Статус: Офлайн
Повідом.: 27040
Повідом.: 27040
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Anděl;53945765 сказав(ла):Страны - одной из подписантов будапештского меморандума
Ну що сраний ХАРКІВ.
В виді "брата логіна" тут всі,я бот програма,боляче,а знаєте чому бо воно путлерофашиський найманець і цинічно змінює вашу свідомість,це ******* сраний.
Можливо я не вмію звязувати слова в єдине ціле як письменник чи журналіст.
Ну що я тобі СВОЛОТО ЗРОБИВ,що ти так ненавидиш мене,а я знаю ти суко ****ський *******.
Ну що сраний ХАРКІВ.
В виді "брата логіна" тут всі,я бот програма,боляче,а знаєте чому бо воно путлерофашиський найманець і цинічно змінює вашу свідомість,це ******* сраний.
Ну що я тобі СВОЛОТО ЗРОБИВ,що ти так ненавидиш мене,а я знаю ти суко ****ський *******.
Ну що сраний ХАРКІВ.
отэто вштырило тебя дружище) ты там хоть не плачешь?
мужики не танцуют(с)
Единственное, что я понял это: "Можливо я не вмію звязувати слова в єдине ціле як письменник чи журналіст."
Правильно мені мати говорила,що ти синку переймаєшся МОСКАЛЯМИ вони не з нашого роду,це гнилизна яка тягне нас назад до кайданів.
Ну що сраний ХАРКІВ.
поки бачу що тільки ви своєю мовою як сміттєвим помелом....
А бліх видно багато в житті переловили раз спец в них такий
фуу хам
Зате ви прямо херой у руських і Донбаських тролей,
ви видно з ними однієї крові
адже лайно один одного бачить здалеку.
Ага.Схоже, що мати тобі казала, що гроші - в бідоні)))
Вчера еду с Харькова в Изюм поздно вечером, на подъезде к Вишневому(водители знают, скоростной участок) полыхает на обочине машина. Останавливаюсь я и впереди идущий супер-б, вижу пятнаха полностью охвачена огнём, ни хрена не видно: дым, огонь, да и так погода не в руку. Огнетушитель уже поздно и бампера горят, салон горит, людей не вижу. Я было ломанулся но ребята меня придержали ибо хз что там за начинка(газ - бензин). Вижу с другой стороны дороги пистует чел, мы к нему - ты хозяин?
Я!!
Сам?
Сам!
Что случилось?
Вояки попалили!
Как? За что?
Догнали, подрезали, я выскочил и в кусты. Русские номера у меня!!! А сам не в адеквате, ну оно то в принципе и понятно, тачка тю-тю.
А они, говорит, бухие в ****о и говор бендерский.
Какая машина, куда поехали, ментов вызвал? А он тужит. Вижу ни хера не добьюсь, а сам себе вопросы в голове рисую: его машина стоит ровно на обочине, как будто сам съехал, следов подрезавшей машины спереди на грунте нет, погода в ****о и номера на впереди идущей суперб я толком рассмотреть не мог, хотя от Харькова на хвосте у неё висел, как они российские определили, как пьяные вояки могли появиться тут, в глуши если их на каждом посту шмонают похлеще гражданских? В общем срезал я в итоге оттуда. В сводках вроде бы сей инцидент сегодня не появлялся.
Извините за качество фото.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Тю!
Для одних ми - "хахлы" , для інших - "****ські *****аси". Але всі чомусь пхаються в наш "сраний Харків". Навіщо?