Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
если в 90х влада любила долары, то страшно представить шо она любит щас))
наверно Украину и украинцев)

Згоден, тим більше, що це вже їх дітки прийшли у владу, в ментальності яких всі ,хто не при владі, лохи і лузери. А за те ,щоб не бути лузером, вони будуть стріляти в любого, хто посягне на їх місце, бо таке виховання отримали від батьків і середовища собі подібних.

народ не готов *******.
а власть ******* народ готова.
как и в 14м году на майдане, народ не готов был ******* представителей власти, но власть вполне была готова ******* людей.
ничо пока не изменилось.

Ну це дехто не готовий був, а була би зброя в достатній кількості у некуплених сотень, аж затріщало би і через деякий час стихло. Бо не все так просто. Був привід , але його каналізування за допомогою підконтрольних сотень. А потім ще були приводи, особливо вбивство Сашка Музичко, а тепер Лісника. Буйних достатньо.

Та мене за стільки років як тільки не називали. Вже й не пригадати усього. От тільки звідки вам це відомо? Збираєте усе гівно, що розкидують людям у спину та позаочі усілякі тролі та недоброзичливці?
Хлопці, диви! (театрально зриває капелюха та кидає у пилюку)
Черговий збирач калу на нашу голову!!!( смачно плює у ту ж пилюку, яка проковтує отой плювок, залишивши по ньому лунку)
П.С.
А от Федос, здається, був правий. Новий заскрінювач дописів та впертий збирач ярликів та компромату у темі. Тобто черговий "пріпісюніватєль" із заявкою на дотепність. Шо ж воно робиться, га? За шо нам чергова наруга?
Мабуть комусь ми таки на хвоста наступили у цій темі. Прислали доку у ****осрачі. Рівень вище 64-76.

Ця тема має стратегічне значення в світовій політиці.
Тому ЦРУ і Ватикан зосередились на її дослідженні.
Мішенню номер один названий ти, як найрозумніший і найпроникливіший, найгарніший і найдотепніший, найвагоміший експерт і аналітик.
Відповідно і відрядили мене - найкращого агента.

Нехай продовжує.
В цій темі ввічливі не до всіх. Вибачте.

Ні ну я так не граюсь.
Бої без правил мають свою родзинку, але ви вже між собою з"ясуйте парадігму гілки.
Або є правила, або ні.

Бо інакше нічого не зрозуміло.
Отримавши догану за слово "істеричка", я стала маніакально коректною і супер-вразливою до грубощів інших дописувачів.

Ну я ж кажу - із претензією на дотепність.:)
От тільки дотепність висмоктана у кращому випадку із пальця. У кращому. Надто мляво, надто передбачувано, шаблонно. Тим більше на адресу такої пересічної особи як я, не варто було і напружуватись.
Ну а про найкращого агента - покажіться дохтору. Хоча... Про шо це я? Великі люди манію величі не хворіють, вони нею насолоджуються. Так шо насолоджуйтесь. Тільки як ви казали - тихенько, без об'яви? Гаразд?

як то дохтуру?

щойно ви захоплювались мною "Прислали доку у ****осрачі. Рівень вище 64-76." Щойно ви захоплювались важливістю цієї гілки, і от маєш

вже і ви торби січки не варті, і гілка нікчемна, і я така собі... і до 23-го левела не дотягую...

вас тяжко зрозуміти

Так забирай свої іграшки та шуруй у іншу пісочницю.:D

Пане, це не ваш блог і не ваш приватний форум, а загальноступний ресурс.
Отже я маю право досхочу милуватися вами.
Як і ви мною.

Якщо, звісно, ви не будете таким безсердечним і не внесете мене в ЧС.

Тиждень буде холодним – синоптик
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Так ото ж. Насолоджуйтесь. Ви нами, а ми вами.

Дякую за дозвіл.

Тим паче, що як я бачу, тямочки у вас не вистачає зрозуміти навіть найпростіші речі, що не вкладаються у ваші шаблони поведінки і будь який їх розрив відразу викликає непорозуміння та безліч запитань.

Я для того і прийшла до розумних людей, щоб набути "тямочку" та розуміння.
А як же я зможу те зробити , не ставлячи запитань?

От тільки облиште у спокої дописувачів теми. Не цікаво читати хто на вас що сказав, хто на кого трикутники жмакав та хто на кого схожий за вашим визначенням.

Я, конєшно ізвіняюсь, але нехай і дописувачі мене залишать в спокої.
Бо "тямочка" одного з них чогось визначає мене як ригу, вату і шоколадницю.

Окрім того, ізвіняюсь ще більше, саме цей дописувач з "тямочкою" вже другий день з"ясовує хто жмакав трикутнички, хто має право це робити, а хто ні.

Я просто чесно відповідаю на його запитання - я жмакала і жмакатиму!

Тиждень буде холодним – синоптик
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
нежданно зима прийшла.

Як в Новосибірськ.
Завтра краще не виїжджати

Дмитрий Тымчук
около часа назад
Это заразно: тесное общение с ФСБ РФ привело к атрофированию мозга у белорусского КГБ
Сегодня представитель КГБ РБ заявил, обвиняя задержанного в Минске украинского журналиста П.Шаройко в «шпионаже»: «С учетом опыта его работы в качестве руководителя пресс-службы Главного управления разведки Минобороны, для прикрытия ему была определена должность корреспондента Общественной национальной телерадиокомпании Украины».
В прежние времена в СССР корреспонденты советских СМИ за рубежом, действительно, повально были офицерами КГБ или ГРУ. Но даже в СССР не догадывались посылать работать под журналистским прикрытием шпионов, которые ранее публично «светились» как офицеры спецслужб.
Павел Шаройко, военный журналист по образованию, действительно, многие годы назад был руководителем пресс-службы ГУР МО Украины. Ключевое слово здесь – «пресс-служба». Т.е. он выступал на брифингах и пресс-конференциях как официальный представитель ГУР МО, давал комментарии, занимался аккредитацией журналистов, работал со СМИ. Был более чем публичен именно как официальный представитель ГУРа. Затем уволился, и пошел в «гражданскую» журналистику (для наших военных журналистов, к слову, дело обычное).
Посылать такого «засветившегося» офицера спецслужбы агентом под прикрытием, который к тому же якобы создал в Беларуси еще и собственную агентурную сеть - это был бы полный бред.
Но в КГБ РБ нам этот бред втюхивают, как правду. Что ничем не отличается от бреда про «украинских диверсантов в Крыму», которым регулярно потчует публику ФСБ РФ.
Вывод один: спецслужбы Беларуси активно подключились к российским попыткам дискредитации Украины, как «агрессивного государства», под руководством ФСБ. И, зная белорусские реалии, невозможно поверить в то, что это какая-то своя игра КГБ РБ, осуществляемая не по указке высшего руководства страны.

Якого дидька напалы на жиночку?

Про Папу Рымського розчулыло до слиз.:ги:

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу