Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • 16 листопада форум не працюватиме з 18:00 до 23:59 з технічних причин. Просимо вибачення за незручності

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Нравится мне у вас тут.
Вот так посмотришь на вашу шизофрению с *****измом, на результаты этого всего и есть повод задуматься.
У нас ведь оказывается тоже дофига всяких упоротых. А раньше ведь не различал. Искал какие то зёрна в брехне всяких ******ков.

Спасибо, ребята!

Плиз. И иди *****.

Ужасное ДТП на трассе Киек - Чоп. "ВАЗ" с пассажирами полностью сплющило.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Думаю что если не тазик а правильная иномарка старенька то було би не так кроваво.

Этож с какой скорость мерс гнал?

ничего.
просто поубивают очень много украинцев и устроят руину на всю Украину как щас в новопидорассии.
и возможно уйдут.
но уйдут только просто невиданного чудовищного террора над мирным населением.

это же русские.

шобы мы украинцы внукам и правнукам заказали смотреть на запад или не подчиняться россии...
Не вірю. Не думаю що раша так розпропагандонила своїх людей, що ті згодяться на повномасштабну війну з нами. Хоча й старається. От чому ми не тратимо кошти на пропаганду в середині раші на розвал путінського режиму, для мене велика загадка. Там до біса співчуваючих нам народу. Чому не працюємо по лінії СНД, щоб виражали обурення? Наші керманичі, хоча й знають англійську , нібельмеса не розуміють як працювати з зовнішньою пропагандою.

Нравится мне у вас тут.
Вот так посмотришь на вашу шизофрению с *****измом, на результаты этого всего и есть повод задуматься.
У нас ведь оказывается тоже дофига всяких упоротых. А раньше ведь не различал. Искал какие то зёрна в брехне всяких ******ков.

Спасибо, ребята!

Вот это, расиянин, правильно! Ты не ошибся. Вот ты правильно нашел себе друга Федю, и именно в этой ветке! Ну, кто бы сомневался ))

взрыв дома в Киеве 26.07.17

Т.е. "*****" просто злая сама по себе и никаких иных целей у неё нет? Ну там нац.интересы, геополитика или экономика?
Та ніхуя ви не злі самі по собі, просто теж допускаєте, щоб вами керували різні уєбани, проти вашої волі. З українцями не міг би домовитися хіба шо зовсім безбашенний ідійот. Так захотілося як водиться кулачних боїв. Ви ж знаєте по Афгану, що ми воювати не бздимо, якщо про другу світову забули, і нас зломити можна тільки голодом, а так *** там . Якщо вам вдалося побороти чеченську мафію доляхою з вашого бюджету, то тут це не пройде.

всё идет по плану

Саакашвили лишили украинского гражданства, - нардеп
Полный текст читайте здесь:
Ну теперь дорогой наш виктор федорович, ой, то есть петр алексеевич может волевым решением поступить так же и с неким господином новинским. Или не может.

Где все наши депутаты, когда страна ведет тяжёлую войну, когда внешний долг растет как на дрожжах, когда маленькие украинцы еле-еле сводят концы с концами?.. Какие "элиты" - такая и страна. Без кровопускания уже вряд ли обойдётся.(с)

Посмотрите на Маккейна, прервавшего ради страны лечение рака и не пробуйте его сравнить с нашими клоунами. Какие "элиты" - такая и страна. Видео.

Кто сказал что у него рак?Скорее всего,судя по шраму,это аденома...У нас в Харькове,кстати,один из лучших спецов в Украине работает...

Война войной а бизнес по расписанию, сегодня по жарюке на рынке приглядывался к электролобзику, так *** *****ского инструменту который арматы кляпае, навалом.
:(:незнаю::незнаю:

А хто тих Валенків буде питати? Мобілізація, воєнккомат, дезертири та ухилянці - на зону, точити снаряди та начиняли толом гранати. Багатії відкуплять та сдриснуть за кордон, багаті патріоти відкуплять та засядуть по тилових складах на хлібних посадах. Решта колонами піде, куди вкаже перстом гуанокомандувач. На забій та заклання. Як завше. "Вставай, страна агромная!"

Еге ж, а що він потім робитиме з уцілілими? Попризначає головами колгоспів до нас? :D
Вони ж його самі і рознесуть, це ж росія.

Бо у нас тариф такий, що враховує ціну разом із втратами по дорозі
Меня тарифы мало ****.
У меня показания*ТАРИФ и / на 4
А, у того, кто без счётчика - по показаниям будет в 5 раз выше, да и без деления на 4.
И какое потребление ни выставят на дом, квартиранты со счётчиками адинхер идут платить по своим показаниям, а остальным квартирантам дома выкатят оставшееся (надуманное) потребление. И это их сподвигнет сразу ставить счётчики.
Я об этом говорил.

Ну теперь дорогой наш виктор федорович, ой, то есть петр алексеевич может волевым решением поступить так же и с неким господином новинским. Или не может.

Думаю брехня. Бо дуже багато є але. Він запроданців Януковича з ним самим не може лишити громадянства, а тут людину, яку захід підтримує.

Кто сказал что у него рак?Скорее всего,судя по шраму,это аденома...У нас в Харькове,кстати,один из лучших спецов в Украине работает...
Дорого бере? Контакти в лічку пліз. А то у Куп'янську один великий спеціаліст чеченської нації ріже мужиками яйця направо і наліво, вже бояться в куп'янську лікарню звертатися. :D

Новые санкции США в отношении России могут негативно повлиять на энергонезависимость ЕС, - Еврокомиссия

Не ссыте еврошлюхи, повлияет положительно, меньше нефтерубликов перепадет на карман - это да.

Завжди дивувався, навіщо було продавати нам газ по їбанутій ціні, якщо могли купити у ю країну з потрохами за дешевий газ? Наші очільники за газ по 50 баксів цілували б путлєра в дупу і Крим віддали би у яку б концесію і військові бази дозволили б понатикати усюди.
Але чомусь путлєр почав війни. Газові, молочні, сирні, цукерові.
Бо с Ющенком посрався

Дорого бере? Контакти в лічку пліз. А то у Куп'янську один великий спеціаліст чеченської нації ріже мужиками яйця направо і наліво, вже бояться в куп'янську лікарню звертатися. :D

Я имел ввиду аденому головного мозга...То бишь нейрохирургия...

Я имел ввиду аденому головного мозга...То бишь нейрохирургия...

Та я вже зрозумів, але про сукиного сина, що дідові яйця відтяв по неправильному діагнозу, треба було написати.

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу