Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Так пусть не пишет как ****ссты. Ибо они ну очень любят восклицательные знаки на манер:
ПрОвославные духовнНые Русские!!!
путин презИдент мира!!!!
путин введи!!!!!
Понимаешь, меня очень, очень сильно бесит зрада зрадная, потому как считаю, что если вдруг, подчеркну ВДРУГ, Порох и уйдет, то через выборы выберут такого же, или еще хуже (ну это реальность), через майдан у нас будет или потеря Украины, или тоже самое - выберут, то же, что и в предыдущем варианте, нас спасет только хунта, ну или время!

Это Ваше личное мнение, которое не совпадает с моим. Я считаю, что **********, да еще и старый, шут недалекий и *******, это оскорбление.

ну чего ты... я ж исправил на пожилого.

Фух! Аж от сердца отлегло!:D

Для чего моют пластинку?
Даже машинки специальные есть для этого)))

1850.jpg

Выкинул и все. 21 век, от старья отказываются;).

Вымыть и выкинуть это разные вещи
Кстати, пластинки возвращаются.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Вымыть и выкинуть это разные вещи
Кстати, пластинки возвращаются.
Мечтатель?
Выкинь старье и не парься;).
Или ты из пластинок хочешь подставки для вазонов запилить?

Понимаешь, меня очень, очень сильно бесит зрада зрадная, потому как считаю, что если вдруг, подчеркну ВДРУГ, Порох и уйдет, то через выборы выберут еще такого же или еще хуже (ну это реальность) через майдан у нас будет или потеря Украины или тоже самое выберут то же, что и в предыдущем варианте, нас спасет только хунта ну или время!

Для того, что бы это понять, нужен нормально функционирующий мозг.

Для чего моют пластинку?
Для того щоб зняти статику і вимити бруд,зникає потріскування.
У мене остався Pink Floyd, The Final Cut,The Dark Side Of The Moon.
І ще електроника 001,підсилювач сам робив.

Так пусть не пишет как ****ссты. Ибо они ну очень любят восклицательные знаки на манер:
ПрОвославные духовнНые Русские!!!
путин презИдент мира!!!!
путин введи!!!!!

а еще ****сты пишут кириллией. Гидра, мы с тобой, похоже, ****сты:D
п.с. не придирайся, нормальный парень. мож иногда трошки импульсивный.))) мы с ним на этой почве и познакомились.

Дві історії про зраду та важливість перевірки фактів, – нардеп Ар’єв

“Дві історії про зраду і важливість перевірки фактів перед тим, як піднімати крик”, – вирішив застерегти від занадто швидкого обурення своїх співгромадян нардеп Володимир Ар’єв на своїй сторінці у Фейсбук. 1) На початку року полковник Нацгвардії Святослав Манжура попався на хабарі у 230 тис грн. Суд його, на жаль, не закрив – випустив під заставу на час слідства. Кілька днів тому отримую інформацію – начебто Манжура вийшов на роботу. Скаженію. Але замість гнівного посту спочатку пишу Авакову. Той, очевидно, теж скаженіє, бо відписується швидко: ніхто його на посаді не поновлював. Манжура під судом. В НГ міг зайти? Міг. От і склалося враження. Але те що він на свободі – питання до нас, ВР. Бо досі не можемо зібратись і прийняти закон про заборону застави, як запобіжного заходу для хабарників. Бо виборами всі сильно зайняті. Це і дає грунт для описаної дезінформації. 2) Біла Церква. Борд (на фото) – ніби “Солідарність” підтримує екс-замміністра часів Януковича. Виявляється, той повісив борд без жодного дозволу і, тим більше, підтримки “Солідарності”. Вже другий день ідуть розборки. Сподіваюсь, завтра брехливого борда не буде. Але в мережі одразу пішло, що все так-розтак… Справедливості заради, скажу, деякі місцеві парторганізації дійсно повисували локальних екс-регіоналів. Менш одіозних, але все одно. Після цієї кампанії деякі місцеві осередки будуть розпущені. Партія молода, чищення рядів – потрібна справа. А щодо зради-зрадної – раджу спочатку перевіряти факт. Вельми корисно.

О сьогодні в мене поразник,жінка вареники любимі зробила.:D
Не знаю як ви,а я балдею.:D

Понимаешь, меня очень, очень сильно бесит зрада зрадная, потому как считаю, что если вдруг, подчеркну ВДРУГ, Порох и уйдет, то через выборы выберут такого же, или еще хуже (ну это реальность), через майдан у нас будет или потеря Украины, или тоже самое - выберут, то же, что и в предыдущем варианте, нас спасет только хунта, ну или время!

Первый раз читаю наивняк, который думает, что от кормушки добровольно уходят...
Кто бы не пришел, щирий патріот Барак Хусейнович Обаменко в приватній телефонній розмові пояснить що і як треба робити в Україні.
Но ты и дальше по утрам целуй фото пети и не забудь так назвать свою дочь.

Но ты и дальше по утрам целуй фото пети и не забудь так назвать свою дочь.

Как дочь можно назвать Петей?

Петя это мужское имя. Уменьшительно-ласкательное от Петр. Я еще не встречал в жизни ни одну девочку с именем Петя.

Назад
Зверху Знизу