Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Таки да, много наших небольших побед не освещают)))ИМХО, если наши снайпера работают и валят кого-то то по телеку об этом вряд ли обьявляют.
У нас в бригаде уже 2е от снайпера вчера еще один((( и трое осколочные(((С недельку в сми проскочило что группа снайперов с педэрации прибыла для обучения в тире по бойцам ВСУ, и вот печальный результат.. Даже вон Макс сказал что у них бойца снайпер убил а в сми сказали что миной убило, брешут чокоблядники
Охота на *****ашкинский снайперов должна быть беспощадной.
Таки да, много наших небольших побед не освещают)))
На самом деле не так много народа это интересуетЭто ****нство. Нужно не о безвизе голимом ****еть, а создать целый канал, типа "ВоинТВ" и круглые сутки освещать события в АТО. Все. Но чиколоТТным ***дям страшно.
На самом деле не так много народа это интересует
Был сегодня в вотчине Сусла. По делишкам...

Шо за день такий? І так погано на душі, ще й на ФБ забанили за скаргою ****ста.
Тушняком барижив?![]()
ТЕСТ НА ВИЗНАЧЕННЯ ОСОБИСТОСТІ
Наші читачі кажуть, що тест 16Personalities настільки точний, що “аж трохи не по собі”.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Та дідько їх знає, хто із них і за що. Але хтось із тих мишебратьєв, хто прийшов "миритися", дійшли до образ і поскаржилися наввипередки, поки я не поскаржився на них.
О, таки розбанилиБо з моєї сторони усе було аж надто стримано. Без матюків та лайки. Лише іронія та сарказм. А вони цього не виносять, бо тупі, шо валянки. Розуміють, що їх підйобують, а красиво відповісти тямочки нема. Лише матюки та скарги.

А меня обсе кидает ни как не вывезу (А як жеж! Оптовый сброс.
А меня обсе кидает ни как не вывезу (
Был сегодня в вотчине Сусла. По делишкам...
Дуже невчасно ці втрати сивому, дуже.Лили Сова
3 ч ·
За ночь 4- 200 и 5-300... У нас. Только у нас.
На самом деле 9 -200. ДЕВЯТЬ!!!!
За одну ночь! Без боев!