Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
те кто на пенсии
должны вымереть за пятилетку
у нас молодежь сваливает за бугор на заработки
притом довольно таки масштабно

Ключове слово " на заробітки". Тільки ліниві не повертаються додому тратити зароблене.Ну посудіть самі: вийшов ти з хати ,чи квартири у вихідний день, ні випити тобі ні з ким, ні пару гривень сусід- алкоголік не попросить, ні на рибалку сходить, ні на радіобазар. Хіба це життя? А на стадіон з ким? Западенці ті хоча б у церкву про вихідних ходять. Так що повертаються люди, будують кафе, хтось ложки струже, хтось з металошукачем
бродить, але під директора якогось не ідуть, бо й там наїлись босів. Все буде добре. Їдьте, заробляйте і повертайтеся додому. Ваші статки по- крапельці зроблять конкуренцію цим глитаям з заводами і ви їх банально купите за безцінь у їх спадкоємців, або просто виживете з країни бо знатимете собі ціну.

Ключове слово " на заробітки". Тільки ліниві не повертаються додому тратити зароблене.Ну посудіть самі: вийшов ти з хати ,чи квартири у вихідний день, ні випити тобі ні з ким, ні пару гривень сусід- алкоголік не попросить, ні на рибалку сходить, ні на радіобазар. Хіба це життя? А на стадіон з ким? Западенці ті хоча б у церкву про вихідних ходять. Так що повертаються люди, будують кафе, хтось ложки струже, хтось з металошукачем
бродить, але під директора якогось не ідуть, бо й там наїлись босів. Все буде добре. Їдьте, заробляйте і повертайтеся додому. Ваші статки по- крапельці зроблять конкуренцію цим глитаям з заводами і ви їх банально купите за безцінь у їх спадкоємців, або просто виживете з країни бо знатимете собі ціну.
Поки товстий сохне, то худий... Ото ж бо й воно...

За прошедшие сутки погибли 4 украинских воина, 7 - получили ранения или боевые травмы, - штаб АТО
Оперативная обстановка в районе проведения АТО остается напряженной. Под конец прошедших суток ситуация несколько обострилась на отдельных участках линии соприкосновения: именно с наступлением сумерек противник начал более активно использовать артиллерию, в частности те ее системы, применение которых строго запрещено минскими соглашениями.
jhea2a.webp

jj1bja.webp

Я, я знаю-будет беспощадная борьба с коррупцией :):):)

Мені потрібна Європа в Україні. А не країна, втекти з якої - успіх...(с)

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу