Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • 16 листопада форум не працюватиме з 18:00 до 23:59 з технічних причин. Просимо вибачення за незручності

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Когда мы увидим реальные конфискации и тяжолые сроки в общаках строгачей этих *****ов??
Когда пара томагавков ебнется в правительственном квартале. По другому рыговское отродье не поймет.

Поясню окремо: якщо я бачу лайно, я кажу - це лайно. Якщо на ньому через три дні виросли фіалки, то це вже інша справа. Тепер я скажу, що це купа лайна на якому виросли фіалки. А ви, побачивши через три дні фіалки, кажете, що не треба істерик, що фіалки все одно виросли б на тій купі лайна, та й лайно - не лайно, а торф. Так можна пересмикувати будь-яку подію, що має розвиток, роблячи вигляд, що знали зазделегідь, як воно буде. Особливо після її завершення.
І запам'ятайте - обурення недолугими діями судів - це не істерика. Це лише обурення. Вас це рішення суду не обурило? Так вам просто ******и на це, як ******и і на думки та погляди дописувачів цієї теми та й на долю України, мабуть. Дивитись на все зі сторони, як на якийсь цирк, легше усього. Відпускаючі їдкі зауваження та жартики. Сердце ж за Вкраїну на болить, чого б і не поскабрезничати над тими, хто у цьому вирії крутится? Весело ж, правда? А нумо я іще отих недолугих аборигенів поцькую, покажу свою зверхність та іскрометний гумор. Куди тим загнаним долею недоумкам до такого "красивого Я у білій шапочці"? Отож. Авжеж. Аякже ж. Отакої...
:клас::клас::клас:
Нас обвиняют в *****стве особи, которые пронизаны насквозь ненавистью к украинскому народу. Им бы парабеллумы... и всё сначала.

Доброе утро всем , акромя особям!
Плавать им в чане с кипящим шоколадом.

Гарну новину знайшла про нэ раклюг.

Вор у вора дубинку украл.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ещё один из той же когорты.

Сегодня не новости, а полный кабздец. Битва " честных " людей началась.
Для того , чтобы воевать с отморозками, надо самому быть - неподкопайся.

шо там к необходимости всех расстрелять еще не пришли? что ж надо еще подождать, оттягивание неизбежного, только повышает градус разрядки

Когда мы увидим реальные конфискации и тяжолые сроки в общаках строгачей этих *****ов??

Никогда. Это обычная имитация оргазма реформ для Запада, чтобы бабло не забывали траншами присылать.

Гутен морген!

Сьогодні будуть розглядати подання про зняття недоторканості із Добкіна. Гепі приготоуватись до нових обвинувачень, бо він доторканий. Справа у них одна на двох, не рахуючи Овіннікову та Чечельницького. Тільки-но слідчі прокуратури його узгодять, так і висунуть, як сказав Йуга Вуценко.
Не верю я, что даже при снятии неприкосновенности что-то выгорит, Гепу четвёртый год судят, это фарс.

а кто же сам себе прецеденты создавать будет?

А шоко-вата верит. С остервенением к окружающим.
Петров. Да пусть они верят во что хотят, нужно уважать чужое мнение, тем более иррациональное - иррациональность граничит с метафизикой, а это уже глубокие эмоции.
Но мы-то знаем, что никому ничего не будет. Ну, вот даже если снимут неприкосновенность. и что? Подоят и отпустят, глядь - а чуваки уже за границей, наворованные миллионы тратят потихоньку, посмеиваясь.

Сегодня не новости, а полный кабздец. Битва " честных " людей началась.
Для того , чтобы воевать с отморозками, надо самому быть - неподкопайся.

Им надо помочь,что бы они сожрали друг друга...

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу