.
Друзі, в нас є вже більше 300 мовних патрульних, ще потрібно 175 патрульних чоловіків та жінок.
Є 175 вільних місць на роботу, заробітна плана мовного патруля 14.000 гривень.
Вимога одна, знання української мови.
Завтра 27 жовтня з 14-00 до 15-00 я чекаю кожного хто готовий працювати в мовному патрулі у себе в офісі.
Мій офіс знаходиться біля парку ракет, а саме поряд з ракетами, фото додаю.
З собою мати тільки паспорт, для отримання форми одягу мовного патрульного та заробітної плати.
Гроші на мовний патруль я витрачаю особисті, а не бюджетні.
Я задекларував 5 мільйонів, та заробив 3 мільйони на перейменуванні Дніпропетровської області на Січеславську.
Прошу звернути увагу, не вкрав, а заробив, і не ховаюсь, а офіційно задекларував.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Моє повідомлення минулого разу.
Досить терпіти Філатова і КО.
Мер міста Борис Філатов відмовився в Дніпрі впроваджувати мовний патруль та піднімати вартість проїзду для російськомовних громадян.
Я терпів довго, але досить терпіти.�З 1 листопада я впроваджую мовний патруль.�З 1 листопада на вулицях міста будуть чергувати 297 моїх однодумців та друзів. �Забороняємо повністю розмовляти на російській мові на вулицях міста, за порушення буде каратися штрафом 450 гривень, зібрані гроші з російськомовних людей підуть на розвиток нашої організації патріотів.
Також я вніс в верховну раду законопроект для підняття цін в громадському транспорті в 3 рази для людей та окремо дітей в 2 рази які розмовляють російською мовою.
Гроші на мовний патруль я витрачатиму особисті, я задекларував 5 мільйонів офіційно.
Друзі, дякую за лайки та репости, разом переможемо свавілля Філатова і руського міра.
Друзі, разом ми сила.
Подавимо руських тварин і будемо розмовляти на українській мові.
А почему это(т) не расскажет о языке своему другу,или он под него постанову лепит...И про вiдпуску зачёт,пусть шахтёрам расскажет...
Офіційна сторінка Андрія Денисенко
10 мин. ·
Друзі, вирішив летіти до США на бокс мого близького товариша Олександра Усика.
Я, як справжній вболівальник, планую підтримати Сашка.
Вважаю, що народний депутат повинен звітувати перед виборцями.
Звітую.
Останній раз я був у відпустці 3 місяці тому, не відпочивав вже 3 місяці.
Я офіційно задекларував 5.000.000.
В США планую відпочити 4 дні.
Переліт на чартерному рейсі 70.000$, 4 дні в США 20.000$ мої витрати на відпустку.
В чартерному літаку 9 місць, зі мною летить мій близький чоловік, залишається 7 вільних місць.
Серед тих хто поставить лайк та зробить репост 7 чоловік візьму з собою на бій, все за мій рахунок.
Дякую друзі за підтримку.