Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
У житті вони звичайні бізнесмени, судді, поліціянти та менеджери...
Але для людей з інтєллєктом підкущового хробака вони такі да - есесовці-душогуби...:D:D

Настоящий эсесовец, каратель и душегуб выглядит милашкой, безобидным таким мужичком, вы даже подозревать не будете до последнего момента.

А це не наші... Жодного знайомого. До речі - шинелку треба? Є одна зайва.
Не завадить, бо в мене тіки Шведішен та Швейцарішен, а в них колєнкор не той....
До речі, нагадую про німецький жетон, мені тре відправити його до Рейх-архіву...

Не, я не сторонник этой вздрочи. Форма второй мировой полный отстой, как не крути. А сапоги - это ядерный ****ец.
Хотя может лет так через 20 внуки будут тоже самое говорить про мою пиксельку.

Настоящий эсесовец, каратель и душегуб выглядит милашкой, безобидным таким мужичком, вы даже подозревать не будете до последнего момента.
Зараз Ви мені мою другу тещу намалювали...:D:пиво:

1gcdfd.webp

То все ***ня. Благодаря нашей шоколадной медреформе, чтобы получить положеный по закону инсулин, надо во первых квест нехилый пройти, а во вторых, получив наконец на руки рецепт прийти в аптеку и услышать:

ДЕНЕГ НЕТ, ИНСУЛИНА НЕ БУДЕТ.

У меня на руках есть рецепт на декабрь. Ну что, ***ди порохоботские, встретимся, сходим в аптеку?
Спроси в аптеках при поликлинике или при больницах - мне там дали выписанное лек-во - говорит "если бы не было, то они заказывают - ты приходишь и забираешь"

Як Тьома Романов (Німець), Герой України, посмертно.
gdccj5.webp

d0jcjc.webp

Є й інші, подивитись можна тут:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Цього дядька вже немає...

ааа. Побачив після цитування....

Річ не в тім, яка форма чи снаряга. Річ у тім, щоби випробувати на власній шкурі, як воно було. Років із 10-15 виїздити у поле і ліс, жити у наметах, у холоді і голоді, коли вся сплять дома у теплих кроватках. *******. Хоча, останнім часом реконструкція - це вже трохи не актуально, бо йде справжня війна. І дехто з наших вже віддали життя на ній. Як Тьома Романов (Німець), Герой України, посмертно.
Скажем так, несколько лет подряд это была реальная работа, но чтоб добровольно мерзнуть, не, я не согласен. И даже в 2015 году был согласен поменять окоп на диван очень даже с удовольствием.
Жмакнул кто-то - с юмором у кого-то швах...
:цехф:

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу