Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Вы невнимательно читали.
"... распространял через действующих офицеров Управления патрульной полиции..."

Я не разделял при написании на рядовой и офицерский состав, ключевое слово - патрульная, т.е. продукт реформ.

Не удивлюсь, если Украина им эти компенсации и выплатит.
Сколько тогда петюня с этого дела отката попросит?
Он не просит, он тупо клетчатые пледы и капельницы продает, правда за очень дорого.

Он не просит, он тупо клетчатые пледы и капельницы продает, правда за очень дорого.

Ясно.

Санта Барбара продолжается. :ги:

Суд продолжит рассмотрение дела харьковского мэра Кернеса 12 марта
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Залишився місяць, щоб обрати сімейного лікаря.
zik.ua
05.03.2018

До 1 квітня українцям потрібно визначитися з вибором сімейного лікаря або лікаря первинної медичної допомоги й укласти з ним відповідний договір. Уже за місяць потрапити до спеціаліста вузького профілю можна буде тільки із скеруванням від терапевта, з яким підписано декларацію.
Важливо, що тепер медична допомога не буде прив’язана до місця прописки, тобто громадяни можуть обирати лікаря і медичний заклад, який забажають.
Утім, варто додати, що як пацієнти, так і медики зараз доволі розгублені і не знають, як ці новації працюватимуть на практиці і коли система запрацює повноцінно. Міністерство охорони здоров’я ще раніше оприлюднило покрокову інструкцію, як обрати сімейного лікаря, і зразок відповідної угоди. Наскільки ця реформа буде ефективною в реальності, українці зможуть переконатися вже найближчим часом. Наразі ж ІА ZIK нагадує, як МОЗ бачить цей процес в теорії і які рекомендації дає пацієнтам.
Крок перший – визначтеся з лікарем
Найпростіший варіант – ви знаєте хорошого лікаря, обслуговувались у нього і залишились задоволені результатами. Якщо ж такого лікаря ви поки не знайшли, поцікавтеся у родичів, сусідів, друзів, колег – можливо, у них був позитивний досвід в амбулаторії сімейної медицини або поліклініці, яка підходить вам географічно.
Ви також можете звернутись у місцевий відділ охорони здоров’я. Там вам розкажуть, які лікарі працюють у вашому населеному пункті чи районі. Інший варіант – просто зверніться у будь-який медичний заклад і познайомтеся з лікарями. Інформацію про них можна отримати у місцевому відділі охорони здоров’я або безпосередньо в реєстратурі. Деякі медичні заклади вже мають свої власні сайти з такою інформацією.
Пам’ятайте, що зараз ви не мусите звертатись до лікаря «строго за пропискою» – можете обрати лікаря, який працює біля вашого дому, роботи тощо.

Кто-то уже подписал декларацию с врачем?

Залишився місяць, щоб обрати сімейного лікаря.
zik.ua
05.03.2018

До 1 квітня українцям потрібно визначитися з вибором сімейного лікаря або лікаря первинної медичної допомоги й укласти з ним відповідний договір. Уже за місяць потрапити до спеціаліста вузького профілю можна буде тільки із скеруванням від терапевта, з яким підписано декларацію.
Важливо, що тепер медична допомога не буде прив’язана до місця прописки, тобто громадяни можуть обирати лікаря і медичний заклад, який забажають.
Утім, варто додати, що як пацієнти, так і медики зараз доволі розгублені і не знають, як ці новації працюватимуть на практиці і коли система запрацює повноцінно. Міністерство охорони здоров’я ще раніше оприлюднило покрокову інструкцію, як обрати сімейного лікаря, і зразок відповідної угоди. Наскільки ця реформа буде ефективною в реальності, українці зможуть переконатися вже найближчим часом. Наразі ж ІА ZIK нагадує, як МОЗ бачить цей процес в теорії і які рекомендації дає пацієнтам.
Крок перший – визначтеся з лікарем
Найпростіший варіант – ви знаєте хорошого лікаря, обслуговувались у нього і залишились задоволені результатами. Якщо ж такого лікаря ви поки не знайшли, поцікавтеся у родичів, сусідів, друзів, колег – можливо, у них був позитивний досвід в амбулаторії сімейної медицини або поліклініці, яка підходить вам географічно.
Ви також можете звернутись у місцевий відділ охорони здоров’я. Там вам розкажуть, які лікарі працюють у вашому населеному пункті чи районі. Інший варіант – просто зверніться у будь-який медичний заклад і познайомтеся з лікарями. Інформацію про них можна отримати у місцевому відділі охорони здоров’я або безпосередньо в реєстратурі. Деякі медичні заклади вже мають свої власні сайти з такою інформацією.
Пам’ятайте, що зараз ви не мусите звертатись до лікаря «строго за пропискою» – можете обрати лікаря, який працює біля вашого дому, роботи тощо.

Я ещё не почесался)

О, отлично, оно уже обосралось и пищит.

Ты, умник, можешь выйти на турнир и опустиь меня? Условия турнира - я делаю то, что то считал невозможным.

Ты, шоколадное ****о не можешь выйти лицом к лицу. Слабак. Ссыкун. Шоколадный.

Шо, устроим турнир на рапирах ?, Ой, на бурах к перфоратору ?:іржач::іржач:
Давай, засовуй бур від перфа в дрель, і доказуй усім що це кращий варіант .:D:D
та шо тобі доказувать, якщо з тебе навіть Лонгін ржав, як з недоумка (хоча чого як ? :D )

Давай підемо далі.
Я важаю, що неможливо язиком влізти в розетку 220 вольт , а ти докажеш, що це можливо ! :D:D:іржач:
Якщо докажеш - з мене приз - розетка ВІ-КО ! Та не будь яка, а з заземленням ! Хай-тек !:іржач::іржач:
Давай, дєйствуй !

******.. Ты тупо ******. Вы, порохоботы всегда были ссыкунами.
А я фотки таки дам и весь ХФ будет знать что ты ссыкло и *****. :іржач:

Слово не горобець ! Сказав - значить виставляй !
Хоча, ти вже з місяць назад це обіцяв зробити, то віз і нині там, ****ло.

Кей, да выплюнь тряпку, забань тролля

Тупой ***** за феську вписался, не впервой и не удивительно, адиннарот же)))

***ть, петросян? Ссука, всьо иди *****, с абсолютно тупых врагов не интересно даже стебаться))

Короче, надихався Кей (гарно, шо хоть не на літеру Г нік починається) пилюки з під бура перфоратора , трохи вдарило по мізкам, тут Лиган11 прийшов, як завжди напідпитку , і вони ща на одній хвилі, розуміють себе з пів слова, тільки ми одні не розуміємо - ***** в дрель сунути шо попало ?

А Лиган11 вобщє не зрозуміло, як тут з'явився, після того як його прилюдно опустили в темі ?
Мабуть буду звати Льовушка 11 тепер його.

Михуйил Николозович галстуки жрал , а Кейстоун решил пойти дальше своего кумира - начал тряпки жрать ?
Вот это сюжетец ! Кейстоун, хватит ветошь жрать :курсор:, послушайся совета доброго человека . :D:D:іржач:

******ок, ты и есть тряпка

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу