Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Музыкальная пауза.

А как сегодня дела у Артема?
смотрите где то с 18 минуты- кульминация:клас:

Нінешний шоколядный порохобот - бывшая рыгоблядина - топит за того кто платит, *********** одним словом...
8daafd.webp

dehac8.webp

bfaje7.webp

Ось такі нам дівчата потрібні до Збройних сил.

Значит, я не ваша женщина. ЭТО не музыка.

:D

Да я сам, если честно, о нем узнал , ей богу, месяца два назад...:D

Нравится кому то, мягко говоря...:) - ну и ладушки. Есть и "такая буква в этом слове".

Мне его песенка "Пуля" понравилась.., хотя я не ценитель и не знаток его творчЭства..:кручусь:. Но слышал, что он самые большие аншлаги собирает в Украине.. ХЗ- правда или нет.. Я не слежу. Точил свое мастерство он у фрицев...(его там оценили в мюзикле, якобы - очень высоко). Вот тебе, Тори и "дойчланд золдатен , унтерофицирен" :кручусь:, как грится "зондер командер нихт капиттулирен":D

Денис Казанський: Знаючи віру українців у месію, політологи прогнозують успіх Зеленському та Вакарчукові

За словами журналіста, у кулуарах стверджують, що за обома «зірковими» партіями стоять олігархи.

В Україні не бракує інфантильного електорату. Знаючи цю віру українців у месію, політологи прогнозують успіх Володимиру Зеленському та Святославу Вакарчукові. Про це пише журналіст Тижня Денис Казанський.

«Сподіватися на те, що музиканти й коміки зможуть поліпшити життя й впораються з роботою краще від політиків, украй інфантильно. Але в Україні, на жаль, не бракує інфантильного електорату. І знаючи цю віру українців у месію, політологи прогнозують успіх Зеленському та Вакарчукові. Не секрет, що мільйони наших співвітчизників голосують за принципом «хай гірше, аби інше». Або взагалі не так за когось, як проти», - йдеться в матеріалі.

За словами Казанського, у кулуарах стверджують, що за обома «зірковими» партіями стоять олігархи. Спонсором Зеленського називають Ігоря Коломойського, на телеканалі якого працює шоумен. Кампанію Святослава Вакарчука, за чутками, збирається профінансувати Віктор Пінчук.

Спонсором Зеленського називають Ігоря Коломойського, на телеканалі якого працює шоумен. Кампанію Святослава Вакарчука, за чутками, збирається профінансувати Віктор Пінчук.
Коломоню надо, чтобы погнал нынешнюю банду... хотя могут и договориться. Кучмончук - однозначно нет.

Денис Казанський: Знаючи віру українців у месію, політологи прогнозують успіх Зеленському та Вакарчукові

Надо быть *****ами, чтоб голосовать за этих персонажей- пусть лучше занимаются своим делом - так будет лучше и для них и для Украины..ИМХО.
Ибо в итоге олигархи и с их помощью распорошат голоса и опять победят шоколадные ***ди ( с учетом того, что в истории у нас замечено, как "гордые", млять, кандидаты, не выходящие во второй тур - не призывают отдавать свои голоса более лучшему на их взгляд кандидату, а в итоге- самое ****ище всплывает в очередной раз)...
Лучше бы пра́ймериз проводили до того как и выдвигали весомых тяжеловесов, чтоб победить наверняка.

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу