Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

****ки смешные:ги:
****ы лето не переживете
****ы осень не переживете
****ы зиму не переживете
****ы весну не переживете
****ы лето не переживете loading.....

:rolleyes:ну мой дом:rolleyes:так? так:rolleyes: мои дети , так?:rolleyes: так:rolleyes: значит все мое:rolleyes::D:D:D:D

Крысы не любят других миров,
Хотя их манит высь
Поскольку в своей норе они боги,
В других мирах их держат за крыс
Макар, как всегда на высоте! Вот только, утверждение, что песня о путине, слишком узко.

Лиса,дом ннада?

78618_original.webp

На крыше было бы неплохо газончик засеять.:D

У нас дома есть немецкая швейная машинка kohler. Так там на рабочем столе есть линейка выложенная такими квадратиками. Неужели это делалось вручную?

Севастопольские педагоги: Мы так хотели в Россию, но стало невыносимо

Из 28 ВУЗов оккупированного Севастополя, которые функционировали еще год назад, сегодня осталось пять — 4 гражданских и один военный. Работы лишились тысячи представителей местной интеллигенции включая профессоров и докторов наук.

Севастопольские попытались организовать акцию протеста, но на месте её проведения «внезапно» провели другую, санкционированную местными оккупационными властями акцию.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Тысячи преподавателей ***** .
Они хотели в РФ ,теперь жрут полной ложкой. Не выйдут они с протестами. Это в демократической Украине они могли протестовать и кричать, Киев нас не слышит.
В РФ быстро пиз.ы дают, на этом все заканчивается.

Глупости из разряда "когда коту нечего делать".

наверное.
длинными зимними вечерами народу делать нечего. водка не лезет, вот и маются дурью (в хорошем смысле этого слова). :D

угу. я тоже так думал.

может я и не прав....
это для истиных ценителей украшалки....а для девочки которая только хочет учиться играть....
я вспомнил свою первую гитару(( черниговскую.

угу. начитался с дуру.
на гриф дерево на работе есть, клён. :D

дерево надо везти подготовленное.
сайты есть зарубежные по таким делам.
в курсе?

Глупости из разряда "когда коту нечего делать".

называется "инкрустация".
любая роскошь в этом мире - глупость.
но ведь нравится?

ШТО?! Дуже великий тижневий дайджест визначних новин. Є капслок та матюки!

Поєхалі!

#1 Georgian warrior vs petuhi

У зв’язку з призначенням славетного грузинського лідера та реформатора Михайла Саакашвілі на пост Одеського губернатора, Інформбюро публікує його справжнє звернення як очільника Одещини:

«Уважаемые украинцы и жители Украинского Райха, и неуважаемые петухи. К сожалению, я еще плохо знаю украинский язык и иврит, но я хорошо знаю петушиный язык. Это язык силы. Русская грязь, по ошибке истории населяющая прекрасный украино-еврейский регион Одесской области, знает только язык тумаков и геноцида. Те,к то будет не согласен с политикой – пойдут на корм черноморской тюльке, а их дети – дополнением к томатному соусу кильки «Аквамарин» для украинского Вермахта. Те чиновники, которые не захотят проводить реформы – будут работать на стройках границы с Приднестровьем. Петухам и ****ям – петушиная судьба, Украине и украинской нации – реформы и процветание. Я готов их обеспечить братскому украинскому народу на основе соглашений, по которым трудоспособные русаки Одесской области будут отправляться в мою родную цветущую Грузию в качестве рабов. Я оправдаю ваше доверие. Заранее приглашаю всех желающих на фестиваль шашлыка в Одессе возле Дома Профсоюзов. Только отборное мясцо и лучшие повара! Слава Україні!»

#2 Kharkiv Massacre Fest

Роблячи дайджест українських новин за тиждень та будучи жителем Харкова, просто не можна не згадати боржника-вояку, котрий у гніві на кредиторів вбив двох осіб і поранив ще декілька. Герой-боржник брав участь у кількох воєнних конфліктах і, судячи з усього, старі рани довго ятрили його душу. Саме тому, коли до нього додому прийшов пристав задля опису власності, він гостинно зустрів його та понятого свинцем. Потім, відчувши, що він має все зробити для адового трешу він захопив АЗС і заручників, ворошиловський стрілок вимагав машину, щоб потрапити в зону АТО (ОЦЕ ТАК ПАТРІОТ! ПІШОВ ПРОТИ СИСТЕМИ! НЕ ПРОГНУВСЯ!) але його мріям не судилося справдитися і він отримав прямий квиток до пекла, де, вірогідно, прохолодніше, ніж у Харкові.

#3 Економічних реформ новина

У квітні 2015 року зовнішній борг України збільшився на 1.2% або на 380 міліонів доларів, склавши 33,157 млрд доларів. Таким чином, державний борг України становить 1,185 трлн гривень або 56,319 млрд доларів. А ВИ ДЕРЖАВНИЙ БОРГ МОСКОВІЇ БАЧИЛИ? Я – РАДИКАЛ, АВТОНОМНИЙ АКТИВІСТ, ЕКОНОМІКУ ВИГАДАЛИ ***И ТА ФОНД СОРОСА-РОТШИЛЬДА-БАКАЯ!

#4 Пєтухам – пєтушиний вугол

Представники Росіюшки найближчим часом не будуть сидіти за одним столом з представниками Великої Сімки. Про це заявив віце-президент Єврокомісії Франс Тіммерманс в середу 27 травня, виступаючи в Європарламенті у Брюсселі, повідомляє європейський відділ ІнформБюро. «Повернення до формату Великої Вісімки – не на порядку денному», - висловився віце-президент.

Провокатор та радикал, незалежний правий активіст Іван Козолупенко, прив’язаний до батареї в редакції, так висловився: «Нє, ну якщо там мєсто звільнилося, то це добре. Ну московітів-*****ів, ПТНПНХ, вигнали, це добре, єврогеї зробили. АЛЕ ЧОМУ НЕ ДАЛИ ЦЕ МІСЦЕ УКРАЇНІ, ЗРАДНИКИ?? УКРАЇНА – ВЕЛИКА ДЕРЖАВА ВІД КАРПАТ ДО МОНГОЛІЇ! СЛАВА НАЦІЇ – СМЕРТЬ МОСКОВСЬКІЙ ПЕДЕРАЦІЇ!»

#5 Oligarh-patriot v.2.0

Після скандалу в «Укрнафті» де патріотичний олігарх Ігор Коломойський назвав міністра економіки Айвараса Абромавичуса «мавпою», хранитель Дніпропетровської області почав готувати позов проти України на п’ять мільярдів доларів.

Так, за цей тиждень це найбільш смішна та цинічна новина. Тобто, ти – олігарх, ведеш брудний бізнес, мочиш конкурентів. На фоні ****єца в країні робиш вигляд (в основному, звичайно, популістичними заявами) що підтримуєш єдність та Україну. Наїбавши українських гоїв, рекламуючи КАРТКУ ПРИВАТБАНКУ ДЛЯ ПАТРІОТІВ, готуєш позов проти збіднілої держави щоб отримати лаве, котрого в тебе стільки, що ти на нього хіба що хумус не намазував.

?????

PROFIT!

Будьте обачними та завжди шліть ***** всіх клятих популістів, олігархів та шахраїв. Або не шліть, но будьте обачними просто :ги:

#6 Один рік шоколадної перемоги

ІнформБюро не може не привітати усіх українців з роком президенства Петра Олексійовича Порошенка. За цей рік ми почали як сир в маслі кататися і цілі ріки шоколаду, згущівки та грошей полилися на нас. ЗСУ – найсильніша армія у Європі, відкинула москалів у Байкал! Весь бізнес пан президент продав та роздав акції найбіднішим жителям України, а группу «Рошен» продав і віддав гроші на АТО. В Україні проведені системні та адекватні реформи. Україна – передова країна.

Справжня ж позиція ІнформБюро, - українці отримали ще одного популіста та демагога, котрий не виконав жодної зі свої обіцянок. Петро Олексійович вдало маскується під євроінтегратора та патріота, в той час як його бізнес вдало працює в Росії (і це не кукурікання про ЛІПЄЦЬКУ ФАБРІКУ, це податки). Наступного разу думайте, кого обираєте, бо часом мені здається, що патріотичний президент скоріше продасть нас усіх, ніж свій бізнес і скаже так: «Керуючись досвідом славетних вожаків УПА, я вирішив не ризикувати життями мільйонів українців та поїхати в еміграцію. Уся моя особиста охорона була евакуйована із зони бойових дій БЕЗ ЖЕРТВ. Це була геніальна операція Генштаба України. Хочеться сказати Слава Україні та Українській Армії.»

Незважаючи на осьо то всьо - Слава Україні, смерть ворогам! :україна:

угу. я тоже так думал.
file.webp

file.webp

file.webp

file.webp

file.webp

file.webp

и так далее. :D
:eyecrazy: блин нуу КААК :confused: КАК можно вот эти фигушки сидеть и клеить:confused: я бы уже психанула сто раз:rolleyes::D:D:D
Куда ты гонишь, кошалот?!
Крутейший скоро поворот!:)

Вот новый поворот
И мотор ревёт,
Что он нам несёт
Пропасть или взлёт,
Омут или брод
И не разберёшь,
Пока не повернёшь
За поворот.
:rolleyes::D:D:D

может я и не прав....
это для истиных ценителей украшалки....а для девочки которая только хочет учиться играть....
я вспомнил свою первую гитару(( черниговскую.

не-не, для девочки я себя держу в руках. лакировка, отстройка и в путь-дорогу.
у меня ещё для электрической гитары кофр не доделанный, и комбик ещё на носу, из Дніпра 14.
73S2K39wGj.jpg

а-то у ребёнки каникулы начались,музыкалку она уже закончила, папа обещал электрическую гитару домой притарабанить... жена даже обещала гитару не выкинуть. :rolleyes:

Армейская газета НОАК "Цзефанцзюнь бао" опубликовала статью ,в которой рассказала читателям о встрече 9 мая с жуликами, северными варварами, своего председателя.

Назад
Зверху Знизу