Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
я вот даже не знаю , не хочу зраду но блин это уже дно постучало:рл:
Дмитро Кравченко
1 ч · Донецкая область, Константиновка ·
"Нас поставили до стіни з отворами, схожими на кульові, і ми почали співати гімн. На що почули крик: -Заткнитесь, ****!! Мьі с Донецка и нам посрать на ваш гімн"

Наживо з українським перекладом: Слухання у Сенаті США "Санкції проти Росії, наступні кроки"
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

begej3.webp

"Нас поставили до стіни з отворами, схожими на кульові, і ми почали співати гімн. На що почули крик: -Заткнитесь, ****!! Мьі с Донецка и нам посрать на ваш гімн"

Зато чиколиТТники в восторге: всё идёт по их плану...

я вот даже не знаю , не хочу зраду но блин это уже дно постучало:рл:
Дмитро Кравченко
1 ч · Донецкая область, Константиновка ·

Вот таким уебкам авакян ордена раздает. Я думаю вопросов о действительности этой полиции уже ни у кого не осталось.

Вот таким уебкам авакян ордена раздает. Я думаю вопросов о действительности этой полиции уже ни у кого не осталось.

как будто в других сферах по другому

нельзя выиграть по правилам врага

Національний спротив
1 ч ·

Igor Ovchar

Хлопці не вбивають мусорню, бо вважають їх умовно своїми. Це мені зрозуміло, бо на відміну від мусорні - фронтовики знають ціну життя та розуміють наслідки.
Але звідки така впевненість, що це умовно "свої" мусора? Адже це лайно без розпізнавальних знаків та документів, веде себе нахабно, на посвідчення нардепів ВР України не реагує, нагло порушує конституційні права і свободи громадян, пересмикує затвори в зброї, тобто веде себе типово по-москальськи? Мусор мав би знати, що він не має права застосовувати зброю чи погрожувати застосуванням зброї у відсутності прямої загрози його життю та здоров"ю. Адже беззбройні депутат Парасюк чи пара журналісток апріорі не можуть загрожувати цілому спецпідрозділу невідомо-кого, правда? Може це вже "зелені чоловічки" прислухались до пєтіного волання #АТОпутіннападе? А де військова прокуратура-комендатура, поліція, СБУ, решта правопохоронне лайно?

У нас що - воєнний стан ввели і вже по дорозі їздити не можна у вечірній час?

Що ти робиш з країною, Пєтя Будочник?

Не удивлюсь, если и шЫкалаТник приволок расейских мусоров...

По путински поступила. Главное - победа!
#t=26

а че у нас тихо , затишно , сидим пьем чай и оппонентов нет :незрозумію:

Кого это ,в стране происходящее , удивляет?
уже 3 года ничего не удивляет

против толпы не попрешь, так что шансы что то изменить без кровавого террора минимальны. система апгрейду не подлежит

Виталий Тропачов поделился своей публикацией в группе «ЕВРОМАЙДАН ХАРЬКОВ».
11 ч ·
Ну а теперь немного правды.Конечно не красивые слова и поведение блокадников на выезде из Харькова , но весь этот сыр бор начался после того как один из полицейских передёрнул затвор.Руководил операцией-провокацией известный в Харькове полковник полиции Денисенко Сергей Анатольевич его отлично видно на 33-48 сек видео. Харьковчане помнят его в 2014 год, когда с этого поста под пристальным оком милиции ночью пропали фундаментные блоки которые привезли для оборудования поста

:)

О как....
Скоро выйдет Орден ,- за Оборону Банковой! И меценатская премия от концерна Рошэн ,- за Освобождение Центра Киева от электората...

видео не буду запуливать , хватит и тех

Тарас Пастух
1 ч ·
Готуйте нові грамоти та ордени, пане Аваков! Сьогодні ваші “пси” просили дозволу стріляти на ураження проти людей без зброї – серед яких ветерани війни та діючі військовослужбовці.
Історія з Кримом та зеленими чоловічками повторюється один в один. Тільки тепер під ними замасковані діючі працівники так званої поліції та Нацгвардії.
Усе це дійство відбулось на в’їзді у Костянтинівку, де в.о. начальника Костянтинівського відділу поліції затримав нашу колону на блок-пості і дав наказ нікого не пропускати та застосувати зброю. Спочатку зброю наставили на людей, а потім почали стріляти над нашими головами у повітря. Один з “правоохоронців” просив дати дозвіл на ураження. Мабуть, він найбільше хоче отримати орден. Ну або якесь підвищення, як Аброськін.
А чому нас не пропускали? Бо прописка не та. З тернопільською чи львівською лише на війну під кулі пускають. А тут – стріляти готові.
Далі буде.

Моя маленька переробочка віршика вже на волонтерській машинці....

Вкладення

• .webp
    .webp
    42.4 КБ · Перегляди: 315
Національний спротив
1 ч ·

Igor Ovchar

Хлопці не вбивають мусорню, бо вважають їх умовно своїми. Це мені зрозуміло, бо на відміну від мусорні - фронтовики знають ціну життя та розуміють наслідки.
Але звідки така впевненість, що це умовно "свої" мусора? Адже це лайно без розпізнавальних знаків та документів, веде себе нахабно, на посвідчення нардепів ВР України не реагує, нагло порушує конституційні права і свободи громадян, пересмикує затвори в зброї, тобто веде себе типово по-москальськи? Мусор мав би знати, що він не має права застосовувати зброю чи погрожувати застосуванням зброї у відсутності прямої загрози його життю та здоров"ю. Адже беззбройні депутат Парасюк чи пара журналісток апріорі не можуть загрожувати цілому спецпідрозділу невідомо-кого, правда? Може це вже "зелені чоловічки" прислухались до пєтіного волання #АТОпутіннападе? А де військова прокуратура-комендатура, поліція, СБУ, решта правопохоронне лайно?

У нас що - воєнний стан ввели і вже по дорозі їздити не можна у вечірній час?

Що ти робиш з країною, Пєтя Будочник?
Такие же мысли примерно. Мусора без опознавательных знаков, документы не предъявляют, ****ьники прячут. Это можете еще и не руссо туритсо, но титушки вполне вероятно. Мусора так же действовали во время майдана - раздавали ****** титуханам, переодевали в свои портки и разрешали делать все что угодно.

Парасюк просить про репост: Відповідь Аброськіну на його монтоване відео. ВІДЕО | 30 секунд

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу