Здоровенькі були, хунта!
Например, салициловая кислота лечит, а аспирин-нет??? Как такое может быть??
Елементарно, Карл!
Саліцілову кислоту ти можешь синтезувати самотужки. І це можливо дасть шанс одужати. Бо твоє здоров'я в твоїх руках. А той аспірін виявиться звичайнісенькою крейдою, таке собі плацебо, ні в сраку ні в голову. Але красива обгортка, сертіфікат якості та інше лайно на вуха звичайного покупця.
Добра неділя виявилась.
Поперше, Вейшнорія таки добряче випила крові у російських "миротворців". Спочатку один літак наїбнувся, потім ще, потім "мясорубка" переплутала цілі та добряче йобнула по брехливих журнашльондрах. Отже я навіть закохався у цю чудову країну та подав заявку на вступ до громадян цієї країни, де *****ів їбуть в усі дихально-пихальні отвори. Доречі, кожен з бажаючих може отримати документ, що засвідчує їхню причтенсть до цієї самої Вейшнорії.
Линк
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ще добра новина про потворну ТП Штепу. Я добре розумію, що зібрати переконливі докази її вини для потворного українського правосуддя не реально. Але хай краще випустити 10 винуватих, ніж покарати 1 невинного. А що Штепа? Да треба буде, знайдемо й вона теж, як россійський генерал "случайно попадьот в аварію". Доречі, з генералом вийшло якось дуже жостко.
Тож будьмо живі та із здоровим глуздом.