Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Міністр: скарга Росії у СОТ - ознака ефективності санкцій | Економічна правда
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

УЗ запускає додатковий поїзд Інтерсіті + до Одеси на літній період | Економічна правда

Бориспіль ще не домовився з Ryanair - гендиректор | Економічна правда

Пенсії виплачуватимуть за місцем фактичного проживання | Економічна правда

Ціни на сільгосппродукцію піднялись на 11% з початку року | Економічна правда

Біткоін торгується вище 2 тисяч доларів | Економічна правда

ГПУ розслідує справи по підприємствам Фірташа - Луценко | Економічна правда

Українців атакує новий вірус XData | Економічна правда

Бориспіль синхронізується під МАУ - гендиректор | Економічна правда

Безвіз запрацює 11 червня: ЄС опублікував рішення | Економічна правда

Україна закачала 1,3 мільярда кубометрів газу після закінчення опалювального сезону | Економічна правда

Укрзалізниця заборонила транзит російських вагонів | Економічна правда

Транстихоокеанське партнерство працюватиме без США | Економічна правда

Суд дозволив Нацбанку продати ТРЦ Республіка | Економічна правда

У меня такая картинка с "путенхуйло" на рабочем столе стоит.

немного не в тему :girl: но понедельник же , низя же быть серьезным:незнаю:
chaj3f.webp

четвертая скорая проехала в госпиталь с воем и мигалками :(

Украинский танцор Сергей Полунин покорил мир своим исполнением балета!

Вот такие "гройсманы" в нормальнеых странах

Премьер-министр Канады Джастин Трюдо порадовал группу старшеклассников Ванкувера, став звездой их выпускной фотографии во время своей обычной пробежки.

Нарядные старшеклассники фотографировались возле морской дамбы, когда мимо них пробежал Трюдо в шортах и футболке,

9e00145aa155a2f44bb689ef7e6dd4ba.webp

9fd032227fdb12d9f43d1fda8a980fec.webp

545c4675457c33ce5b181693841d0657.webp

f1b36be2fd0819114b4c98dd2303060d.webp

Нашли достойную кандидатуру в Президенты Украины ?

Нет в РФ никаких соц сетей. Все создано ФСБ и другими спецслужбами РФ.
Находиться в этих соцсетях,то же самое что общаться с ФБ РФ.:D:D:іржач::іржач::іржач:

А шо ты ржешь? Так оно и есть. Может и не создано, но держит под своим контролем, это точно.

ІНТЕРовського *****-пропагандона Ігоря Шувалова наші прикордонники видворили за межі України із забороною в'їзда на 5 років!
aa8eeg.webp

Патрон у патроннику це правильно? Ну тоді мені у цій країні робити нічого. Бо я полюбляю "странно" наряджатися. Так що, кожного разу, як я з компаниєю буду щось шукати під лавкою у парку із ліхтарем, до мене буде підходити коп і пересмикувати затвор пістолета? Як кажуть у анекдоті: - А пагаваріть? Чи це не входить в обов'язки копа? Відразу наставляти заряджену зброю на людей, затикати ім рота та вимагати показати пістолет? У мене є такий собі пістолет, але він прирос, вибачте, з дитинства. Боюсь, що коли я його покажу тому копові - він відстрелить мою дзюрку з переляку.
Так шо, мені робити ВНЖ у іншій країні?
Чи може навчити копа робити усе по порядку і не вести себе, як робокоп із кіно, розмахуючи пістолем?

Передивився відео ще раз. "Странно" одягнена людина - це хлопець у джинсах, чорній футболці та сумкою через плече? Добре, що я собі не заказав таку сумочку. Пів міста таких "странно" одягнених хлопців. Мені більш цікаво, що так налякало того копа? По ночах не пісяється, бідолага.

Мене свіжі копи ще ні разу не образили. Тому про зброю, підготовлену до бою нічого не маю проти. Ти ж чув про "закладки"? Упевнений ,що вони прийняли фігурантами відео за наркомана , що шукає придбане онлайн. Якщо впевнений, що відбереш зброю- бикуй, ні,- підкоряйся вимогам полісмена, навіть якщо він помиляється. Вони кожного дня спілкуються з покидьками, на відміну від нас, правильних. Нічого особистого, просто погляд на випадок чоловіка, якому ще не вдягали кайданки, тьху, тьху,тьху.:D

Національний спротив
7 ч ·
ПАМ'ЯТАЙТЕ ПРО ЦЕ, ЛЮДИ!
НЕЗЛАМНІ нескорені українці, ціною власного життя, розхитали систему ГУЛАГ
Кенгірське повстання.
16 травня-26 червня 1954 року

Я Романа поважаю за те що він робить, а не за те що ****ить.
Так, Він робить, але міг би робити більше , ще три роки тому, і раз ти вже поліз в те болото, після якого, або в якому можна втратити життя, то роби так, щоб дітей твоїх поважали і дружину, після твоєї загибелі, хоча б половина населення.
Рома мабудь хоче в держслужбовці, почув про " тисячу Гройсмана"? Не впевнений, що тобі не трапиться вище керівництво із нової "сім'ї".

Якби я ніколи не тримав зброї, не отримував наказ її використовувати чи не наводив її на людей, я б може і не критикував би. А так я знаю, про що кажу. Навіть наражаючись на небезпеку перед сотнями покидьків, що стоять перед тобою, тільки одного разу довелось пересмикнути затвор автомата, коли ці покидьки почали бикувати. Ну і ще разок на ураження, але то вже інша справа. А тут вулиця, перед тобою звичайні громадяни. Не розумію я цього. Не розумію.
А про спілкування з покидьками... Кожного дня доводиться спілкуватися із сотніми людей, навіть із покидьками. От тільки пістолета в мене нема. Тому і розмахувати нічим. Доводиться "а пагаваріть". І нічого. Не обісцявсь, як той коп. Не повіриш, не тільки погрози та істерики доводиться вислуховувати, навіть доводиться їм руку тиснути. Інколи. Щоб не загостряти ситуацію. :збентежений: І така ситуація в нас у більшості громадян - доводиться жити серед покидьків і без зброї. Живемо ж?

А тут представник закону виконує цирк на дроті. Сміхота.

До речі, якщо хочеш, кайданки могу надіти при зустрічі, відчуєш, як це воно, адреналін поганяєш:D Є у мене, гарні, справжні, фошиздьські, відчуєш себе жертвою нацизму:D

Вельми вдячний за таку повагу до моєї персони:) Спілкувався колись з чолов*ягою, що дуже їх не полюбляв і тому ламав. Непогано б мати досвід самому звільнятись від кайданок.

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу