Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Я не вдома, а на роботі. Ржу з тебе в голос. Про емоційну нестабільність розкажеш, коли в черговий раз трикутник будеш тиснути, троляко.
Якщо мене хтось дражнить чи мотає нерви, то це не означає, що вони в мене розшатані. Спокійний, як море у штиль. Це просто характеризує людину, яка це робить не з кращої сторони. Але твоя тямочка, мабуть, не здатна на розуміння цього, бо це розуміння виходить за рамки шаблонного мислення: мотають нерви - значить вони, нерви, погані, дражнять - значить в людини істерика.
Із таким асоціативним рядом тобі до психіатра треба негайно.
У мене трохи інші асоціації: мотають нерви - троляки, дражнять - ******ки.
Де ти тут бачиш розхитані нерви?:незнаю:
Лише оціночні судження...

крім знервованості в тебе ще жіноча риса - бажання, щоб останнє слово залишилось за тобою.

Тут усі знають, що я знаний порохобот. Про що я неодноразово заявляв відверто та відперто
Доминикана, а вот здесь ФЖ правду говорит. Он действительно был раньше за пороха и я его в реале убеждал, что порох не тот президент, что нужен стране.

Цирк ****ый :рл: Вертолеты, перекрытые дороги, обыски, гневный посты в ФБ и в итоге *****.

Затриманого "власника" прикордонної землі на Закарпатті відпустили додому

Голова Закарпатської ОДА повідомив, що так званого “організатора приватного кордону” на Закарпатті відпустили додому. Така інформація була оприлюднена сьогодні на персональному сайті губернатора Закарпатської області Геннадія Москаля, передає УНН.

“У ЗМІ шириться інформація про десятки затриманих злочинців, яка не відповідає дійсності. Затримали колишню начальницю Берегівського відділу Дежгеокадастру Е. Шинкевич, яку одразу ж відпустили під домашній арешт. І це не дивно, бо дозвільну документацію на „приватизацію кордону“, підписувала не вона, а колишній в.о. начальника обласного управління Держгеокадастру В. Токар, який давно втік за кордон. Що ж до затриманого А. Горвата, котрий оформив на себе прикордонну землю в 2014 р., то його також уже відпустили додому”, — йдеться у повідомленні Г. Москаля.

Як раніше повідомляв УНН, Військова прокуратура Західного регіону України разом зі співробітниками Державної прикордонної служби провела близько 100 обшуків у можливих фігурантів незаконного захоплення земель прикордонної смуги на Закарпатті, а також організаторів незаконного виготовлення і розповсюдження наркотиків.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

З.Ы. Забаньте ***** доминиканского троля.

:D

В конце октября главы Минобороны страны-агрессора Сергей Шойгу заявил, что РФ освободила от боевиков «более 503 тысяч квадратных километров» территории Сирии.

В России еще есть люди, которые верят в арифметику, геометрию и географию, а не в «первый канал» - начальник военной кафедры МГИМО Иван Марущак обратился в Генеральный штаб вооруженных сил России за разъяснением, как их глава позволил себе так опозориться. Ведь по официальным данным ООН общая площадь Сирии составляет около 185 тысяч квадратных километров.

На что ему ответили, что в ООН неправильная информация и точные измерения МО РФ показали, что площадь территории Сирийской Арабской Республики «намного больше и составляет 529 708 квадратных километров». Российские военные просто натянули сову на глобус, точнее – Сирию на плоскость. И в своих расчетах учитывали «площадь гор и ущелий, параметры речного дна». В этот раз территориальные воды и морское дно не считали – оставили люфт для роста территории на будущие заявления.

Це виходить, що і Льова того, із жіночою рисою? Ще й брехло. Сказав Чао, а не заігнорив. Чи йому можна?

Поки що я в ньому жіночих рис не помітила.
Адекватний спокійний чоловік.
Не параноїк, не істеричка, не балаболка, не баба базарна.

Поки що я в ньому жіночих рис не помітила.
Адекватний спокійний чоловік.
Не параноїк, не істеричка, не балаболка, не баба базарна.

З усими людьми в других темах, на других інет ресурсах в мене все гаразд, в плані спілкування і тільки тут які мені тільки ярлики не вішали, оббрехували і зовсім наяких підкріпленнь того, в чому я був звинуваченний , так і не було показано. А ще тут смертний гріх з жіками спілкуватися...:confused: бачив-бачив, а з таким ще не зустрічався в соєму житті.:рл::confused: Домінікана, ти з таким явищем десь зтикалася?

Джихадисты в Сирии захватили танк Т-62, поставленный силам Асада из России, - CIT. ФОТО

З усими людьми в других темах, на других інет ресурсах в мене все гаразд, в плані спілкування і тільки тут які мені тільки ярлики не вішали, оббрехували і зовсім наяких підкріпленнь того, в чому я був звинуваченний , так і не було показано. А ще тут смертний гріх з жіками спілкуватися...:confused: бачив-бачив, а з таким ще не зустрічався в соєму житті.:рл::confused: Домінікана, ти з таким явищем десь зтикалася?

Чесно кажучи - ні.
Форум дуже специфічний.
ДУЖЕ.
Намагаюсь зрозуміти. Знаю кількох людей з Харкова на інших форумах - варті щирої поваги. Дуже розумні, вихвані. Один чоловік в АТО.
Зазвичай на форумах ворогують українці з ватою. А щоб отак свій свого дубасили на радість *****ам - ще не стикалась з таким.

Що відбувається тут - не можу зрозуміти.
Можливо соми на глибині плавають, а зверху в ополонці х/з що крутиться...
Поживемо- побачимо...

Хто вчора постив плакатика? Всьо...
4gjedf.webp
Чудова новина :клас:

Как мусора нарушают закон

;61806429" сказав(ла):
Цитата:
Сообщение от Tori
Люди, тема превращается в нудный **** ни о чём.
"Sasha067
Всё идёт по плану лизоблюдов
Кейстоун, Фельдяй, Федос, Рыгий Лев , Доминушка - это всё лизоблюды ?!
Так и запишем .:контракт: :підстолом:
У кого они зарплату получают ? ))

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу