Поясню окремо: якщо я бачу лайно, я кажу - це лайно. Якщо на ньому через три дні виросли фіалки, то це вже інша справа. Тепер я скажу, що це купа лайна на якому виросли фіалки. А ви, побачивши через три дні фіалки, кажете, що не треба істерик, що фіалки все одно виросли б на тій купі лайна, та й лайно - не лайно, а торф. Так можна пересмикувати будь-яку подію, що має розвиток, роблячи вигляд, що знали зазделегідь, як воно буде. Особливо після її завершення.
І запам'ятайте - обурення недолугими діями судів - це не істерика. Це лише обурення. Вас це рішення суду не обурило? Так вам просто ******и на це, як ******и і на думки та погляди дописувачів цієї теми та й на долю України, мабуть. Дивитись на все зі сторони, як на якийсь цирк, легше усього. Відпускаючі їдкі зауваження та жартики. Сердце ж за Вкраїну на болить, чого б і не поскабрезничати над тими, хто у цьому вирії крутится? Весело ж, правда? А нумо я іще отих недолугих аборигенів поцькую, покажу свою зверхність та іскрометний гумор. Куди тим загнаним долею недоумкам до такого "красивого Я у білій шапочці"? Отож. Авжеж. Аякже ж. Отакої...