Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Неггерам и сомали за свячену паску, но мы-то не ******ы.
Про Еку я такого сказати не можу. Бо ніколи не збуду її слова що вона людина системна, та коли її спитали хто чинить супротив реформі вона сказала що не хоче виносити бруд. Як результат - бруд винес її та завершив реформи повним провалом.
Неггерам и сомали за свячену паску, но мы-то не ******ы.

Потому шо у власти *****асы.Якшо ми вища раса, то шо в нас за рівень життя як в Зимбабве? Тут шось не те.
Я ******.![]()

Ну хіба що як ти поставив. Дійсно цікава схема.![]()

Потому шо у власти *****асы.
Їй би ще синхронно прокрутити російські бомбування в Алеппо...
У власти вообще-то евреи.Якшо вища раса - то по всім параметрам. І по владі теж.
Так шо не конає такий аргумент.
У власти вообще-то евреи.
Да в курсе она - под дурочку косит.Як швидко доходить! Їй би ще синхронно прокрутити російські бомбування в Алеппо...
Якось я навіть образився за Україну.На месторождение Коноко, за которое шло сражение, прибыло солидное подкрепление из Америки, через Ирак, в виде различных броне-машин для курдов. Цифры мне дают разные, но порядка 130-150 машин. Также начато строительство аэропорта для посадки тяжёлых грузо-самолётов из США .
Ну, начинается. Я написала, что евреев ненавижу? Я написала, что у власти евреи. Это констатация вообще-то. Кто там из них не еврей?О, так у вас тут ще й антисемітське кодло. Я пішов.
Лещенко: "Порошенко будет цепляться за власть руками, ногами и зубами..." Это факт, Януковощ был тупой гопник "шестерка" ФСБшника Ахметова! А вот Порошенко другой - жадный мафиозный ******, который запугает, похитит или убьет любого, кто будет угрожать его шкуре!

Я написала, что у власти евреи.
Кто там из них не еврей?
Да в курсе она - под дурочку косит.
Ну, начинается. Я написала, что евреев ненавижу? Я написала, что у власти евреи. Это констатация вообще-то. Кто там из них не еврей?
Так. Записал - Парубий.
Продолжай.