Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 49

2 роки тому я був на західній Холодній горі. Там трамвай. А що спитати хотів? Чи не за знижки на продукцію компанії Рошен?

Просто цікаво спостерігати за людиною, яка нещодавно відкрила в собі українця по фейсбуку або твіттеру і вчить інших бути українцями.
А найголовніше: як їм треба правильно жити.:)
Така собі поміркована еволюція.

Просто цікаво спостерігати за людиною, яка нещодавно відкрила в собі українця по фейсбуку або твіттеру і вчить інших бути українцями.
А найголовніше: як їм треба правильно жити.:)
Така собі поміркована еволюція.

Головне - дзеркало не розбий.

Та и так ясно шо. Тебя обработали пропагандой. Все знают, что раньше украинцем, типа, стыдно было себя обозначать. А теперь, типа, модно. Модно, карл! Перекрасились просто пушо модно. Тебя пропаганда из сми и фейсбука запараноила. В донецке не всё так однозначно, сша воюет с россией гражданской войной. Мочанов же говорил, не слышал? Откройте рот и закройте глаза!

Та и так ясно шо. Тебя обработали пропагандой. Все знают, что раньше украинцем, типа, стыдно было себя обозначать. А теперь, типа, модно. Модно, карл! Перекрасились просто пушо модно. Тебя пропаганда из сми и фейсбука запараноила. В донецке не всё так однозначно, сша воюет с россией гражданской войной. Мочанов же говорил, не слышал? Откройте рот и закройте глаза!

Шо там казав Мочанов-Оросов? Бггг

ВеликоУкраїна, БілоУкраїна та МалоУкраїна?

Та ні. То ти не туди поліз.
Західна Націоналістична, Центральна Поміркована і Східна Ніяка.
Це тобі поясняли, якщо б ти був нещодавно на Заході і присів би десь у селі випити рюмку чаю з людьми.:D

Та и так ясно шо. Тебя обработали пропагандой. Все знают, что раньше украинцем, типа, стыдно было себя обозначать.
Знав би ти скільки я за життя почув на свого батька фраз типу "вуйко з полонини", "бандера" та ін. І нічого - до сих пір розмовляє українською.

Це тобі поясняли, якщо б ти був нещодавно на Заході і присів би десь у селі випити рюмку чаю з людьми.:D

Про Южную забыл. Это как минимум

Я з різними людьми випив багато рюмок чаю. Оце розділення - хуїта повна. Можу довести історичними приклалами.

ИНИЦИИРОВАТЬ ПЕРЕУСТРОЙСТВО ИЗ НЫНЕ СУЩЕСТВУЮЩЕГО (КЛАНОВО-АЛЕГАРХИЧЕСКОГО) УКЛАДА ГОСУДАРСТВА В НАРОДНЫЙ КАПИТАЛИЗМ

Штоблядь? Ахахахаха.

Я з різними людьми випив багато рюмок чаю. Оце розділення - хуїта повна. Можу довести історичними приклалами.
Значить все правильно зрозумів.
Собі доводь що хочеш (від щирості до устрою, бо так тобі легше буде), але люди знають, що кажуть.

Знав би ти скільки я за життя почув на свого батька фраз типу "вуйко з полонини", "бандера" та ін. І нічого - до сих пір розмовляє українською.

Дофига времени провел на зу, в том числе на полонинах, львове. Пешу на *****ськом наречии как видишь. Языковые вопросы воняют как партия одного рыгеона.

Дофига времени провел на зу, в том числе на полонинах, львове. Пешу на *****ськом наречии как видишь. Языковые вопросы воняют как партия одного рыгеона.

Оце ти правильно. Я сам спілкуюся на капськом наречіі.
За язикові питання треба нещадно ****ити руками і ногами (хоча від кількості ****юлів залежить ступінь оволодіння).
Тут більше питання: коли саме відчув себе українцем?:D Але особливо: коли почав навчати інших будти українцями))
Але ти все зрозумів, раз почав злізати в сторону;)

Значить все правильно зрозумів.
Собі доводь що хочеш (від щирості до устрою, бо так тобі легше буде), але люди знають, що кажуть.

Сьогодні йузер надихається виступами Фаріон.

Зараз покаже шаровари з криком оттакийяукраїнець

Оце ти правильно. Я сам спілкуюся на капськом наречіі.
За язикові питання треба нещадно ****ити руками і ногами (хоча від кількості ****юлів залежить ступінь оволодіння).
Тут більше питання: коли саме відчув себе українцем?:D Але особливо: коли почав навчати інших будти українцями))
Але ти все зрозумів, раз почав злізати в сторону;)
Не понимаю что значит "відчув українцем"

Учить? Чего? Чувак, я пока понял что у тебя сорт оф паранойя.

Назад
Зверху Знизу