Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Торь, хотим твоего вердикта по нашему спору :yahoo:
Формулировка этой фразы говорит о договорённости Пети с ***лом об уничтожении бойцов в коридоре или нет.

А кто съебнуть не успел, тем Пеця вместе с ***лом организовал "зелёный коридор" смерти.

Останнє редагування:
Все зашибись , только какого х . я , лица под балаклавами прячут ? Бесит сильно , неважно кто это ПС или СБУ !

Как бы это подразумевает именно договорняк
Я не эксперт, а всё же на собеседовании в одесском ОДА на тестировании высший балл за понимание текста был как раз у меня.
Да, формулировка подразумевает.
Но вряд ли автор именно это имел в виду, просто формулировка неудачная.

Все стало ясно когда жали друг другу руки , путин= порошенко = ну поняли
Лёва, ну вообще-то есть дипломатический протокол, который соблюдают все, и мы тоже. Если мы не хотим выглядеть дикарями перед международным сообществом.

играют они в одну шайбу - председатель цк рсфср кошмарит председателя цк усср, а размирить их немогут бо генсека нету(
роль генсека пытаются сыграть *******, но их тут уже нихто не слушается(
вывод - надо валить советскую власть, от и все.

Када пайдьош ломать савецкую власть, свисти, подтянемся!
ПыСы и гречу не забудь!

в особі порошенка путін знайшов чудового посіпаку в україні.
але в цій країні 8 з 10 громадян залюбки б хотіли бути на місці порошенки, і були б анітрохи не гіршими козачками путіна. на разі на обрії не видно людини, яка б стала на чолі країни і наважилась би провадити самостійну політику.
порошенко не спроможний на неї і суто з меркантильних міркувань - бізнесок в нього в рассєі-матушкє
Палишся.
Прізвище "порошенко" в родовому і знахідному відмінках має флексію -а.

- неправильна побудова фрази.

- слово в цьому контексті пишеться разом. НАРАЗІ

- теж разом.
Загалом же опус так собі.

Я не эксперт, а всё же на собеседовании в одесском ОДА на тестировании высший балл за понимание текста был как раз у меня.
Да, формулировка подразумевает.
Но вряд ли автор именно это имел в виду, просто формулировка неудачная.

Лёва, ну вообще-то есть дипломатический протокол, который соблюдают все, и мы тоже. Если мы не хотим выглядеть дикарями перед международным сообществом.
******ь на протокол , мы в глазах мирового сообщества выглядим тупыми ослами , сменили шило на мыло , кстати , как никогда понравилась последняя програма Шустера , советую посмотреть начало и конец (голосование и настрой в обществе )

******ь на протокол , мы в глазах мирового сообщества выглядим тупыми ослами , сменили шило на мыло
Ну, скажем так. В тот момент это было единственное приемлемое решение. Учитывая шок от потери Крыма, вторжение в *******с, чужие флаги в городах, беснующуюся вату - и полное отсутствие преза.
Хотя я всегда знала, что петя лжец, и не голосовала за него, но на тех выборах и я ошиблась в своём кандидате.
И - да, либо мы пинаем власть, либо возвращаем нового *****а на старый золотой унитаз.

в особі порошенка путін знайшов чудового посіпаку в україні.
але в цій країні 8 з 10 громадян залюбки б хотіли бути на місці порошенки, і були б анітрохи не гіршими козачками путіна. на разі на обрії не видно людини, яка б стала на чолі країни і наважилась би провадити самостійну політику.
порошенко не спроможний на неї і суто з меркантильних міркувань - бізнесок в нього в рассєі-матушкє
О, ще один шпійон, засланець, ви хоча б мову вивчили досконало, *****ня:D:D:D

Палишся.
Прізвище "порошенко" в родовому і знахідному відмінках має флексію -а.

- неправильна побудова фрази.

- слово в цьому контексті пишеться разом. НАРАЗІ

- теж разом.
Загалом же опус так собі.
Доповню "рассєі-матушкє", це взагалі казна що, та якій мові написано:D

Ну, скажем так. В тот момент это было единственное приемлемое решение. Учитывая шок от потери Крыма, вторжение в *******с, чужие флаги в городах, беснующуюся вату - и полное отсутствие преза.
Хотя я всегда знала, что петя лжец, и не голосовала за него, но на тех выборах и я ошиблась в своём кандидате.
И - да, либо мы пинаем власть, либо возвращаем нового *****а на старый золотой унитаз.

Пинать уже не выходит , нет способов , даже петициии до одного места , хотя электромобили можно ввозить без налогов :іржач:

екзамен з української здають в іншому місці)
тим більше не на рускоязичному форумі
до того ж краще писати з помилками, ніж блискуче знати мову, але спілкуватися *****ською - тим самим ти сприяєш стведженню тут рускава міра, проти якого сама ж і виступаєш. кумедно.
***, довбойоб, пише вже *****ською, ти же мови геть не знаєш:D:D:D:D:D
**** порвало "рускоязичному" - это ты на каком языке писал?:confused:

Роман Донік @donikroman 45 мин.45 минут назад
нужна помощь! И репост!

CSu71FqWcAAhoXF.webp

екзамен з української здають в іншому місці)
Так я тебе не екзаменую, а вказую на очевидні помилки.

тим більше не на рускоязичному форумі
Російськомовному. Якщо вже прискіпуватися.
А ми що, теля в бога з'їли?

до того ж краще писати з помилками, ніж блискуче знати мову, але спілкуватися *****ською - тим самим ти сприяєш стведженню тут рускава міра, проти якого сама ж і виступаєш. кумедно.
Кумедно вказувати мені, якою мовою спілкуватися, враховуючи, що я блискуче знаю обидві.
Тепер питання. Австралійці спілкуються англійською. Ствердженню чого вони сприяють?
Половина канадців говорить французькою. І це робить їх агентами Франції?
Ото через такі балачки навколо мовних питань, які яйця виїденого не варті, ми зараз маємо купу *****ів, що голосять за "русскій ізик". Акцентувати на мовних питання сьогодні - імхо - відверта провокація.

Кошковидео подойдет?
Котэ всегда к месту.

Назад
Зверху Знизу