Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Та да... Не Сомали... И даже уже не Гондурас...
gef6fc.webp

Про Еку я такого сказати не можу. Бо ніколи не збуду її слова що вона людина системна, та коли її спитали хто чинить супротив реформі вона сказала що не хоче виносити бруд. Як результат - бруд винес її та завершив реформи повним провалом.

Золоті слова!

Потому шо у власти *****асы.

Я знав шо аргумент один.
Якшо вища раса - то по всім параметрам. І по владі теж. Так шо не конає такий аргумент. До жопи така вища раса, шо в жопі сидить через якусь "владу". Влада тої самої раси, а не чорні, ясно?

Якшо вища раса - то по всім параметрам. І по владі теж.
У власти вообще-то евреи.
Так шо не конає такий аргумент.

"конає" - тобто, помирає, інфінітив - конати.
"канає" - арго, але в цьому випадку недоречний.

]
На месторождение Коноко, за которое шло сражение, прибыло солидное подкрепление из Америки, через Ирак, в виде различных броне-машин для курдов. Цифры мне дают разные, но порядка 130-150 машин. Также начато строительство аэропорта для посадки тяжёлых грузо-самолётов из США .
Якось я навіть образився за Україну.

Лещенко: "Порошенко будет цепляться за власть руками, ногами и зубами..." Это факт, Януковощ был тупой гопник "шестерка" ФСБшника Ахметова! А вот Порошенко другой - жадный мафиозный ******, который запугает, похитит или убьет любого, кто будет угрожать его шкуре!

Жопой за булаву заякарился...:)

Ну, начинается. Я написала, что евреев ненавижу? Я написала, что у власти евреи. Это констатация вообще-то. Кто там из них не еврей?

Петро Олексійович, наприклад. Чистокровний ***яра!

Так. Записал - Парубий.

Продолжай.

Треба якось звузити запит. Де саме - в уряді? Міністр оборони українець. міністр юстиції теж, міністр екології та природних ресурсів теж, міністр освіти і науки також, і культури так само. Коротше без поняття навіть хто теоретично може бути євреєм. Хіба шо Аваков. І то через Вірменію чи як? Коротше нефіг гнати!

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу