Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
вроде все так , а если посмотреть с другой стороны , опять сделали на "от*бись" ***локаналы как работали так и работают в прифронтовых городах , как торговали с ОТСОСом так и торгуем, как автобусы ездили за поребрик так и ездят , зато блин закрыли школотские сайты:руканога:
От ты зрадофилка)))) Самое интересное, тезу, что закрытием вконтактиков недовольны "зрадоебы" (в ключе, что типа за блоХаду были, а тут от вконтактика отказаться не могут):D разгоняют исключительно порохоботы, приводя в пример непонятные твиты)))

Чергова кампанія, від якої так і тхне показушністю. Закрити щось у інтернеті, це як тримати пісок у розтопирених пальцях. Безглуздо.
Ну закрили доступ з наших ай-пі, зайдуть через проксі. Оператори стільникового зв'язку заблокують - будуть ходити із зарубіжними картками у смартфонах. Звісно, школота отпаде, а ті, хто вів бізнес через ті ресурси - вже найшли вихід.
Замість шукати дієві засоби боротьби із російським впливом у мережі, ховати голову у пісок, аби просто не бачити ворога - це щось недосяне для мого розуміння.

От ты зрадофилка)))) Самое интересное, тезу, что закрытием вконтактиков недовольны "зрадоебы" (в ключе, что типа за блоХаду были, а тут от вконтактика отказаться не могут):D разгоняют исключительно порохоботы, приводя в пример непонятные твиты)))

не ну а шо:незнаю: московский патриархат хрен выгонят и заглушить ***лостанское телевидение не могут , зато сайты школотный закрыли , типа с агрессором борются :незнаю::D:D:D капец , реформы сделали , это типа так же как и люстрацию провели и побороли коррупцию:):D:D:D

От мені цікаво: у кого із чінуш так рвонув пердак від цієї новини, що аж трикутничок нажмакав?
Цэ їбучій смоктунєць - сам ни одной новости не запостил, ватный ******чик, а хочет чтоб ему пруфы давали. ****юк одним словом, чмошник.

Но может и топ-чиновник какой-нить...:D

да и кто нибудь знает , шо у нас седня было в городе??? а то мне писАли в фб шо ментов много согнали в центре :confused: типа **** меньшинства гоняли?? :confused: Хто посмел??:( чем они не угодили то ??:confused:

Цэ їбучій смоктунєць - сам ни одной новости не запостил, ватный ******чик, а хочет чтоб ему пруфы давали. ****юк одним словом, чмошник.

Шоб ты не откорректировал.

Жал кнопку не я. А ты, помимо того шо был просто, ****унцом, так ещё теперь и ****обол.:незнаю::D

да и кто нибудь знает , шо у нас седня было в городе??? а то мне писАли в фб шо ментов много согнали в центре :confused: типа **** меньшинства гоняли?? :confused: Хто посмел??:( чем они не угодили то ??:confused:
2 события. Разогнали гейсвадьбу, в центральном загсе хотели зарегистрировать и на Н. Домах на церковь УПС напали

Шоб ты не откорректировал.

Жал кнопку не я. А ты, помимо того шо был просто, ****унцом, так ещё теперь и ****обол.:незнаю::D

блин , ну откуда у вас такая злость :confused:

перемогу принесла :)
Пока борцы с бандеровцами в Донбассе все крушат и пилят на металл, бандеровцы во Львовской области открыли новый асфальтовый завод
4ebjac.webp

Чуть непонятно - ты за кого переживаешь?:незнаю::D

2 события. Разогнали гейсвадьбу, в центральном загсе хотели зарегистрировать и на Н. Домах на церковь УПС напали

нафига?? нафига разогнали и нафига напали???:confused:
я вот не пойму , они шо?? кому то мешают?? че сразу такая реакция?? за свои жопы боятся?? так они нахрен им впали . Или может сами хотят попробовать а стремно :):D:D:D

А поки порохоботи щось там розганяють кулаком під ковдрою, зрадойоби в'ябують, монтуючи серваки для переносу даних наших користувачів із ВК до вітчизняних мереж. От тільки є маленька зрада - поки що можна перенести 3-4 мільйони користувачів. Куди дівати решту? На ентузіазмі розробников наших мереж далеко не поїдеш, а допомоги від держави годі очікувати. Вони, очільники, тільки й можуть, що ставити спільноту перед фактом, а викручуватись спільноті доводиться самій. Кожного разу. Ну хоч би раз щось зробили, розмовляючи і радячись із людьми. За пару місяців до дедлайну зібрали айтішників, порадились, як краще владнати ситуацію, як зробити перенос файлів, щоби люди не постраждали, підібрати чи розробити бухгалтерські програми, не зав'язані на рф. Ні. Як завжди поставили перед фактом. "Викручуйтесь, нешановані громадяни, як знаєте. Це не наш клопіт. Наш клопіт - поставити вас раком.":(
Біс його знає, вважаю це популістський закон і як тільки "освоють" ярд зелені, то обмежться блокування *****ських пабліків на цих сайтах.

Патрикеевна, не к тебе же. :) А вообще интересно - меня парафинят, от фонаря, а я же и злой.:ганьба:
Може менi треба було йому посмiхнутись?(с):незнаю::D

тебя увидела злюкой , значит на тебе и оторвалась:):D:D:D
а ко мне ваще опасно злость применять:):D:D:D

нафига?? нафига разогнали и нафига напали???:confused:
я вот не пойму , они шо?? кому то мешают?? че сразу такая реакция?? за свои жопы боятся?? так они нахрен им впали . Или может сами хотят попробовать а стремно :):D:D:D
Х/з мене там не було ... Геї мені не заважають, аби до мене не чиплялись)))

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу