Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Чем мне импонирует эта тема, тем что здесь все разные.

А вот порохоботы все одинаковы.
Легко опознаются по характерному запаху ****а и фразе :"Я пришел к вам с Миром. Олешко". :D

Чувак, у тебя все печально в жизни, с чувством юмора вообще беда.:рл:
Зайди к федяю в профиль и посмотри о чем речь:D

:ги:

dbfff8.webp

Теперь таможня без михо, рошен рулит и это наверное пэрэмога?
Флакон одобряет :):):)

Обвал крыши цеха, приведший к гибели рабочего, произошел из-за избыточной нагрузки от снега и льда, - "АрселорМиттал Кривой Рог"
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Детективи Національного антикорупційного бюро отримали тимчасовий доступ до речей та документів «Української національної лотереї» щодо виграшів Олега Ляшка. Про це повідомляє «Судовий репортер» з посиланням на ухвалу суду від 26 лютого.
24 жовтня 2017 року народний депутат від Радикальної партії Олег Ляшко задекларував виграші від лотереї на суми 283 тис грн і 134 тис грн.
Відповідно до листа «Української національної лотереї», протягом жовтня 2017 року виграшів у таких сумах не зареєстровано. У листі підприємства йдеться, що інформація про виграші (призи) у лотерею та персональні дані конкретних гравців є конфіденційною.
НАБУ проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42017000000004970 від 11 грудня 2017 року за фактом отримання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України.
Солом’янський суд дав доступ детективам НАБУ до документів щодо всіх виграшів (призів) Олега Ляшка за період з 1 січня по 24 жовтня 2017 року включно. Ухвала діє протягом одного місяця.

Мой прогноз - через месяц окажется, что не успели.

Великими реХворматорами:D:D:D
Флакоша подтвердит:):):)

Раніше, церква брала з народа десятину(10%). А ці пі..ри у 40! разів більше. Зате у нас найкращий президент по версії лизоблюдів.

Раніше, церква брала з народа десятину(10%). А ці пі..ри у 40! разів більше. Зате у нас найкращий президент по версії лизоблюдів.

Хочу узнать вашу версию лучшего президента.

Anděl;62797391 сказав(ла):
лично я, скорее всего, буду за гриценко голосовать

Это тот, который был Министром Обороны , при котором была распродана почти вся армия ?

Ну-ну.

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу