Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
С хэллоуином...

9e25f67114a5.jpg

0a27ed08e5955c65302b48b24e0a8901.webp

Лилиана, с Днюхой! Счастья и любви!:вітаю:

Кто тут гонит на погранслужбу:незнаю: Посмотрите на главного!:рл: Да он нищий по сравнению с нашими депутатами:):D
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ай, красава - настоящая леди!
Та да, ***ть, уж куда настоящее, не то что ваши свиноматки вонючие.

Ты мне, своей категоричностью мышления, определенно нравишься!
Ты этого, главное, йобарю своему не показывай, геи ревнивые, говорят.

100 000 буддийских монахов в молитве за мир во всём мире. Таиланд.
CwE-tjoXYAAyt6G.webp

Мне одной кажется, что он хвалится??:незнаю: Как-то мерзковато стало после прочитанного:рл: Люди на армию отдают молча и ежедневно и крайние копейки из з/п.. а он:(

Петро Порошенко
21 ч ·

ПП: Незважаючи на шалений опір, електронна система декларування працює, і перша її фаза успішно завершується. Запустити е-декларацію вдалося завдяки політичній волі керівництва держави, Уряду і парламенту, і я дякую всім громадським діячам і держслужбовцям, хто доклав зусиль, щоб електронне декларування запрацювало.

Електронне декларування – це черговий крок до відкритості та відповідальності влади і ще один інструмент у новоствореній системі запобігання корупції.

Я продовжую наполягати, що зміни в нашій державі незворотні, і всі "страшилки", які активно розповсюджували за кордоном деякі наші співвітчизники, - не справдилися. Тому, заповнюючи свої електронні декларації, тисячі українських держслужбовців передали спільний сигнал нашим партнерам в Європейському Союзі.

Україна виконала всі 144 вимоги щодо безвізу, досягла всіх критеріїв. Розраховую, що за час, що залишився до Саміту Україна-ЄС у Брюсселі 24 листопада, українці отримають це довгоочікуване рішення, як визнання прогресу та знак солідарності.

Щодо моєї декларації, одразу хочу зауважити, що все коштовне рухоме і нерухоме майно: житло, земельні ділянки, авто, картини, жіночі прикраси – було куплено (не в оренді) до президентства. Більше того, здебільшого майно було набуто в той час, коли я не був на державній службі.

Щодо компаній, усі вони створені в той час, коли я займався бізнесом. У 2014 була створена лише одна нова компанія, якою я володію напряму, – для продажу Roshen.

Я принципово зберігаю кошти у банках – 27 мільйонів доларів, з кожного цента яких сплачено податки до бюджету України. Все це відображено у моїй декларації за 2015 рік. Хоча й маю деякі готівкові кошти: 800 тисяч гривень і 60 тисяч доларів. Вважаю, що політики повинні демонструвати приклад і довіряти банківській системі.

Як на мене, мета електронного декларування не тільки і не стільки показати, хто чим володіє, а продемонструвати відношення видатків до задекларованих доходів. За останні десять років у моїх деклараціях задекларовано доходи на суму понад 820 мільйонів гривень (за різним співвідношенням гривні до долара протягом всього часу).

Також на благодійність і підтримку армії у 2014-2016 роках мною та підприємствами, де я виступаю кінцевим бенефіціаром, перераховано близько 400 мільйонів гривень.

Известный украинский журналист Александр Дубинский изучая электронные декларации украинских чиновников нашел грубые нарушения в декларации главы НБУ Валерии Гонтаревой.
Об этом он подробно пишет на своей странице в Facebook. Сообщает

****орылый свинорыл...

Дядюшка Шу ‏@Shulz 28 окт.
Героиня дня — судья Кировского районного суда г. Екатеринбурга, отправившая ловца покемонов Соколовского в СИЗО

Cv2fWmKUMAAyQbJ.webp

Воу, и от меня поздравлюшка :)

==================

Войцех Балчун
1 год. ·
Читаю польський Фейсбук. Польська інтернет-спільнота, як і українська, у шоці. Тільки, якщо українська не добирає слів, то польська не може їх знайти. І це ще слабко сказано. Е-декларації українських можновладців бачать не лише в Україні. Щойно з Варшави і особисто відчув тамтешні реакцію і настрої. І не ризикнув би, навіть приблизно, переказувати враження поляків від задекларованих мільярдів у панчохах, приватних церков, антикваріату, годинників, автомобілів. Покажи мені свою е-декларацію і я скажу – хто ти. Тепер українці мають право так сказати. А урядовець пів прес-конференції змушений розповідати про походження своїх статків. Українська версія «Форбс» втрачає свою актуальність.
P.S. Правління весь час у непростих переговорах з кредиторами УЗ :(

==================
14606394_1799816966967892_4314506131559207334_n.jpg

Юрий Касьянов
2 год. ·
...Попадутся мне людишки, которые с неуважением относятся к военному транспорту по дороге в АТО, и обратно - будут жрать свои покрышки.
Раньше такого не было. Помню только один случай, одиннадцатого мая, когда мы возвращались из Водяного, где летали, а госпожа Рычкова ехала из Днепра в Киев после поздравления ветеранов. Тогда на узкой дороге её черный джип Volvo XC70 на военных номерах сгонял дальним светом наш старенький, видавший виды фронтовой пикап, изо всех сил обгонявший длинномерную фуру...
Теперь это почти норма. Шли колонной на восток - мешали "людям" жить; ехали обратно - раздражали своим присутствием на дороге... Поясню для шоколадных умников - ехали по правилам, левую полосу занимали только для обгона. Но некоторые думают, что раз для них войны нет, то им всё позволено.
Это не так. Попадётесь - будете свои покрышки жрать.

Liliany, поздравляю! Всего-всего, сбычи мечт:вітаю:

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу