Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
ИМХО от югачки и авакяна можно требовать только отставки. В своих ведомствах порядка они не наведут, хотя, смотря что понимать под порядком.
Шо там? У *****а ******* пердак тріскає по шву? Передай, нехай береже. Це ж у його мізку єдина звивина, хоч і ділить сраку навпіл.
От що за звичка? Як якийсь *****єздал - так почина усіх *****ами ображать. Перенос власних рис на оточуючих?
Хоч би півслова, як інші дописувачі, українською написав. Ні. Принципово ані пари з вуст. Українська цим ворогам нашої державності поперек горла стала, заціпило бідолашних.
ну вот , хоть я ее и знаю , но так что бы писать неайа *****
![]()
Лисичка, ти просто не маєш бажання.І це нормально. Особиста справа кожного якою мовою спілкуватися.
Шо тут у зрадофило/зрадоебов ?
Все как всегда.
Пройдитесь по городу. Все живут хорошо. Торговля кипит. На автомашины очереди.
Їм уже давно по суті нема чого сказати, от і звертають на русизми та на особистості. І головне, найбільше зауважень чуєш від телепнів які українською ні пари з вуст!
Лисичка, ти просто не маєш бажання.І це нормально. Особиста справа кожного якою мовою спілкуватися.
Л-логика !![]()
сбу говорите хорошо работает ?!)))))
СБУ и пальцем не шевельнёт, если на финише не будет маячить бабло.
майдан проебан , люди от бедности дрочат на ссср
Это был бы номер!..Я колись читав, що під цим псевдо пише якийсь собі В'ячесла Піховшек.
А смысл ?СБУ и пальцем не шевельнёт, если на финише не будет маячить бабло.