Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 54

Кто нить помнит может быть?
У нас в зоопарке в середине/ в конце семидесятых был/была горилла - вроде самец. Был недолго - умер от одиночества как сказали смотрители/кормители. Но! был с семьей пару/тройку лет назад в зоопарке и зацепился с каким-то работником по поводу гориллы - так он мне до синих соплей доказывал что не было гориллы в харьк.зоопарке никогда. Кто нибудь помнит? видел?
Так по этому случаю даже потом фильм сняли. Типа комедия. Вспомни, когда горилла умирает и в клетку за неё садят мужика в горильей шкуре. Покопай по фильму - там инфу об этой истории скорее найдёшь. Вроде наш зоопарк упоминался.

В копилку борьбы со зрадой:
На Харківщині росіянин організував злочинну групу, що крала кошти ПАТ «Укргазвидобування» через фіктивні фірми

Прокуратурою Харківської області спільно зі слідчим управлінням ГУНП в Харківській області та Управлінням захисту економіки в Харківській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України викрито та припинено діяльність групи осіб.

За інформацією начальника відділу прокуратури області Ігоря Чуба, громадянин Російської Федерації протягом 2013-2015 років організував незаконну діяльність по заволодінню державними коштами в ході спільної діяльності з ПАТ «Укргазвидобування» НАК «Нафтогаз Україна».

Громадянин РФ координував перерахування державних коштів на розрахункові рахунки фіктивних підприємств під приводом надання послуг. В подальшому ці кошти повертались членам групи.

За попередніми даними, лише за останні три місяці через фіктивні фірми проконвертовано понад 100 млн. грн., у тому числі і кошти «Укргазвидобування».

В ході проведених слідчих дій вилучено 24 печатки фіктивних підприємств, понад 1 млн. грн. конвертованих коштів, бухгалтерські та фінансово-господарські документи, що підтверджують незаконні операції з державними коштами.

На даний момент організатор та троє членів злочинної групи затримані та їм повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.5 ст.191 КК України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

няте:D:D:D
girls-008.webp

Холодно, небось чижики напыжились:D

70-е не застал. В 80-х не помню, чтобы была горилла. Если бы была, думаю я бы запомнил.
Я даже гуглил. но не нашел. Ща ещё попробую.

Шо то было такое совецкое... припоминаю...

що крала кошти ПАТ «Укргазвидобування» через фіктивні фірми
Укргазвыдобування - это черная дыра. Швыряют бабло направо и налево шоб прибыль не показывать - знаю кучу примеров.

Гнать сраной метлой таких из Украины, а не паспорта давать

410a6c74e5_1689486-original.jpg

Я даже гуглил. но не нашел. Ща ещё попробую.
Та не парься. Гугл... В 80-е бегемотиха родила и долбодятел полез через летний выгул её с дитём пофоткать. Зашёл в крытое помещение. Шото ей не понравилось. :D Он почти добежал до ограды выгула - и она его как раз об эту ограду из рельс головой и постукала, за ноги держа. Под визги жены. Думаешь, это есть в Гугле? :D А было на моих глазах.

Укргазвыдобування - это черная дыра. Швыряют бабло направо и налево шоб прибыль не показывать - знаю кучу примеров.
Ну не знаю, как там на счет прибыли, но то, что это государственная структура - это факт. И не спиздить у государства для большинства его подданных - западло. Хотя знаю одного начальника, не большого, но на денежной должности. Порядочный человек. Исключение, наверное, но шо вижу - о том пою.

Під час оформлення закордонних паспортів більше не вимагатимуть надати довідку про несудимість.

Державна міграційна служба України скасувала всі обмеження на оформлення закордонних паспортів. Як повідомляє прес-служба відомства, підставою для цього стали зміни до українського законодавства в частині оптимізації надання адміністративних послуг.

Відтепер міграційна служба під час оформлення закордонного паспорта не перевірятиме, чи має громадянин обмеження на виїзд за кордон. Це не лише прискорить внутрішні процеси оформлення документів, а й зменшить навантаження на працівників міграційної служби, вважають у ДМС.

У відомстві наголошують, що віднині будь-яка пропозиція оформити довідку про несудимість для оформлення закордонного паспорта буде не лише незаконною, а й не матиме сенсу.

Нагадаємо, починаючи з 1 січня 2016 року українці можуть отримувати нові електронні паспорти. Це пластикові ідентифікаційні картки, якими поступово, впродовж чотирьох років мають замінити традиційні - паперові.

Всех с Рождеством:)
Пусть в ваши дома войдут мир, здоровье добро и благополучие:)))

Ну не знаю, как там на счет прибыли, но то, что это государственная структура - это факт. И не спиздить у государства для большинства его подданных - западло.
Так а чего удивляться? Вспомни главную поговорку советского времени: "Сколько у государства не воруй - своего не вернёшь". :D Ля традицьйон.

Почему никто не комментирует информацию о победе над зрадой? Не интересно?
Вот еще:

- Розкажіть про загальні результати боротьби з корупцією в Харківській області за 9 місяців. Який цей результат в масштабах країни?

- За 9 місяців поточного року правоохоронними органами області до суду направлено 80 обвинувальних актів про корупційні злочини відносно 86 осіб, які вчинили 109 кримінальних правопорушень. Із зазначеної кількості обвинувачених 72 особи вчинили корупційні злочини, пов'язані з отриманням або дачею неправомірної вигоди, і 14 - привласненням та розтратою державних коштів. Це один з найвищих показників у країні.
Який найбільший хабар цього року зафіксовано в області?

- Найбільший хабар цього року склав трохи більше 1 млн 420 тис. грн. У червні ми повідомили про підозру начальнику управління Держземагентства у Первомайському районі, який отримав через посередника неправомірну вигоду. Протягом місяця досудове розслідування буде закінчено. Це найбільший хабар не тільки в цьому році, але і в минулому.
Мери Люботина та Мерефи, затримані за підозрою в отриманні хабара, мало того, що вийшли під заставу, так і продовжували виконувати свої обов'язки. Чому на це не реагували?

- У липні до суду направлено звинувачувально-обвинувальний висновок щодо Люботинського міського голови Теличка, який отримав неправомірну вигоду в сумі 32 тис. грн. і 500 долл. за підготовку, узгодження і виділення земельних ділянок у власність або в оренду. Він вийшов під заставу з СІЗО, це майже 73,5 тис. грн.

За клопотанням прокуратури мер був відсторонений від своєї посади на час проведення досудового розслідування. Коли прокурори подали клопотання на продовження терміну відсторонення і на час судового розгляду, суд нам відмовив. І, звичайно ж, це викликало обурення у місцевих жителів. Як людина, яка, підозрюється в махінаціях із землею, може продовжувати керувати містом, підписувати документи? У цьому випадку ми повністю солідарні з територіальною громадою. Ми повторно звернулися до суду з клопотанням і 1 жовтня нам його задовольнили. Зараз ця людина не може приймати рішень як міський голова.
Разумеется, это еще не перемога...

Oui, bien sur...

передаю привет:yahoo::yahoo::yahoo: от наших внимательных читателей:yahoo::yahoo::yahoo:

Як завжди ,передавай вітання ВСІЙ спільноті форуму з Різдвом Христовим!Дуже хотілося б ,щоб перестали чубитись та лаятись між собою.іноді дуже не приємно це читати....Всім всіх благ і вдачі,перемоги над *****ією та миру на наших теренах.........Вітання від нашоі родини,бо дружину я теж підсадив на цей ********-ХФ.

Назад
Зверху Знизу