Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Чё тут? ЧиколоТТная мерзость пошла в СБУ стукограммы писать? :-)

Гутен морген!

Чё тут? ЧиколоТТная мерзость пошла в СБУ стукограммы писать? :-)

Гутен морген!

Доброго ранку! Можу трохи заспокоїти- до мерзості в управі так і відносяться як до мерзості, бо навчені вже. А до нас навіть з деякою повагою, бо ми як на долоні і без каменюки за пазухою. Маю досвід.

А чого це ви, дядьку, не входите до жодної партії, якщо вже такий соціяльно активний? Га?:D
Я ж колись вже писав:D. Це питання мені задавали в управі ще влітку 2013го. Зробив висновки. Так вони мене знайшли тоді десь через неділю після допису на ХФ. А був би в списках якоїсь партії - знайшли б зразу. Але це не значить, що не треба вступати в партії. Хоча зараз можна і просто читати ФБ друзів і мати потрібну інформацію. Он в селі на Кіровоградщині селяни спробували встановити пряме народовладдя, правда з допомогою Айдару і Донбасу. Аваков відреагував в кращих традиціях беркуту, мать би його так.

Каждый през мечтает изменить Конституцию под себя.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Кстати, да. И строем не ходит.
Не повністю зрозумів питання. Якщо до армії, так мене списали до справжньої війни, може скоро здибаємося. Хоча одногодки і потікали від своїх бабусь у військо. Одного зустрів у госпіталі в Бахмуті, як їздив по волонтерських справах. Хороший тоді з Нідерландів подарунок привезли, хірурги раділи як діти тим прибамбасам. Я буду востребований після війни, бо в Донбасенерго вже під 200 чоловік загинуло і покаліченого на мінах. І то можуть і самі справитись, там спеців хватає. Воювати з стрілецькою зброєю не зможу, тільки з гранатою, щоб з собою забрати. Систем РЕБ у нас так багато, що черга стоїть із ХІРЕ на службу, авіації теж чимало: хайовці мої теж у черзі. Моя цивільна спеціальність зараз пошук місць пошкодження на кабельних лініях і високовольтні випробовування.
Можу бути корисний саперам, знайти правда знайду, але розрядити не навчений. Чи про який строй мова?

Усе це ми розповіли представнику нашої погранзастави. І крім цього показали на планшеті деякі об'єкти. А хто ти такий, щоб про це питати?

Воно политрук что жалеет о потерянном:D

Американское внешнеполитическое ведомство продолжило рекомендации относительно избежания гражданами США визитов в оккупированный Крым, а также на оккупированные территории Донецкой и Луганской области Украины.

Подконтрольные России вооруженные банды на востоке Украины продолжают применять ****** против украинских защитников. Особенно активно противник нарушает договоренности о прекращении огня вечером и ночью. Вчера количество соевого хлебного перемирия резко возросло и достигло 31. Треть из этих вооруженных хлебных перемирий одобренных харантом состоялась именно в темное время суток.

26 июня руководитель Специализированной антикоррупционной прокуратуры Назар Холодницкий заявил, что подписи Манафорта не было ни на одной из страниц "амбарной книги" Партии регионов, а информация о его вину - это пиар-технология. Источник:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

И такой облом:):):)
Манафорт признал, что его компания получила $17 миллионов от Партии регионов

В США Федеральное бюро расследований и Министерство внутренней безопасности начали расследование в связи с распространением вируса-вымогателя Petya.A

Это анекдот, прикол, шутка.

Старію, ***. Колять у вену всяку херню ( напівлежу в лікарні) , прикола не второпав. Хлопці, хто може знає, у всіх після легкої контузії високочастотний шум у вухах? Такий , не сильний, але інколи заважає почути шипіння на ізоляторі 35 кВ і вище?

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу