Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
всем надо понять одну простую вещь - политики в любом виде это зло

В отель к Саакашвили пришли полиция и пограничники.

Особисто я не кровожерливий. Мені достатньо, якщо він осяде десь у бунгало на Таїті і буде жити на прибутки від своїх підприємств за кордоном України. Тому що те, що знаходиться в Україні повинно бути націоналізоване.
"Человека" который толкнул на смерть тысячи людей, только ради того, что бы дорваться до власти и обогатиться??? Ведь, как теперь стало ясно, он подстрекал народ через сми в 14-м, совсем не ради страны Украины, не ради избавления от режима яныка, не ради европейского выбора, а просто , банально шел по трупам к власти, ради еще более заоблачного обогащения, и похоти властью. И пусть сидит на Багамах?
Когда то, в первобытном племени, воров сразу рвали на куски, и ели. И так все шло хорошо много тысяч лет. Пока кто то не предложил помиловать вора, и отпустить. С тех пор, их расплодилось миллионы. И еще миллионы людей, теперь должны заниматься ненужным делом. Разрабатывать, конструировать, производить, никому не нужные в обществе без воров-замки, запоры, заборы, бронированные двери, сигнализации, охранников, тюрьмы и прочее.

Сама тому треба загнати це зло у рамки пристойності та законів. От і нехай крутяться у правовому полі, а не зариваються, як деякі бариги. І доказують народу, що вони гідні і надалі перебувати в політиці. Діями, а не казочками про щасливе майбутнє у 2020-му році.

это утопия, перейти от полной безнаказанности к строжайшему выполнению

Он может до конца свою роль и не осознавать. Думаю, что вся эта котовасия- дело рук одного армянина.

Ти в це віриш? Армяна завжди можна зробити крайнім. :) Всі ж звикли що президент ні за що не відповідає.

Судя по харе,х@йла2,из Панамы позвонили...
И по поводу рычагов на депутатов,у минимум 90% всей этой вороватой шушеры,капиталы за рубежом,они наверно думали,что это только для росийской камарильи закон принимали про изъятие капиталов,ша убедятся...

Пока кто то не предложил помиловать вора, и отпустить. С тех пор, их расплодилось миллионы. И еще миллионы людей, теперь должны заниматься ненужным делом. Разрабатывать, конструировать, производить, никому не нужные в обществе без воров-замки, запоры, заборы, бронированные двери, сигнализации, охранников, тюрьмы и прочее.

средство управления, ведь если не будет страха, то функции управления сведутся к минимуму. страх - первобытный инстинкт, которым легче всего манипулировать

именно по этой причине, вся эта шобла ворья защищается теми, кто должен защищать от них

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

средство управления, ведь если не будет страха, то функции управления сведутся к минимуму. страх - первобытный инстинкт, которым легче всего манипулировать

именно по этой причине, вся эта шобла ворья защищается теми, кто должен защищать от них
Конечно. Мусора, прокуроры, судьи, присвоили себе право судить воров, которые залезли в мой карман! Судите тех, кого поймали лично вы. А того, кого поймал я, в своей квартире с отмычкой, этого должен я и судить. А сколько преступлений у нас раскрывают следователи? -0! Могут только пяную поножовжину приписать на свой счет раскрытия, хотя там никого и искать не нужно. Все как правило на месте, пьяные и спят. Где дело убийства инкассаторов? Сколько уже лет? За 13-ть вроде, или больше!
Присвоили право единолично судить, решать-за что судить. Да, это рычаги власти, и только. Ничего общего с прекращением преступности, тут нет.
А если бы судил преступника пострадавший, хотя бы только в случае, когда сам его и задержал, так и преступности бы не стало. Но тогда и число дармоедов в силовых бандах, тоже бы пришлось бы сокращать. А они этого не переживут. Работать? Не. Не пробовали. Даже у себя, в суде, в мусарне, в прокуратуре или сбу. За мизерным исключением разве.

Якщо так є насправді, то плітки про те, що готується державний переворот зі сторони одного ари, які гуляють інтернетом, мають під собою підставу. На місці ПП я б добряче замислився. Тому що іде постійне підставляння під удар: то підсунули лист міграційної служби на базі котрого прийнято рішення про позбавлення громадянства Саака. Ще й підказали, мабуть - От воно, швидкий засіб прибрати бунтаря зі шляху. Потім організована на кордоні незрозуміла акція із нацгвардією, поліцією, тітуханами. Яка нічого, крім огиди, у населення не викликала. Те, що можна було зробити тихо й без галасу - довели до абсурду. А усі *****и, що полетіли у результаті - полетіли у ПП. Ще й його заява після подій - знову прокол. Треба було заявити, що розбереться і накажуть по закону усіх, обидві сторони. Тих, хто проривався і тих, хто призвів до цього своїми діями або бездіяльністю. А вийшло, що закон знову тільки опонентам. Свої помилки влада визнавати і на збирається. Нєбожителі якісь.
Не знаю, який там гросмейстер із ПП, але є такий термін у шахах - "шахова сліпота", що іноді виникає у шахістів, коли вони раптом перестають бачити вдале продовження, або "зівають" якусь фігуру. Щось ПП пропустив у себе під носом. Щось, що потім вилізе шахом та матом.
Втомився, мабуть, загрався. А ну, стільки тягнути на одних плечах - під сотню підприємств, офшори, ще й ота посада президента віднімає час та сили. Ну та нічого. Зараз з'їздить у Штати на тиждень. Там йому трохи пояснять шо до чого. Може після зміни оточення та погляду зі сторони щось проясниться у його баченні на розвиток подій в Україні.

Я думал, что скоро Порошенко начнёт мочить Авакова, как слишком самостоятельную фигуру, в подчинении которого МВД, так как СБУ и Армия под контролем Порошенко, а МВД -нет, но получается пока наоборот, и мы все думаем о троянской кобыле-Савченко, а не берём в учёт троянского коня, и я не удивлюсь, если все действия его согласованы с Москвой. Это всё на уровне моих предположений, я надеюсь, что это не так, но если я прав, то будет стоять выбор между Порошенко и Аваковым, я бы предпочёл скорее всего первого. Надеюсь, что я не прав и несу бред в стиле пономаря).

вспомнилось, как некто, Грызлов, будучи под украинскими персональными санкциями, летал в Киев на встречу с Порошеко, который в это время, якобы был в Житомире. На тот момент, насколько помню, уже действовал запрет и на полеты самолетов из педерации над территорией Украины.
В общем, в миротворце я Грызлова не нашел.

на фб сообщил шо инциндент должен рассматриваться в правовий площини а не в политической.

вобщем астанавитесь-2:)

U2FsdGVkX18x3ULJ5Vj6gQoH0om5q2oIGRXfO3ynuKtovt7amrfz3l71QxbdPrkTxAML2xX59oa9679vz7hof2iLHgMu4u7hd_MfNWTwaxE,

Когда же я зайду в новости, и прочитаю хорошую новость. Что петюню закатали.
Эта *****, оказалась гораздо хуже яныка. Он думает что без его СМИ, народ не сможет организоваться, и покончить с его режимом.
Ведь в 14-м, именно сми "подогревали" людей, показывая злодеяния яныка.

Пока есть цукерманолизы то долго надо будет ждать:D Сходи почитай и офигиваюче прозреешь:D:D:D

Думка про останні події
Сергій Дацюк
Філософ
ГРОМАДЯНСТВО

Як взагалі можна оцінити те, що відбулося – позбавлення Президентом громадянства Саакашвілі та його незаконний перетин кордону всупереч цьому акту?

Я принципово не згоден з тим, коли кажуть, що обидві сторони винуваті – і Президент, і Саакашвілі.

Це не так.

Давайте згадаємо Майдан-2013-2014. Тоді теж багато хто говорив, що обидві сторони винуваті. Але це було не так.

Давайте згадаємо війну Росії проти України і оцінки ОБСЄ обстрілів зони АТО – обидві сторони винуваті.

І з першими, і з другими оцінками активні українці були не згодні. А чому? Бо ми чудово розуміли, що для адекватної оцінки потрібні всі обставини: 1) хто ініціатор беззаконня, хто мав більше сили його творити; 2) яка мета беззаконня (що воно покриває); 3) з чийого боку беззаконня більше; 4) чиє беззаконня ігнорується, а чиє акцентується.

Справедливість при оцінці дій двох сторін конфлікту виникає тоді, коли ми стаємо на позицію більш слабкого, упослідженого, ображеного, тобто на позицію жертви.

Тепер давайте розберемося з ситуацією позбавлення громадянства Саакашвілі з боку Президента.

Хто ініціатор беззаконня? Президент України. Тому що Президент, коли надавав громадянство, знав, як і весь світ, про недолугі спроби звинуватити Саакашвілі проросійською владою Грузії у смішних "злочинах". Але, коли це стало політично доцільно, він використав розслідування проти нього в Грузії для позбавлення його громадянства. Отже законних в Україні (не в Грузії) підстав для позбавлення громадянства не було, бо інакше, не зрозуміло на яких підставах воно йому було надано.

Чому Президент це зробив, тобто яка мета беззаконня? Бо Саакашвілі публічно і активно критикував його за корупцію. Тобто Президент намагався знищити політичного опонента у так би мовити "правовий" спосіб, щоб прикрити свою корупцію. Але ж до корупції належать не тільки корупційні дії, але всі способи прикриття цих дій. Тобто позбавлення з боку Президента громадянства Саакашвілі це корупційна дія.

З чийого боку беззаконня більше? Давайте подивимося. Незаконне позбавлення Президентом громадянства Саакашвілі. Генпрокуратура мовчить. На пункт пропуску перед в'їздом Саакашвілі проникають "тітушки", розслідування нема, Генпрокуратура мовчить. Зупинено поїзд на території Польщі – Генпрокуратура мовчить, розслідування немає. "Заміновано" пункт пропуску "Шегині" – Генпрокуратура мовчить, розслідування немає. Саакашвілі в оточенні своїх прибічників перетинає кордон – Генпрокуратура одразу ж погрожує правовими наслідками, Президент одразу ж робить заяву.

Чиє беззаконня ігнорується? Ігнорується беззаконня Президента, який позбавив громадянства, урядовців, які дали команду зупинити поїзд, державної служби, яка організувала фейкове "замінування" пункту пропуску. Чиє беззаконня акцентується? Акцентується беззаконня Саакашвілі.

Спочатку мають бути покарані ініціатори беззаконня – Президент, Генпрокурор та всі державні чиновники, що виконували злочинні накази. І лише потім має бути покараний Саакашвілі.

Але мені не за Саакашвілі образливо. Мене ставлення громадян до громадянства бентежить.

Громадянство чиє? Ваше і моє громадянство – чиє воно? Воно у власності Президента, Парламенту, Уряду чи держави загалом?

За Конституцією України громадянство, як і сама Україна, є власність народу України, і ще точніше – громади, тобто активної частини народу, яка здатна до політичного волевиявлення.

Бо народ є абстракція, а громада це конкретика. Це ті люди, які ходять на вибори, мають громадську позицію щодо дій влади і здатні протестувати, якщо ці дії влади не відповідають їх інтересам.

Якщо громада вважає, що якийсь громадянин незаконно позбавлений громадянства, то громада має право відстоювати його громадянство. І жодна державна інституція їй цього заборонити не може.

Звичайно ж справа не у Саакашвілі. Він може подобатися чи не подобатися, бути добрим чи поганим політиком, хорошим чи поганим громадянином. Справа у тому, що наше з вами громадянство принизили, тобто принизили саму державу Україна, принизили її громадян – публічно, нахабно, на весь світ.

Так в Україні бути не має.

Якщо ми, українці, себе поважаємо, ми маємо поважати своє громадянство.

Зараз суспільство неоковирними діями влади свідомо розігрівається і підштовхується до громадянської війни, щоб на тлі цих загроз ввести пряму диктатуру.

Потрібно зупинити сповзання України у прірву.

Перевибори Президента та Парламенту це єдиний шлях змінити ситуацію на краще.

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу