Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Що в нас новенького? Трохи я випав з медійного простору...
Мотивовані люди та сильна ідея. Ці речі 5 років підряд допомагали нам відновлювати популяцію риб в водоймах України. Цієї суботи ми зробили ще один крок. Було випущено в річку Дніпро більше 2.5 тонн коропа, білого товстолобика, амура та щуки.
Акція має на меті дві цілі. Одна екологічна – відновити популяцію аборигенних риб та запобігти цвітінню Дніпра. Для цього випускаються риби, які завжди жили в акваторії Дніпра, та рослиноїдні види такі як амур та товстолобик.
Друга мета більш глибинна. Вона стосується дітей та екологічного виховання. Мені здається, що варта з дитинства привчати дбати не тільки про себе, а і про інших. Найлегше це зробити через природу.
Саме тому, я дуже щасливий, що сьогодні було багато сімей з дітьми. Можливо вони по-іншому будуть поводитися за навколишнім середовищем та стануть більш відповідальними за своє та чуже життя.
Разом з тим акція була вельми веселою та позитивною. Окрема подяка Андрій Неліпа за плідну співпрацю протягом 5 роки. Та Uegene Chebotarev за серйозну організаційну підтримки в цьому та інших екологічних проектах.
СССРовцы не достают
Где ты видел ТЭЦ в районе Казачки?
Черчилль? Коль?
Ну шо, пацаны, можно поздравить? Похоже договорились о вводе на Донбасс вооруженной миссии ОБСЕ. Помогут развести пушки, опечатают их, встанут на линии разграничения и на границе с Россией.
путин вроде как уже не против.