Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
dec1ae.webp

Инфопиздоту заслали в командировку в эту ветку:D
Херасе, за 5 месяцев сколько сообщений накатал:eyecrazy: Смотри не сгори на производстве:іржач:

Инфопиздоту заслали в командировку в эту ветку:D
Херасе, за 5 месяцев сколько сообщений накатал:eyecrazy: Смотри не сгори на производстве:іржач:

Іди Касьянова читай і шмарклі чим ближче до підлоги - ти краще.

Це ж твоя запасна.

Ну як воно, хлопчик, замість дискусії про Касьянова? Запости про нього в сусідів, вони розтлумачать. А у нас всі, кому цікаво, про нього знають. Ти неправильно вибрав тему для безпредметного срачу, а то я знову зайду вас жахати:D

Какой резкий и дерзский инфопизденышь:D:D
Забавный))

Запретить въезд во все страны должностным лицам РФ, арестовать их зарубежные счета.
Ольга Ли Курск, россия
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну як воно, хлопчик, замість дискусії про Касьянова? Запости про нього в сусідів, вони розтлумачать. А у нас всі, кому цікаво, про нього знають. Ти неправильно вибрав тему для безпредметного срачу, а то я знову зайду вас жахати:D

Я сказав що не собача справа Касьянова хто кого підтримує. Через нього платіжки ж не проходять шоб стверджувати що всі підтримують за гроші виключно. Правда? А де ти **** побачив?

Касьянов - істеричка звичайна. Перестав читати цього малохольного ще два роки тому.

Я сказав що не собача справа Касьянова хто кого підтримує. Через нього платіжки ж не проходять шоб стверджувати що всі підтримують за гроші виключно. Правда?
Ага... Випадкова "дружня" зустріч...
0bhafe.webp

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу