Arkktur
A
..я тож сплю 4 часа максимум.ниче,прорвемся...![]()
О, теперь понятно почему ты такой дерганный..
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
..я тож сплю 4 часа максимум.ниче,прорвемся...![]()
...тебе слово не давали,сучий пёс....О, теперь понятно почему ты такой дерганный..
Про этого парня мы знаем только то, что у него такая футболка.
...помню..слынчев брег тогда был очень даже гуд....
Жушка. О.5л. Стоила 1.02.
я скажу патриотичная
![]()
Так по факту - президент работает, а gemix лыка не вяжет ..Ото він зашкварився... Мова йшла про президента, що спить 4-5 годин на добу і старіє. Йому, виходить, можна, а ми - дьоргані?Тоді ж який президент? Це зашквар. Зарапортувався.
+1. Это шедевр отборного *******изма.О, эту мерзость я уже где-то слышал.
Какая же ты все-таки ****ь.
+1. Это шедевр отборного *******изма.
Нехай би вони це про себе тримали, десь у середині черепушки. Але ж вони іще і нам намагаються це донести![]()
..я на работе,окурок....Так по факту - президент работает, а gemix лыка не вяжет ..
..я на работе,окурок....![]()
..про мальчиков в пупок забыл...Тетяна Даниленко
1 ч ·
Школи, як і Путін, відкриває. Лікарні, як і Путін, ремонтує. З бабами та дітьми, як і Путін, позує. Але: зі стерхами не літає, тигрів не охороняє, коал на руки не бере, моржам ласти не потискає, з дельфінами не купається, ведмедів не зважує, та що казати - навіть на конях не скаче. Наш президент тварин не любить, чи що?)
..как ты узнал,***?..ты ж тупой...Охраняешь подъезд в элитном доме, с интернетом?
..как ты узнал,***?..ты ж тупой...
Ще й не спить об 00-11. Ось на ФБ стукає у ленту новин:
ты за шо топишь вообще?
чи так ото, абы *****деть?![]()