Вы невнимательно читали.
"... распространял через действующих офицеров Управления патрульной полиции..."
Я не разделял при написании на рядовой и офицерский состав, ключевое слово - патрульная, т.е. продукт реформ.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вы невнимательно читали.
"... распространял через действующих офицеров Управления патрульной полиции..."
Ширма из детворы.патрульная, т.е. продукт реформ.
Он не просит, он тупо клетчатые пледы и капельницы продает, правда за очень дорого.Не удивлюсь, если Украина им эти компенсации и выплатит.
Сколько тогда петюня с этого дела отката попросит?
Не оскорбляйте животных сравнением с лишнехромосомным.***** изначально это тупое животное!!))
Он не просит, он тупо клетчатые пледы и капельницы продает, правда за очень дорого.
Ширма из детворы.
В тебе вавка в голові, шо вимагаєш неможливого ?
*** тобі на всю морду, давай фотки, збочинець строітєльний.
Залишився місяць, щоб обрати сімейного лікаря.
zik.ua
05.03.2018
До 1 квітня українцям потрібно визначитися з вибором сімейного лікаря або лікаря первинної медичної допомоги й укласти з ним відповідний договір. Уже за місяць потрапити до спеціаліста вузького профілю можна буде тільки із скеруванням від терапевта, з яким підписано декларацію.
Важливо, що тепер медична допомога не буде прив’язана до місця прописки, тобто громадяни можуть обирати лікаря і медичний заклад, який забажають.
Утім, варто додати, що як пацієнти, так і медики зараз доволі розгублені і не знають, як ці новації працюватимуть на практиці і коли система запрацює повноцінно. Міністерство охорони здоров’я ще раніше оприлюднило покрокову інструкцію, як обрати сімейного лікаря, і зразок відповідної угоди. Наскільки ця реформа буде ефективною в реальності, українці зможуть переконатися вже найближчим часом. Наразі ж ІА ZIK нагадує, як МОЗ бачить цей процес в теорії і які рекомендації дає пацієнтам.
Крок перший – визначтеся з лікарем
Найпростіший варіант – ви знаєте хорошого лікаря, обслуговувались у нього і залишились задоволені результатами. Якщо ж такого лікаря ви поки не знайшли, поцікавтеся у родичів, сусідів, друзів, колег – можливо, у них був позитивний досвід в амбулаторії сімейної медицини або поліклініці, яка підходить вам географічно.
Ви також можете звернутись у місцевий відділ охорони здоров’я. Там вам розкажуть, які лікарі працюють у вашому населеному пункті чи районі. Інший варіант – просто зверніться у будь-який медичний заклад і познайомтеся з лікарями. Інформацію про них можна отримати у місцевому відділі охорони здоров’я або безпосередньо в реєстратурі. Деякі медичні заклади вже мають свої власні сайти з такою інформацією.
Пам’ятайте, що зараз ви не мусите звертатись до лікаря «строго за пропискою» – можете обрати лікаря, який працює біля вашого дому, роботи тощо.
О, отлично, оно уже обосралось и пищит.
Ты, умник, можешь выйти на турнир и опустиь меня? Условия турнира - я делаю то, что то считал невозможным.
Ты, шоколадное ****о не можешь выйти лицом к лицу. Слабак. Ссыкун. Шоколадный.
Я ещё не почесался)
******.. Ты тупо ******. Вы, порохоботы всегда были ссыкунами.
А я фотки таки дам и весь ХФ будет знать что ты ссыкло и *****.![]()
Что? Тоже бывший санитарный врач как и мой?Хрен знает, кого выбирать. Единственное, что знаю - к своему участковому ни ногой.
Что? Тоже бывший санитарный врач как и мой?![]()
Михуйил Николозович галстуки жрал , а Кейстоун решил пойти дальше своего кумира - начал тряпки жрать ?
Вот это сюжетец ! Кейстоун, хватит ветошь жрать, послушайся совета доброго человека .
![]()
) Да и в ватной теме полное взаимопонимание. Малинку уже там рекламирует.