Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
:D:D:D

Посол США в Организации по безопасности и сотрудничеству в Европе (ОБСЕ) Дэниэл Байер обвинил министра иностранных дел России Сергея Лаврова в ****изме из-за его комментария по поводу внешнего вида депутата («Батькивщина») Надежды Савченко.
«Комментарии министра иностранных дел России о том, что Савченко полная, к сожалению, являются типичной реакцией слабых мужчин, которые сталкиваются с сильными женщинами: они прибегают к ****истским оскорблениям», – написал г-н Байер в своем Твиттере.

...так шо,Лошадь еще и импотент?...бiдна людина...:D

Anděl;56586001 сказав(ла):
Ландик открыл Америку. Ну, Красномордому, разве что, залог вернут, может судом попугают.

Охендовский лет 900 должен непрерывного стажа иметь на такую домину.

..вот оно...че их отсюда выковырять и турнуть тяжело.в штатах он бы уже показания давал,откуда домишко...

20 лет людям прозревать было мало.
понадобился еще майдан с расстрелами и два года войны, шобы понять, какое масштабное наебалово украинцев происходит.
Чет не сильно заметно прозрение.

сколько я должен ебашить на такой домик при зарплате 2.500гр в месяц?

Мафынку можешь купить...

Шановці українці,за 2 роки правління влади нової-я ще не бачив жодного покращення чи полегшення життя на Україні,і в цьому законі мусить бути мулька,по перше-варіант придбати авто дешевше є-якщо:ви самі їдете по це авто,проходити всі круги ще гіршого пекла як при януковичу (купити норм машину,не лівак,не биту-дати хабара на кордоні,зробити сертифікат відповідності-який накуй не потрібен-а зробити його при новій владі стало дууууже геморойно,найти норм брокера який вас не натяне,молитись щоб вам не підняли митну вартість-бо на тарифах у інспектора сьогодні поганий настрій,ну а дальше МРЕО))))))де тоже приходиться або башляти або воювати.гонщик по дорученню вам вже не пригонить під хату як раніше готову бричку на номерах-бо йому зразу зараховується одна машина,хоч і по дорученню бо фігурує в ПГД.самий оптимальний варіант-якщо вам пригонять до кордоні,і вам прийдеться приїхати на кордон забирати це авто-так щоб він був не при дєлах.така то х...ня малята.ну якщо все чесно то припускаю дешевше тепер мож зробити на 1000уе

0_dfc4a_53a613_orig

Когда уже у нас такое будет?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Родина начальника управління громадської безпеки у Харківській області чекає Росію на Харківщині
А начиналось подвиги Бирбасова с событий вокруг Таргета на ул. Клочковской, продолжились во время строительства знаменитой дороги и т.д. и т п, как работал так и работает

Среди крымчан в последнее время стало весьма распространенным явлением записывать видеообращения с жалобами САМОМУ. Да-да, тому САМОМУ, который твердой рукой спас их от тотальной смерти, которая им грозила от стремления бенедеровцев вырезать у них русский язык и заменить его на украинский.

В общем-то, по большому счету, тем из крымчан, которые дейтвительно махали флагами за Россию мать ее матушку и по три, четыре раза бегали голосовать в незаконном референдуме, было совершенно наплевать на русский язык. Все, чего они хотели на самом деле, это вернуться во времена СССР, когда отдыхающие толпами валили в Крым и можно было сдавать им в качестве жилья все, включая уборные на улице.

Но не так случилось, как хотелось. К ним пришла не телевизионная россия, воспетая дикторами ТВ, а реальная. Теперь вот ноют, взывают к путину и делятся с ним своей досадой, обидой в видеообращениях.

Жди теперь, ребятки, ФСБ в гости. Царю можно только приятное говорить, а не жаловаться и обвинять его в своей ******и.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

....мучаюсь..но вывод очередной,совпадающий с предыдущим.нам таких *****ов не ннада.своих хватает.....

Среди крымчан в последнее время стало весьма распространенным явлением записывать видеообращения с жалобами САМОМУ. Да-да, тому САМОМУ, который твердой рукой спас их от тотальной смерти, которая им грозила от стремления бенедеровцев вырезать у них русский язык и заменить его на украинский.

В общем-то, по большому счету, тем из крымчан, которые дейтвительно махали флагами за Россию мать ее матушку и по три, четыре раза бегали голосовать в незаконном референдуме, было совершенно наплевать на русский язык. Все, чего они хотели на самом деле, это вернуться во времена СССР, когда отдыхающие толпами валили в Крым и можно было сдавать им в качестве жилья все, включая уборные на улице.

Но не так случилось, как хотелось. К ним пришла не телевизионная россия, воспетая дикторами ТВ, а реальная. Теперь вот ноют, взывают к путину и делятся с ним своей досадой, обидой в видеообращениях.

Жди теперь, ребятки, ФСБ в гости. Царю можно только приятное говорить, а не жаловаться и обвинять его в своей ******и.

Якась ***ня, сделали нарезку, где какие-то бИндеровцы (перекрасившиеся во время рехверендума в уських)! Верещат шото против царя, тем более шо их очень мало!!!
ПыСы Не, ну реально, все видео сделаны в лучших традициях рашпропагандоства, когда из 10-ти человек по тИлИвИзеру делают картинку о 100хулиардном митинге!

"Режим Пороха, отримавши від коша в осені минулого року у спробі проштовхнути зміни на Конституції через, так звану, децентралізацію, зараз здійснює нову спробу і підготувався більш грунтовно. Використовуючи справедливе обурення суспільства суддівським корпусом і спекулюючи при цьому потребою реформи судівництва, проштовхуються зміни вже у цьому галузевому блоці Конституції.
Я зараз не хочу вдаватись до аналізу суті цих змін – це все ж таки ДРУГОРЯДНА небезпека. ПЕРШОРЯДНА небезпека, про яку я волаю вже майже рік – це небезпека для Української державності. На всіх теле- радіо каналах, де пускають, у друкованих ЗМІ і через інтернет, постійно і наполегливо повторюю – в умовах війни Конституцію не можна змінювати (ч. 2 ст. 157). І це не лише чиста теорія права, а зовнішньо політична катастрофа України. Це гра шулера Путлера. Мене або не хочуть чути, або я повний ******ок, або іде стійка колаборація. Будь-які зміни у будь-якому форматі – це додатковий козир у зовнішньо політичній грі Путлера, яку він не програв, як це де кому здається. У цій грі наша влада йому об’єктивно допомагає.
Головний меседж путина на світовій арені – в Україні має місце громадянська війна, а не агресія його Московії. В такій доктрині наша влада йому реально підігрує своїми не продуманими, а може й навпаки, запланованими діями:
1.Президент не виконав свій конституційний обов’язок – не ввів воєнний стан за наявності військового вторгнення військ іншої держави на нашу територію, що одночасно дає підстави для проведення законної мобілізації (п. 20 ст. 106 Конституції);
2.Хто з вас скаже, що в нас не має умов воєнного стану? Як що скаже, то тоді чому в нас ідуть фронтові бої із застосування танків, артилерії, військово-повітряних сил і тисячі загиблих при захисті незалежності України, мільйони біженців ? А за умов воєнного стану Конституцію не можна змінювати (ч. 2 ст. 157). Додатково підкреслюю – в умовах воєнного стану, а не після його введення. Ми яскраво бачимо поведінку путина на світовій арені – чого ви до мене "прикапались" – у вас громадянській конфлікт, я не агресор, якщо б я був агресором, то ви б ввели воєнний стан і розірвали дипломатичні відносини і уж тим паче не змінювали Конституцію, що в вас заборонено самою ж вашою Конституцією. Тобто ви, Україна самі довели усьому світові, що проти вас РФ агресії не здійснювала. Я Путлер – ангел. Саме тому, така поведінка нашої влади як на Банковій так і на Грушевського є або дурістю або колаборацією. В нас щоденно гинуть на фронті бійці, а колаборуюча влади їм сує ножа у спину. Навіть ініціатива про вшанування на початку кожного засідання ВР пам’яті кожного загиблого напередодні на фронті воїна, хвилиною мовчання, досі не знайшли підтримку, навіть сьогодні, після виступу Надії Савченко…" Виктор Шишкин, единственный судья Конституционного суда, который не "лёг" под Овоща и сейчас не "ложится" под Пороха

ПыСы Не, ну реально, все видео сделаны в лучших традициях рашпропагандоства, когда из 10-ти человек по тИлИвИзеру делают картинку о 100хулиардном митинге!
Епт все больше и больше людей понимают это ))))

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу