Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

с чего ты взял что все вокруг занимаются тем же что и ты?
С чего ты сделал вывод, что я так думаю?
Да и вообще, откуда ты можешь знать, чем я занимаюсь? Экстрасенс штоле? ))

:рл:
Дядя, сделай глубокий вдох, водички попей.

От вже й нові факти по Корнійцю Пєця і Пшокін знайшли.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
"Слідчий підготував клопотання про зміну йому запобіжного заходу у зв'язку з тим, що він не вніс заставу. Корнієць вранці прийшов до ГПУ. Почав отримувати клопотання та матеріали. Проте сказав, що підписувати не буде. Відповідно, слідчий пішов на вулицю шукати свідків. У цей час Корнієць вибіг з кабінету, самостійно залишив приміщення Генпрокуратури, оскільки у нього була перепустка. Станом на зараз представникам Генпрокуратури про його місце перебування нічого невідомо", - зазначив представник ГПУ.
:іржач: :іржач: :іржач:

МЕДВЕДЧУК: РЕФОРМУВАННЯ СУДОВОЇ СИСТЕМИ ПОЗА КОМПЕТЕНЦІЄЮ КАБМІНУ

На його переконання, такий радикальний проект реформи Венеціанська комісія, безсумнівно, розгромила б

Перший крок до реформування судової системи, зроблений після невиправдано тривалого топтання на місці, може в кращому випадку виявитися безрезультатним, а в гіршому ― привести до формування в Україні диктатури правового нігілізму. Таку думку висловив у своєму блозі Віктор Медведчук, лідер Громадського руху "Український вибір".

На думку громадського діяча, запропоновані єдиною коаліцією три законопроекти для реформування судової влади — президентський, проект "Реанімаційного пакету реформ" і прем'єрський — не тільки зменшують шанси на проведення реформи, але й вносять плутанину в сам процес.

"Найбільший інтерес представляє третій — прем'єрський — варіант судової реформи. В той же день, коли Венеціанська комісія озвучила свій вердикт щодо запропонованих Києвом проектів судової реформи, прем'єр-міністр України зробив епохальну заяву. Перебуваючи з візитом у Берліні, Арсеній Петрович повідав світу, що уряд пропонує провести радикальну судову реформу. "Реформа, крім іншого, передбачає звільнення всіх 9000 суддів", — як завжди пафосно, оголосив прем'єр", — нагадав лідер "Українського вибору".

На його переконання, такий радикальний проект реформи Венеціанська комісія, безсумнівно, розгромила б.

"Однак хотілося б зрозуміти: на якій підставі прем'єр взявся реформувати судову систему? Мало того, що це поза компетенцією Кабміну, це ще й порушення основоположного принципу Конституції — принципу поділу влади на законодавчу, виконавчу і судову. Кабмін, підміняє собою Конституційну комісію, ― це ноу-хау демократії по-українськи", — обурюється Медведчук.

Він вважає, що перший крок до реформування судової системи, зроблений після невиправдано тривалого топтання на місці, може в кращому випадку виявитися безрезультатним, а в гіршому ― привести до формування в Україні диктатури правового нігілізму.

"Українські політики, прагнучи отримати якомога більше владних повноважень, забули про одну просту істину: реформа правосуддя не повинна бути заручницею політичних ігор і чиїхось амбіцій. Тому що від її успішної реалізації залежить розвиток не тільки судової влади, але й інших не менш важливих сфер життя держави, відновлення довіри до судів, покращення інвестиційного клімату в країні, її економічне зростання. Однак про інтереси Української держави "реформатори" думати не звикли. Для них головне ― влада, повна і неподільна", — підсумував політик.

От же ж кулявлоб! Де реформи, я тебе питаю?! Де реформи, Медведчук питає? Мочанов питає! Рубан питає! Захарченко пит... Ой не те.

кстати по этой ссылке, Бееженец каментит мой пост. Из того, что чел пришел и выиграл выборы, это чудо увидало только его недовольство ПАП.Недоволен и чё? Речь о выборах чела с реальными делами, остальное в другом месте. Но зрада зудит и в Чехии
Где я высказываю недовольство победой Терещенко? Я написал о его отношении к бпп

перечисли все средства от снятия стресса а я выберу

1401973302_images-16.webp

Як вам поведінка патріота Філатова?

Медведчук требует особый статус для Донбасса не на 3 года, а навсегда

к сожалению ты даже и этого не знаешь
Чего "этого"?
Ты попросил средство, я предоставил целых семь таблеток. Выбирай любую!

Бггг, у меня этот препарат надпочечниками вырабатывается)))
Ну это для тех, у кого не вырабатывается )

1cc287e0221c3e348f9a13be4f1e5a82278354132.jpg

немного не в тему:rolleyes:

Медведчук требует особый статус для Донбасса не на 3 года, а навсегда

Порошокин согласен? :rolleyes:

Шоколадный пообещал нового пшокина к концу месяца. :)

Быть в Харькове перебрыкам. :)
1 км почти 2 ляма, лавачки отдыхают. :)
Хозяева лесопарка решили вокруг своих хатынок облагородить под вывеской велодорожки. :):):)

Назад
Зверху Знизу