Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
ahaaf8.webp

Borys Filatov
4 ч ·
За последние два года в этом городе жулье и бандиты захватывали горисполком, жгли коммунальную технику, резали шины, избивали депутатов, оскорбляли и унижали муниципалов.
НИ ОДИН преступник не наказан.
Сегодня реваншисты показали на что они способны, когда остаются безнаказанными.
...
Арсен Аваков и Юрій Луценко или вы наведёте в Днепре порядок, или я буду подымать людей.
Они хотели "хунту" - они ее получат.

gccf0e.webp

тепер можу сказати без матюків...

Почему я не удивлена?

Ті, кого я знаю, кажуть, що не підуть назад до системи, бо чесно працювати не дадуть, а так, як зараз - вони не вміють. От і працюють начальниками безпеки агрохолдінгів, підприємств та транспортних компаній. Але, і там їх підсиджують колишні менти, ладні працювати за у декілька разів меншу зарплатню. Чому? Бо у колишніх ментів зарплатня - то не головне, вони собі накрадуть. От і маємо те, що маємо.

Согласен,обобщать тоже неправильно.

А конкретніше, хто цей "народ"? Та купка патріотів у яких вистачило сміливості вийти на захист державності і відгребти в наступний раз від вати і ментів? Чи дописувач, який постить картинки із пустими закликами на які вже всім піхуй?

Ффуххх... побєдобєсіє закінчилось і можна дихати з полегшенням...Слава Богу що все закінчилося

Ага, жди. Когда я писал тут и в шоко-КАЛорадской теме, что мусора просто ждут случая, чтобы выстрелить в спину, тапки летели с двух сторон: мол, ***, реХформы же... Сколько надо времени для прозрения?

Гутен морген!

А конкретніше, хто цей "народ"? Та купка патріотів у яких вистачило сміливості вийти на захист державності і відгребти в наступний раз від вати і ментів? Чи дописувач, який постить картинки із пустими закликами на які вже всім піхуй?
Про дописувача - это 5!:D
Насчет "купки патріотів" - не прав. Такая купка задаст трепки круче, чем рота толпа титушек. Без ментов..

Diana Makarova добавила 14 новых фото — с Ярославом Вішталюком.
10 ч ·

ДЕНЬ ПОРАЗКИ

сьогодні, уперше за життя, у мене нема слів.
День перемоги в нашій країні - поліція била сучасних фронтовиків, натомість охороняючи тих, хто кричав "Бандерлоги! Новороссия победит!"
Як і в 13-му, поліція підкріпила свої ряди тітушками.

Сьогодні, в Києві, Дніпрі - побиті фронтовики.
Часом люди просто хотіли пронести прапор до пам"ятника. І їх за це побито, під наглядом, а то й за участю поліції.

Ні, ви не зрозуміли - український прапор.
В Україні.
В столиці України включно.

ФРОНТОВИКИ

Майданівці.
Усі, хто відстояв свою країну в 13-14-му роках і потім, на фронтах з російським окупантом - здається, ми програли.
Сьогодні був день нашої поразки. Поразки у війні з тією ж тітушнею, з тим же Беркутом, з ватою, яка вилізла сьогодні із усіх щілин.

ПОБЄДІТЄЛІ

кажете, ви перемогли?
кажете, саме в 1945-му ви отак взяли й перемогли війну?
Так, так - я до вас звертаюсь. До отих, хто з портретами на площах, хто з плясками під гармонь "Раааасцвєтаааалі яблані і груши..." Хто наркомовських обов"язкових 100 грамів під солдатську кашу.
Побєдуни.
Ви теж не виграли сьогодні.
Ви програли. назавжди.
Та війна вас перемогла. Вона заповзла в вас і зараз відригується з ваших горлянок, які волають про вставай, страна огромная.
Саме ви - носії війни та її шамани.
Ми бачили, як зароджується ця війна, вона вилізає спочатку з отаких горлянок "Путін, ввєді войска!" І що буває після цього - ми теж бачили.

ВЛАДА УКРАЇНИ

сьогодні ти програла.
І ти програла назавжди.

Київ

Дніпро

Миколаїв

Мелітополь

Харків

Запоріжжя

Одеса

більше фото та відео зібрані в коментах тут

https://www.facebook.com/diana.makarova…/…/1414427415284622…

Дякую усім, хто допоміг зібрати коротку історію сьогоднішнього дня в Україні.
Дня однієї з найбільших поразок.
Дня, в якому не переміг ніхто.
Після ТАКОГО - миру вже не буде. Не буде вже Майдану. А будуть ліхтарі, і тіні, що хитаються під ними.

Боже, бережи Україну.

Найстрашніше у цьому те, що ми з тобою все розуміємо, але вже не ті, що були за часів розпаду совку і вже не можемо так активно приймати участь у становленні нової держави.
Можете! Активно - не активно.. хоть как-то! Но можете!

Роман Сініцин
1 ч ·

Дніпро. Наняті вілкулом тітухани і спортіки діють синхронно з поліцією, і поліція ними ж і керує. Жорстко побиті і пов’язані участники АТО.

Київ. До сотні якихось спортіків і тітуханів, частина по формі і з раціями, «охороняє» ватний шабаш безсмертного полка з георгіївським гівном і червоними прапорами. Координуються з ментами. Там же вспливає і ватна організація «Ніхто крім нас».

Там же приймають частину тих кому це не подобається. Представники хвальоних ГШР Патрульної поліції обіцяють "виєбати в очко" і "чого вы портите праздник."
Приймають наших, комуняк – ні.
Незаконно утримують у райвідділі. Не реєструють в журналі затриманих. Фабрикують «хуліганку». Свідками виступають комуняки )

Коли ми почали виганяти з парку «ветеранів» (найстаршому з якихвиявилось 65 років), які бухали там водяру – прибігли копи з велопатруля і один з них каже: «як я можу затримати діда, що я вдома жінці скажу?!».

Беркута штурмують офіс однієї з правих організацій на Печерську. Жорстко приймають більше двадцяти чоловік, у багатьох пробиті голови, частину з райвідділу забирають у лікарню. Частина з прийнятих – ветерани і учасники АТО. Частину менти відбивають прямо у швидких. Проводять через «коридор ганьби». Не пускають адвокатів. Офіс розгромлений, особисті речі і техніка вкрадені. До сих пір відсутня офіційна інформація за що і на якій підставі штурмували і що там знайшли.

Офіцера Управління забезпечення прав людини Нацполіціі, який прибув у Печерський відділ поліції, побачити затриманих і інспектувати ситуацію з забезпеченням прав людини – беркута пінками викидають просто з райвідділку.

МояНоваПоліція

Доповнюйте, що було у ваших містах.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Хорошо бы для рузьгемирных...

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу