Сонэчко, они ж тогда вообще берега теряют! Я и так стараюсь сдерживать себя. Но положительные результаты есть - редковолосый уже не так хвастается своими амурными победами над "форумчанками"(с) и, возможно, даже устроился подсобником на работу, а не сидит на шее у жены))) Хотя второе вряд ли - уж слишком он акцентирует на этом внимание.
Да ***** на них! Хай в обнимку вдвоем и ходят в игноре
Рома_11, для тебя

У нас аналогичная ситуация
Антон Рудніков вне себя от злости.
26 января в 17:43 ·
Черговий раз система ЗС України вставляє ніж в спину...
!!! Українська Паперова Армія !!!
Я офіцер і я маю дике бажання звільнитись з лав ЗСУ, а на своїй сторінці я буду максимально писати про причини, які довели мене до такого рішення.
Я служу в одній частині, штаб стоїть там, де стояв 6 років тому, а назва частини змінилась аж 5 П'ЯТЬ разів!!!
Перед новим роком в черговий раз була сформована нова частина - і як результат:
1. мої документи на звільнення ніхто не зробив (всім п...й)
2. треба робити нову документацію...
Про 1й пункт я напишу окремо, а зараз про п.2.
Сержант-інструктор після курсів отримав звання молодший лейтенант і його призначили командиром взводу в моїй батареї. Планується, що він прийме в мене посаду... але наразі і в ньго пропало бажання служити, тому що:
1. Треба робити документацію - її багато, нові накази та інструкції НІХТО НЕ ДОВОДИТЬ, треба віртуозно володіти вордом і нарешті
!!!ТРЕБА МАТИ ВЛАСНІ НОУТБУК, ПРИНТЕР ТА ПАПІР!!!
Я був курсантом, і СИСТЕМА ЗРОБИЛА СВОЮ СПРАВУ - Я КАЗАВ "СЛУХАЮСЬ" ТА ВИКОНУВАВ...
Сьогодні одному з "начальників" знов не сподобалось оформлення документів (3й раз) і мене остаточно ЗІРВАЛО...
Я ЧЕКАЮ НА ЗВІЛЬНЕННЯ - МЕНІ НЕМА ЩО ВТРАЧАТИ!!!
Я розумію, що з середини боротись з системою важко, але
Я БУДУ ЦЕ РОБИТИ, Я БУДУ ЗАНОЗОЮ ДЛЯ СИСТЕМИ!!!
Всі військові, я знаю, ця інформація для вас не нова, і ви теж проти системи...
ЗРОБІТЬ РЕПОСТ - МЕНІ ПОТРІБНА ВАША ПІДТРИМКА!