Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Не переймайся. Порохоботам приліпити до когось брехню, а потім самим у ту брехню повірити та почати обурюватися, що людина отака-растака - це за правило. Отак ходять - ляпс! - приліпили на когось ярлик, а потім: - ти диви, що у нього на ярлику, неподобство!
Надоело это

Чесно кажучи - ні.
Форум дуже специфічний.
ДУЖЕ.
Намагаюсь зрозуміти. Знаю кількох людей з Харкова на інших форумах - варті щирої поваги. Дуже розумні, вихвані. Один чоловік в АТО.
Зазвичай на форумах ворогують українці з ватою. А щоб отак свій свого дубасили на радість *****ам - ще не стикалась з таким.

Що відбувається тут - не можу зрозуміти.
Можливо соми на глибині плавають, а зверху в ополонці х/з що крутиться...
Поживемо- побачимо...

Нічого дивного...колись тут була "вата" і її всю перегризли...Не стало "вати", а бажання гризти когось осталося. Тут я зі своєю прямотою, та бажанніям говорити правду де кому не сподобався і мене записали в вороги.І це, як виявилося назавжди. Щоб не писав тут - не те, висловлював свою окрему думку - *****,одним можна фрудити тут - мені зась.
Друзям все можно, а мені постійне понукання. Ось в чому секрет цієї теми.
Як би ти зо мною не спілкувалася,а ігнорила - то питань до тебе не виникало б. Якось так. :збентежений:

Доминуха, ты старшая по выписыванию рецептов перевовозбУжденным *****ам ?
Выпиши, рецепт на бояру ,якшо така ласка, Йібаньку шіісят пятому , сільно пєрєвозбуділся на трєуголкі.:*******:

Боец Емельянов, героически защищавший ДАП, пострадал в ДТП, но не может добиться справедливости: "Дело затягивают. Водитель, был пьян и летел 120 км/час". ФОТОрепортаж
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Нічим розуміти.
Особливо помітно, коли зневажаєш АТОвців та ВСУшників на контракті у цій темі, засіраючи її розбірками довкола свого его.
А їх тут не один. Ну для тебе ж вони х/з що. Не дивно.

нарцис - зверху тут плаваєш ти з Федором. І до мене чіпляєтесь.
Хто з вас двох АТО-шник ? Скажи.
Вибачусь тут же.
Чого ти примазуєшся до інших?

Доминуха, ты старшая по выписыванию рецептов перевовозбУжденным *****ам ?
Выпиши, рецепт на бояру ,якшо така ласка, Йібаньку шіісят пятому , сільно пєрєвозбуділся на трєуголкі.:*******:

а як ти бачиш хто нажимає?

Мені теж жмакають

Прекратите ****:( Лучше посмотрите стриптиз:D

Таке питання до всіх-

чи може бути таке, що люди, які служать , змушені писати хвалебні оди пороху, бо їм наказують і перевіряють?

Я з таким дивним випадком зіткнулась на іншому форумі.
Чоловік, якого ми добре знаємо, раптом забамбурив тему "порох-красавчик"
ми нічого не зрозуміли...

А тут, після фотки на фоні закату , щось починає прояснюватись

на этом ресурсе имеют право писать токо атошники?
сам то гнида, где служил?

Тобі і нарцису :валер"яка+пустирнік+піон.
Ще рекомендую гінкго білобу (для покращення кровообігу в бОшнях).

К яныку в растов рванет:D
j0dbeh.webp

блин , да заигнорьте же вы наконец срачометателей :рл: пусть сами с собой говорят, или не цитируйте их , игнорьте , как ни зайдешь одна фигня

Україна вислала білоруського дипломата

Только Кремль готов понять и поддержать Порошенко в его попытке выдавить Саакашвили из Киева и Украины, — Небоженко

Наши реалии
dddda9.webp

блин , да заигнорьте же вы наконец срачометателей :рл: пусть сами с собой говорят, или не цитируйте их , игнорьте , как ни зайдешь одна фигня

Лиса, а кто срачь разводит? Давай будем объективными. ОК? Посмотрел 4 последних страницы, посты Федоса состоят из срача и оскорбления Доминиканы. Где же твоя женская солидарность?:незнаю:
Глянь пожалуйста кто срет, ФЖ тоже самое. Помоему у юзеров на букву Ф крыша поехала. ППЦ. :confused::confused::confused:

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу