Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Зрадоебо/зрадофилам.

В Украине все в порядке. Экономика вверх,очереди на автомашины в автосалонах.
:україна:

колорады сегодня как по отмашке устроили по всей стране ватный шабаш.
три года до этого сидели под шконкой.
\п.с. *****, вася, шо тебя терпят в раболепной теме - в этой ты идешь *****.
Та хер с ними....
Наши деды , или за них 8-го отгуляли. А история даст повод вломим им ****ы!

cbd644c6296b6e2098119b90441009f9.webp

Мені тут підказують друзі із фізбуку, що генерал-фєльдмаршал Шернер не визнав капітуляції, тому війна ще продовжувалась і 10, і 11, і 12-го травня. Принаймні на території Чехії.
Так що не здавайтеся побєдобєси, продовжуйте святкувати і надалі, не здавайтеся, бо ще нє пабєда...
Не было победы.... Был пропагандноский маневр. Но до реванша не далеко. Я б на месте краснопузых напрягся....

Можете! Активно - не активно.. хоть как-то! Но можете!

Роман Сініцин
1 ч ·

Дніпро. Наняті вілкулом тітухани і спортіки діють синхронно з поліцією, і поліція ними ж і керує. Жорстко побиті і пов’язані участники АТО.

Київ. До сотні якихось спортіків і тітуханів, частина по формі і з раціями, «охороняє» ватний шабаш безсмертного полка з георгіївським гівном і червоними прапорами. Координуються з ментами. Там же вспливає і ватна організація «Ніхто крім нас».

Там же приймають частину тих кому це не подобається. Представники хвальоних ГШР Патрульної поліції обіцяють "виєбати в очко" і "чого вы портите праздник."
Приймають наших, комуняк – ні.
Незаконно утримують у райвідділі. Не реєструють в журналі затриманих. Фабрикують «хуліганку». Свідками виступають комуняки )

Коли ми почали виганяти з парку «ветеранів» (найстаршому з якихвиявилось 65 років), які бухали там водяру – прибігли копи з велопатруля і один з них каже: «як я можу затримати діда, що я вдома жінці скажу?!».

Беркута штурмують офіс однієї з правих організацій на Печерську. Жорстко приймають більше двадцяти чоловік, у багатьох пробиті голови, частину з райвідділу забирають у лікарню. Частина з прийнятих – ветерани і учасники АТО. Частину менти відбивають прямо у швидких. Проводять через «коридор ганьби». Не пускають адвокатів. Офіс розгромлений, особисті речі і техніка вкрадені. До сих пір відсутня офіційна інформація за що і на якій підставі штурмували і що там знайшли.

Офіцера Управління забезпечення прав людини Нацполіціі, який прибув у Печерський відділ поліції, побачити затриманих і інспектувати ситуацію з забезпеченням прав людини – беркута пінками викидають просто з райвідділку.

МояНоваПоліція

Доповнюйте, що було у ваших містах.
А то шо полиция в теме это результат люстрации которой не было.

Найстрашніше у цьому те, що ми з тобою все розуміємо, але вже не ті, що були за часів розпаду совку і вже не можемо так активно приймати участь у становленні нової держави. Я вже не вийду на вулицю під прапором УНА-УНСО і не зможу штовхатися з поліціянтами, як при "Україна без Кучми". Нам залишається лише тихою сапою передавати своє бачення і досвід боротьби молодому поколінню. Бачу, тобі ще не набридло сипати гаслами на форумі. Це теж треба, може хтось прокинеться. Я ж волію краще навернути молодь до ідей української державності у приватних бесідах та спілкуванні.
Все буде добре для кожного з нас.:yahoo:
Головне, не втратити черговий шанс, як це сталося за часів В'ячеслава Чорновола. Не вберегли майбутнє країни. Втратили більше 20-ти років. А тепер нами керують його вбивці що 20 за років довели країну до прірви.
1000%

Вчера, оказывается, умер Роберт Майлз (((

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Щась шакаблядный любитель торговых партнёров и перемирий пришлет комиссию с генштаба, дабы те разобрались, почему это вражеский танк самовозгорелся.
Но есть шанс шо торговые партнёры и тамжежнашилюди их ****уальными домогательствами зай... засношают

Теперь "Базальта" закроют к Торнадовцам,за самовозгорание *****ского имущества.

Хлопцi, не плохо если бы они еще на расстоянии 2-5 км самовозгорались, так тримати :):):)

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу