Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 55

Не люблю скриминг из-за типа вокала. Хз о чем там поют.

Мне эти больше нравятся.
https://ru.wikipedia.org/wiki/ТонкаяКраснаяНить

Текст песни

Сокіл злітає у небо
До зірок наших надій
Іншого шляху нам не треба
Нехай він нестерпно важкий

Жовто-блакитний прапор
Тризуб - шлях до мети
У серці любов до країни
Крізь життя своє пронеси

Там, де барви життя розквітали
Збудували батьки наш край
За родину єдину вмирали
Ти сьогодні її не втрачай

Лелеки летять у вирій
Птахи - берегині моєї мети
Лети і ти до сонячного сяйва
До Рода нашого лети

Ми - біла смуга на чорній землі
Вогонь палає у наших серцях
Ми - світло у темряві, зорі в ночі
В скажений хрест останній цвях

Темрява лісу і місяця сяйво
Відчуєш ти у глибокому сні
Пращурів голос лунає у степу
Перемоги співає пісні

Україна... Золото Сонця торкнеться на мить
Україна... Чистого неба блакить

Я беру в долоні землю, що є чиста, як душа
Я кохаю тебе, ненько, рідна матінко моя
Відчуваю твої сльози, срібні сльози, як роса
Я благаю тебе, ненько, не згуби своє життя

Эти хорошие. Как тебе новый вокал у них?

Курск сегодня
CYnF7jZU0AAs8WI.webp

у нас тоже седня упала гривна :rolleyes:

ХАРКІВСЬКИЙ МЕТРОПОЛІТЕН БЕЗ ПРОВЕДЕННЯ ТЕНДЕРІВ В 2015 РОЦІ СКУПИВСЯ НА ДЕСЯТКИ МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ У РОСІЯН ТА ФІРМ З ОТОЧЕННЯ ДИРЕКТОРА МЕТРОПОЛІТЕНУ.

Найбільші контрагенти Харківського метрополітену в 2015 році, які отримали замовлення без проведення тендерів (інформація зі звіту за ІV квартал 2015 року КП "Харківський метрополітен" про результати закупівель без проведення процедури закупівлі, який був розміщений 11 січня 2016 року у «Віснику державних закупівель»):

1. ТОВ "ТБС-Україна" - 10,61 млн. грн. (в тому числі капітальний ремонт покрівлі будівлі головного корпусу електродепо"Московське" - 5 млн.грн., реконструкція системи опалення та гарячого водозабезпечення ст. «Героїв праці» - 2 млн.грн.). Власниками підприємства є троє громадян Російської Федерації - Гіві Баркалая, Айрат Ісаков та Дмитро Литвиненко.
2. ТОВ «Благоспецбуд+» - 6,53 млн.грн. (у тому числі капітальний ремонт покрівлі будівлі блоку допоміжних цехів - 1,98 млн .грн., реконструкція будівлі їдальні електродепо "Салтівське" - 1,48 млн.грн.). Власником є Дмитро Яковець, з селища Сковородинівка, яке знаходиться у Золочівському району Харківської області. У підприємства є два контактних телефони - +380957110978 та +380506054633. Другий номер також є контактним для ТОВ «Старсен» Івана Кравцова.
3. ТОВ "Старсен" - 5,10 млн.грн. (в тому числі роботи з капітального ремонту тунельного водогону довжиною 2,2 км - 3,87 млн.грн.). Власником є Іван Кравцов, а керівником з 24.03.2015р. – Сергій Греков. Раніше власником цього підприємства був Олександр Стаматін – син директора КП «Харківський метрополітен» Вячеслава Стаматіна та заступника Харківського міського голови Марини Стаматіної.
4. ТОВ "Лагуна-С - 4,97 млн.грн. (Реконструкція будівлі їдальні
електродепо "Салтівське" під будівлю для розміщення кімнат відпочинку технічного персоналу метрополітену). Власником та керівником є Олексій Пилаєв, який зареєстрований в Краматорську.
5. ТОВ "Турнікет-М" - 3,79 млн.грн. (Роботи з модернізації обладнання автоматизованої системи оплати проїзду станції "Проспект Гагаріна"). "Турнікет-М" зареєстроване за адресою м.Харків, вул. Різдвяна (Енгельса), 29-А. Власником ТОВ «Турнікет-М», як й ТОВ «Старсен» є Іван Кравцов. Керівником підприємства є Олександр Ладоненко.
6. ТОВ "НВП Промсистема" - 3,39 млн.грн. ( у тому числі реконструкція внутрішньомайднних мереж електродепо "Салтівське" - 2,62 млн.грн.). Власником є Катерина Хілімова, а керівником Світлана Діденко.
7. ТОВ "Пауер-Експерт" - 1,8 млн.грн. (роботи з модернізації системи маршрутно- релейної централізації станції "23 серпня"). Власником ТОВ «Пауер-експерт» є Дмитро Іскренко, а керівником – Петро Стародуб.

Також, серед замовлень метрополітену варте уваги:
- підприємств, які пов’язані з депутатом міськради й головою РДА Ленінського району міста Харкова Максимом Мусєєвим, ТОВ «Ваго-Рєв» (2,15 млн.грн.), ТОВ «Спеціалізований «Проектно будівельний монтажний поїзд-753» (0,03 млн.грн.), ТОВ «Системи прогресивної очистки» (0,97 млн.грн.) (підприємства, які тісно пов'язують з депутатом Харківської міської ради й головою Адміністрації Ленінського району Харківської міської ради, а також колишнім заступником директора КП "Харківський метрополітен", Максимом Мусєєвим);

- ТОВ "Паркінг+" - 0,27 млн.грн. (капітальний ремонт асфальтового покриття автомобільних та пішохідних доріг бази відпочинку «Дубовий гай»). Керівником та співвласником «Паркінг+» до початку 2010 року був Володимир Чумаков, якого у травні того ж року призначили директором Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради, котрий він очолює і понині. ТОВ "Паркінг+" є фаворитом вже протягом 5 років на тендерах, які оголошує Департамент будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради.

- ФОП Сінгуцький Д.В. - 0,62 млн.грн. (робочий одяг). Даніїл Сінгуцький (15%) є співвласником ВСП "Констракшн", фаворита на тендерах, які оголошує Департамент інфраструктури Харківської міської ради. До лютого 2015 року керівником «ВСП Констракшн» був Вадим Сінгуцький (батько Даніїла).
...

С *** ли россия проигрывает? И от обратного, если россия проигрывает, то мы выигрываем? Че-то ***** я не пойму, с чего это вы взяли эту перемогу.

Вот и я о том,набуя нам навязывают изменения и особые статусы а ?:rolleyes:

у нас тоже седня упала гривна :rolleyes:

ТО всё проделки гонтарЁвой, Йухло тут не причём:іржач::іржач::іржач:

Вот и я о том,набуя нам навязывают изменения и особые статусы а ?
Вы знаете зачем. Вопрос в другом - нахера мы ведемся на этот разводняк? А ведемся ли? Я думаю, что если бы велись, то Захарченко уже б вещал в Раде от лица партии защитников отечества.

• Це лайк!
Реакції: Virk
Экономика / Промышленность
В Украине наладят серийное производство новой снайперской винтовки
Подробности читайте на УНИАН:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Следующая модификация снайперский ОБРЕЗ :)
Также ожидается модернизация снайперского мушкета с зарядкой через ствол :):(:(

В ШокоХэнко теме шок от зрады, после фильма о добрых обдроченцах и злых бандитов из ВСУ. :D:іржач::іржач::іржач:
Хэнк подставил свою паству. :D

Это ****ец, товарищи..."Украина" крутит сериал "Не зарекайся" про ДНР, хунту, и кровавых ****ов:диявол: Сколько еще будет продолжаться этот беспредел Ахметки?:диявол:

"***ня" называется мыльным сериалом на канале "Украина"...сюжет внешне вроде безобидный про какую-то бабу, но проталкивает тему о добрым обдроченцах и жестоких ВСУшниках...и вообще про хунту и гнилой киевский режим

кстати, мне уже за отзывы об этой "****е" влепили 2 штрафных бала:диявол: типа нехорошо так отзываться об искусстве!

Экономика / Промышленность
В Украине наладят серийное производство новой снайперской винтовки
Подробности читайте на УНИАН:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Следующая модификация снайперский ОБРЕЗ :)
Также ожидается модернизация снайперского мушкета с зарядкой через ствол :):(:(

x60810.jpg.pagespeed.ic.A2SUaaKabTkCH1K41yF4.jpg

Ксения Быкова
18 ч · Комсомольск ·

У меня погибший.......Вам потом расскажут про статистику...

Рошенко президент мира а грызлов посол мира :)
Согласно фильма "Не зарекайся" ,заказанного Украиной,на деньги Украинцев,транслируемого Украиной, добрые обдроченцы сражаются против злых,плохих из ВСУ.

Назад
Зверху Знизу