Статус: Офлайн
Повідом.: 72377
Повідом.: 72377
Отож...
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
пускай мусорских офицеров командиров взводов **** в первую очередь а там нить выведет на чистую водуЛариса Сарган
Подписаться · 3 ч ·
#Дніпро
Прокуратурою повідомлено про підозру громадянину, який координував діяльність так званих «тітушок» 9 травня 2017 року
В рамках кримінального провадження, розпочатого за фактами подій, що мали місце 9 травня 2017 року у Дніпрі, прокуратурою Дніпропетровської області повідомлено про підозру у вчиненні масових заворушень та хуліганських діях громадянину, який координував діяльність молодих людей під час сутичок. У слідства також наявна інформація, що вказана особа мала численні приводи до органів поліції.
Обрання йому запобіжного заходу планується 13 травня 2017 року. Прокуратура буде клопотати щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Пока вилкулы,бойки и вся остальная ПРасня,не будет отбывать срок с конфискацией на строительстве автобанов.Все это балачки!
Кординатор Днепровской питушни,это вилкул,все остальные,это галимые шестерки!
Со всех ...Да это чей то клон.Неужели не понятно.
Так ворвался сразу с шашкой наголо... всех(м) по рублю![]()
Так я ж о чем.... ,- а когда осознаешь местное гоблинство как то огидно фсьо.....Скажи, как они неправильно поступают и живут?Пусть берут пример с наших чинуш.
![]()
Тебе надо срочно съесть рошенку. Сладкое,да еще шоколад,помогают головному мозгу.Фрегат ВМС Украины "Гетман Сагайдачный" проходит плановые доковые работы в Черномоске. ФОТОрепортаж
С марта текущего года на "Ильичевском судоремонтном заводе" проводятся плановые доковые работы по техническому обслуживанию фрегата "Гетман Сагайдачный".
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Тендер на ремонт флагмана выиграла "Ленинская кузня", а работы проводит подрядная организация
Шакалядныйпэдро везде успевает окромя реформ![]()
Я тоже плечами пожала...ниццё не понимаю.Я чуть инфаркт не получил.