Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
А тут много ума не надо. Это все российские компании, которые занимаются грузовыми жд перевозками. Других в России просто нет.

Неправда. Я сходу нарахував 19 компаній, а в статті названо тільки 11.

Когда было 1.6 млрд? в 2008-м было максимум 1,1млрд.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Коли голосуєш за ДИКТАТОРСЬКІ ЗАКОНИ 16 січня
Ти НЕ СІДАЄШ У ТЮРЬМУ
А отримуєш ГЕРОЯ УКРАЇНИ
Від ЗАПРОДАНЦЯ
Який зганьбив пам'ять про Майдан

e9faff.webp

Ахуенно! Тухлая сусляндия, да, ***, та самая, что понятия не имела о введении ВП (юрист, да!), пытается что-то тут впарить юзерам. Это верх чиколоТТного ****еца! :-)

Помнится, как скулила чиколоТТная *******, когда в *****асов мусорских кто-то кидал гранаты... А этот "кто-то" был таки прав.

посмотрите Михо сегодняшнюю передачу "инша краина", угадайте кто в Абхазию продавал автобусы , когда у Грузии отжали землю ???

Дядьку, ви тільки почитайте, яку пургу сьогодні ніс президент про витоки корупції. Згадав навіть радянські часи. Я думав, до Косигіна дійде, назвавши його батьком корупції.:рл: Але хоч до того не додумався. Корупціонери, що отримали свої статки завдяки корупції, переводять стрілки на радянські часи. Це прекрасно, ящєтаю.:D
Скільки нинішній президент у політиці - стільки він корупціонер, бо заради того підприємець і йде до політики - захистити та примножити свої статки завдяки своїй участі у владних коридорах. Якщо хтось цього не розуміє - то вже його справи.

Та в мене є пояснення цьому. Сам хабарів роздав неміряно і брав бувало, навіть у хозі писав, щоб зустрічали кавою з бутербродом:D.
Це все пішло, хоч матюхайте мене, хоч баньте, від єврейської торгової мафії. Це ж нас вчили у школах, що всі повинні бути чесними і людина людині друг , товариш і ****уальний партнер. А богом вибраний народ по домах вчив своїх дітей дещо іншому. Вони накопичували на "чорний день" .Цей вираз не український, цей вираз містечкових іудеїв , усе життя пам'ятавших і ждавших погромів. Це в іх менталітеті був закладений механізм підкупу, влаштування по блату, влаштування на посади з малою ЗП, але з великим кешем. Вони були підприємці від роду- племені, що просто переживали совок. Звісно, що вони й стартонули першими. А далі ви знаєте. Еге ж в совку корупція була, зараз! Система хабарів була настроєна єврейськими піонерами, які пролізли скрізь ще з часів, коли їх батьки служили в ЧК і ОГПУ і приїхали розкуркулювати наш народ. Не можу узагальнювати на весь цей народ, але іх представники здорово приклали руку до наших бід. Шалені гроші, зароблені першими цеховиками почали справу розбещення мого народу на всіх щаблях влади.
Я ще пам'ятаю часи, коли налогового інспектора достатньо було пригостити добрим обідом, накриттям секретарем і бухгалтером прямо в кабінеті..., а далі пішло все по їхньому. Пробачте, якщо круто взяв, але портрет своїм висером мене дістав.

не работает сайт мегабанка - тоже мабуть Пъетиа поработал...

Вдумайтесь: минируют машины с служащими (язык не поворачивается назвать их бойцами) СБУ. Это - ЖоППа (да, именно так - с заглавной буквы и с двумя буквами "п"). О чём это говорит? Да о том, что служба развалена окончательно, как они могут заниматься безопасностью страны, если не в силах защитить себя? Но чиколоТТе скулят о реХформах, да. Двуличные *****асы.

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу