Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Дорогая Кейт Б. - не ***** бы ты со своими вопросами ******...Гелиос и другие участники темы, пойдёте или только здесь будете возмущаться?
Організація економічного співробітництва та розвитку висловлює побоювання з приводу затримки підписання Україною Багатосторонньої конвенції з протидії розмивання бази оподаткування та виведення прибутку з-під оподаткування.
Про це повідомляє ZN.ua з посиланням на радника міністра фінансів Олену Макеєву.
За її словами, відповідний лист ОЕСР направила президенту Петру Порошенко.
"Це може негативно відбитися на репутації країни щодо боротьби з офшорами", - зазначила Макєєва.
Разом з тим, як **** співтовариства BEPS, Україна взяла на себе зобов'язання виконати мінімальний стандарт Плану дій BEPS та в такий спосіб підтвердити свою відданість боротьбі з офшорами.
"Затримка українською стороною підписання MLI (Багатостороння угода) може надіслати негативний сигнал міжнародному співтовариству... Натомість підписання цього документу стане сильним сигналом та підтвердженням відданості боротьбі з офшорами", - написала Макеєва.
"Вже до 30 червня 2018 року Україна має самостійно оцінити стан виконання мінімального стандарту Плану дій BEPS, а до кінця року – виконати мінімальний стандарт...Невиконання мінімального стандарту може стати причиною для включення України до списку офшорних країн Євросоюзу", - додала вона.
Нагадаємо, заможні іноземці, які підозрюються у корупції, будуть змушені пояснювати свій розкішний спосіб життя у Великій Британії.
Извини, я стрессоустойчивый. Не отвечаю кому попало...с Гелиосом все ясно
та *****.
разлюбил от тебя окончательнокак дальше жить? на што надеятса?
сцыкуны![]()
Про Еку я такого сказати не можу. Бо ніколи не збуду її слова що вона людина системна, та коли її спитали хто чинить супротив реформі вона сказала що не хоче виносити бруд. Як результат - бруд виніс її та завершив реформи повним провалом.Скількох наївних ідеалістів ще обманула влада? Скільки ще розчарованих треба побачити, щоби зрозуміти, що у країні коїться щось не те?
В тім той річ, що ти або виносиш бруд, або бруд виносить тебе. Доведено всіма хто довірився шоколадним обіцянкам та не схотів виносити бруд.Так буде з кожним, хто повірив цій владі та "не хоче виносити бруд". Колись бруду стає так багато, що він може поховати таких людей під собою, або винести їх десь подалі.
(с)
Розенблата визнали потерпілим, Це не кінчиться ніколи, це якась вже ***ня за межами здорового глузду, так ще ноги не витирав як бариги об нас ніхто.

В тви есть такой ******истый лизоблюд-порохобот "Цинічний Бандера". "Совпадение? Не думаю..."(с)Кажете шоколадні бариги довели до ручки? Шо, серйозно?
Ты ещё с сомали нас сравни, чё.Кажете шоколадні бариги довели до ручки? Шо, серйозно?
Массовый исход из Венесуэлы: тысячи людей бегут от голода и преступности в соседнюю Колумбию
На фотографиях запечатлен массовый исход беженцев через мост Симона Боливара в соседнюю Колумбию. Они спасаются от голода и насилия, охвативших Венесуэлу. Колумбия отправила дополнительные патрули на охрану границы, после того как за последние полгода страна приняла более полумиллиона мигрантов. Венесуэла также ужесточила пограничный контроль, чтобы остановить поток беженцев.
В тви есть такой ******истый лизоблюд-порохобот "Цинічний Бандера". "Совпадение? Не думаю..."(с)
Ты ещё с сомали нас сравни, чё.
Неггерам и сомали за свячену паску, но мы-то не ******ы.Ну і все. Нефіг тут нити наче в Сомалі.
Ставь в игнор, как я поставил. Норм схема.![]()