Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • 16 листопада форум не працюватиме з 18:00 до 23:59 з технічних причин. Просимо вибачення за незручності

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
А хто тих Валенків буде питати? Мобілізація, воєнккомат, дезертири та ухилянці - на зону, точити снаряди та начиняли толом гранати. Багатії відкуплять та сдриснуть за кордон, багаті патріоти відкуплять та засядуть по тилових складах на хлібних посадах. Решта колонами піде, куди вкаже перстом гуанокомандувач. На забій та заклання. Як завше. "Вставай, страна агромная!"

Тікати будуть , як миші . В тайгу, до китайців, куди зможуть. Вони й тоді за "страну огромную" не дуже воювали.

Але там ще у тексті заковика, що володарі лічильників будуть платити не за лічильником, а пропорційно спожитому, але усім домом.
Показания квартирных приборов учета будут использованы только для вычисления доли каждого жилища в общем счете.
Доля моя застолблена моими показаниями.
Приписать мне больше - нужны отдельные процедуры. Заебуцца пыль глотать.
И отдельный тариф на отдельный дом - обосновать (придумать) тоже не смогут

А він же літав на поклон у кремль, зразу після інавгурації.
Посрались окончательно позднее - на Новый 2009-й - когда Ющ Дубину отозвал с ценой 235 долларов за тысячу кубометров, и оставил Юлю на озверелого Путлера и отключённую Европу

с вакарчуком легче всего, расскажут шо гей и половина рейтинга упадет)

Готов биться об заклад, чиколоТТники скажут, что были свидетелями евойного гейства, просто молчали, типа сомневались.

Завжди дивувався, навіщо було продавати нам газ по їбанутій ціні, якщо могли купити усю країну з потрохами за дешевий газ? Наші очільники за газ по 50 баксів цілували б путлєра в дупу і Крим віддали би у яку б концесію і військові бази дозволили б понатикати усюди. Але чомусь путлєр почав війни. Газові, молочні, сирні, цукерові. Нібито навмисне створював непривабливий вигляд для ****и. Якби не це, досі б вірили у "мишебратську дружбу" та "добросусідські відносини". А потім Крим, а потім Донбас. І шо? Чого він досяг? Ненависті. Навіщо? А дідько його знає:незнаю:
Але тепер, після наших втрат, як людських, так і інших, особисто я, наприклад, не матиму ніяких відносин із росіянами. Ні бізнесових, ні дружніх, ніяких. Це вже навіть не ненависть, це огида. Як до слимака чи до ящірки. Воно там десь є, але воно мені не цікаве. А коли наближається - огидне.

А мені здається, що це був тупо договорняк. Україна свого газу видобуває не мало. І скажи мені, по якій ціні його вигідніше впарювати своєму народу? Ото ж. На людях був розіграний спектакль з поганими і жадібними росіянами і бідними ****ами. Потрібен був привід підняти ціну, ось його і знайшли. Що заважає продавати населенню газ власного видобутку по низький ціні? Тим більше що його цілком вистачає на ці потреби.

ebcg2g.webp

Вот это, расиянин, правильно! Ты не ошибся. Вот ты правильно нашел себе друга Федю, и именно в этой ветке! Ну, кто бы сомневался ))

А ви, панночко, покопирсайтеся у своїй свідомості. Там ви знайдете ще багато спільного з *****ами.:D

Да нормальный петриот, Офшор Липецкий других и не назначает.

Не вірю. Не думаю що раша так розпропагандонила своїх людей, що ті згодяться на повномасштабну війну з нами. Хоча й старається. От чому ми не тратимо кошти на пропаганду в середині раші на розвал путінського режиму, для мене велика загадка. Там до біса співчуваючих нам народу. Чому не працюємо по лінії СНД, щоб виражали обурення? Наші керманичі, хоча й знають англійську , нібельмеса не розуміють як працювати з зовнішньою пропагандою.
Не надо бояться войны с ними. Мы быстро возьмем Ростов со всем оружием в Луганде и двинем на Москву с двух бокив.
Через 2 недели я буду сцать на Мавзолей.
Главное не сворачивать наступ , не взирая на атомни бомбардування ридных мистечок. Бо мы помстымось.

Та ніхуя ви не злі самі по собі, просто теж допускаєте, щоб вами керували різні уєбани, проти вашої волі. З українцями не міг би домовитися хіба шо зовсім безбашенний ідійот. Так захотілося як водиться кулачних боїв. Ви ж знаєте по Афгану, що ми воювати не бздимо, якщо про другу світову забули, і нас зломити можна тільки голодом, а так *** там . Якщо вам вдалося побороти чеченську мафію доляхою з вашого бюджету, то тут це не пройде.
Если действовать как я говорю - нормас.

Оказывается святай верущий, и на него бочку катят :):):)
eajab4.webp

Они там *** все такие
:):):)

adddh5.webp

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу