Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Зостається зрозуміти роль , яку виконує той, хто трусить причандалами у цій темі. ))
З якою метою трусиш ? Молодух завлікаєш ?

Нет. Я не льовушка. Я женат и венчан. Жену люблю и она меня полностью устраивает. Ава - реклама японской строительной компании. А вот тем, которым не дают покоя размеры тестикул у данного персонажа, рекомендую обратиться к ****ологу и ****опатологу. Ну или просто не завидовать.

п.с. в украинском языке нет слова "зостається". Есть слово "залишається".

:)
g2hjhd.webp

І візьміть на замітку: далі Жовтих Вод не зашлють! Я свого часу і подався в бізнес саме тому, що сидіти, про всяк випадок, далі України не прийдеться. :D.

[QUOTE

п.с. в украинском языке нет слова "зостається". Есть слово "залишається".[/QUOTE]

То у ****нському словнику такого слова нич нема, а в нас є.

А по кутікулам не хочеш ?))
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ЗОСТАВАТИСЯ і рідше ЗІСТАВАТИСЯ, аюся, аєшся, недок., ЗОСТАТИСЯ і рідше ЗІСТАТИСЯ, ****я, анешся, док.

Это русизм и галимый суржик. Как и слово "вспів" - успел.
П.с. Выучи разницу между тестикулами и кутикулами, агроном-лингвист)))

Ні. Не треба паплюжити нашу мову. Навіть із шляхетною метою ославити бовдура.

"Помер козак й тиха його мова, зостається кінь вороний та ясная зброя."

Як умру, то поховайте

Мене на могилі

Серед степу широкого

На Вкраїні милій....
А с этим тогда как быть? Сдадим Кобзаря НА органы?
Или её для начала?

Интрига усугубляется тем, что воюющим сторонам стала известна взаимная диспозиция, неважно, откуда.
Хочешь, научу? Льовушка любит выкладывать свои ****офоточки, причём и на форуме, и на фейсбучике, где у него профиль с настоящим именем. Поиском гугл по картинкам находим этот профиль, забиваем в гугл и сайт
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
выдает нам фио, адрес, дату рождения и дом. телефон. на всякий случай сличаем дату рождения на сайте и в профиле хф... бинго! птичка в клетке, яйца в корзине и бабушка приехала)))

Кто-то ему предложил начистить ****о, а он согласился.
История в развитии

Интрига усугубляется тем, что воюющим сторонам стала известна взаимная диспозиция, неважно, откуда.
Ну детский сад же.

Вот реально - хомяк прав, пора подвязывать с разборками.
Не реагируйте на фалькона, с чуваком реально беда, бог с ним. И не тащите сюда ссылки на провокаторшу, с ней уже всё ясно давно.
Пожалуйста. :кот:

А звідки взялося це питання? Ми ж обговорювали "вспів" та "зостався"?:незнаю:
Ну так тому й бути, раз вже пішли чіплятися за все поспіль: на Вкраїні, тобто на території своєї країни - теж має місце. Але коли йде мова про Україну не як територію, а як державу, то тут ми боремося із *****ами за конструкцію "в Україні", "в Україну". Є бажання змусити ставитися до нас, як до держави, а не території. І чомусь ще років із десять тому навіть путлєр використовував "в Україні". Але потім почали використовувати "на", щоб вказати, що ми для них не держава, а лише територія.

тобто Шевченко вважав Україну не державою, а терріторієй? от падлюка!:)

Дядьку, не заганяйтесь. Кріпак, загноблений імперією не міг вважати поневолену Вкраїну державою. Інакше звідки б узявся отой "Кобзар", наскрізь просякнутий тугою за козацькою волею.

Интересно, чем бы он вважав Вкраину в её сегодняшнем состоянии?

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу