Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Передвижения вагонов оформляются документально. Для СБУ проблем никаких, помощь зала не требуется. Мне ваши ресурсы без надобности, я верю своим глазам. Как там на ресурсах, потоки газа тоже отслеживаются? В каком направлении, чей?

Мы говорим конкретно. Я не знаю где оно что отслеживается. Давайте факты, или заканчиваем эту ненужную тему.

Все -- пропускной режим, расположение российских войск, блокпосты, вооружение, численность, работа полиции и ФСБ.

Усе це ми розповіли представнику нашої погранзастави. І крім цього показали на планшеті деякі об'єкти. А хто ти такий, щоб про це питати?

Щоб розставити всі крапки... Їздили на Тарханкут, в безлюдну бухту. Жили три дні в наметах. Із людей бачили тільки місцевих рибалок, та двох інспекторів з ландшафтної охорони. Більшість продуктів брали українські, або у татар(баранину, овочі і зелень). Бюджет скромний, трохи більше 2тис.гр. з пальним. Так що окупанти за наш рахунок не збагатилися, як у вас деякі стверджують.
Вдруге їхати нема бажання. Пропало те невловиме, що тягнуло в ці місця. Хоча і природа начебто та сама і бухта до болі знайома, але того кайфу вже нема.

Вдруге їхати нема бажання. Пропало те невловиме, що тягнуло в ці місця. Хоча і природа начебто та сама і бухта до болі знайома, але того кайфу вже нема.
Я поверить не могу, что ты туда поехал.

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу