Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 49

Понад 600 тисяч жителів Донбасу, які втекли від бойових дій, вирішили залишитися жити в Росії, заявив керівник російської Федеральної міграційної служби (ФМС) Костянтин Ромодановський.

"Понад 600 тисяч висловили бажання пов'язати своє життя з Росією і отримали документи, що дають право на довгостроке проживати в нашій країні", - цитує пана Ромодановського агенція "Інтерфакс".
Пан Ромодановський також зауважив, що, за даними соціологів, в Росії зросла кількість людей, які вважають, що незаконних мігрантів слід легалізувати й допомогти їм асимілюватися.
На зміну ставлення росіян до незаконних мігрантів могло вплинути збільшення кількості українців в міграційних потоках і заміщення ними мігрантів з Центральної Азії, додав він.
За даними ФМС, на території Росії зараз перебувають понад 2,6 млн громадян України, з них близько мільйона людей приїхали з Донбассу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Сама власть себя дискредитирует так, что ни одной рашспецслужбе не угнаться.
Про Райнина вообще молчу - то на него покушение готовят, то теперь при помощи "черного" пиара пытаются хоть как-то популяризировать. Капец у него советнички)))

А понагнетать:D Вон идет поток инфы о 1 сентября. Только еще не определились что же будет происходить;)

Один з обвинувачених на суді у справі про фарбування українським руфером Григорієм Мустангом зірки на сталінській висотці у Москві заявив, що під надиктовування слідчих обмовив інших чотирьох фігурантів - *****утистів-бейсджамперів.

Петербурзький руфер Володимир Подрєзов сказав у четвер, що спершу слідчі у "справі про зірку" обманом змусили його підписати підроблений протокол допиту, у який вставили слова про змову між Мустангом і четвіркою бейсджамперів, а потім змусили підтвердити ці свідчення на очних ставках з *****утистами.
Самого пана Подрєзова звинувачують у тому, що він допоміг вночі 20 серпня минулого року Григорію Мустангу (справжнє ім'я - Павло Ушівець) вилізти на шпиль висотки на набережній у Москві. Цього він не заперечує, але не визнає висунуте йому кримінальне обвинувачення у "хуліганстві з мотивів політичної ненависті" - він вважає, що винен максимум в адміністративному правопорушенні.
Бейсджампери ж, за словами пана Подрєзова, "ні при чому, вони там випадково опинилися".
Володимир Подрєзов, троє з чотирьох бейсджамперів і свідки, даючи у четвер свідчення у суді, описали, як слідство фальсифікувало докази і свідчення, підганяючи їх під *****утистів, яких поліція упіймала біля висотки.
"Я обмовив бейсджамперів на прохання слідчого. Ці люди жодного стосунку не мають. Просто їх взяли і не хочуть відпускати. Він сказав, що потрібно буде сказати, що підтверджую раніше надані свідчення. У нього були вже готові протоколи, і він просто їх зачитував", - сказав пан Подрєзов у четвер на суді.
Про те, що *****утисти непричетні до акції Мустанга, в ході якої той пофарбував зірку на висотці у кольори українського прапора, він говорив і раніше.
МустангImage copyrightmustangwanted.com
Image caption
Мустанг опублікував фото- і відеопідтвердження, що він провів акцію самотужки
Адвокат однієї з підсудних, Євгенії Короткової, Валерій Лавров сподівається, що розповідь пана Подрезова у суді справить враження на суддю Марину Орлову.
Чотирьох бейсджамперів (любителів стрибків з *****утом із хмарочосів і подібних високих місць) затримали біля сталінської висотки на Котельницькій набережній о восьмій ранку 20 серпня минулого року, через кілька годин після того, як Григорій Мустанг завершив свою акцію.
Олександр Льохів, Олексій Широкожухов, Євгенія Короткова і Ганна Лепьошкіна стверджують, що стрибнули з висотки абсолютно незалежно від Мустанга і не знали про його акцію.
Сам Мустанг, дізнавшись про затримання *****утистів і про те, що їх звинувачують у фарбуванні зірки, опублікував фото- і відеопідтвердження, що він провів акцію самотужки.
Пізніше в інтерв'ю ВВС він сказав, що і зараз зробив би те ж саме, "але так, щоб нікого не посадили".

Торичка, похоже, скоро умрёт, камрады.
Я вместе с ним умираю, не могу на это смотреть, ни о чём думать не могу...как это несправедливо, что они так мало живут. Как я без него буду жить, хзн.

А понагнетать:D Вон идет поток инфы о 1 сентября. Только еще не определились что же будет происходить;)

Дети в школу пойдут и пробок на дорогах станет больше. Вот и всё, что произойдет.;) Если и будет какрй-либо замес, то перед самими выборами или сразу после них. И то он будет носить внутренний характер.

Я пыталась нагуглить какой у него рост:D Может там не достаточно Илизарова:D

Достаточно, чтобы заменить каблуки - все равно он выше 5 см не носит)))

Я вместе с ним умираю, не могу на это смотреть, ни о чём думать не могу...как это несправедливо, что они так мало живут. Как я без него буду жить, хзн.

Он переродится в маленький пушистый комочек. И найдет тебя сам

Понад 600 тисяч жителів Донбасу, які втекли від бойових дій, вирішили залишитися жити в Росії, заявив керівник російської Федеральної міграційної служби (ФМС) Костянтин Ромодановський.

"Понад 600 тисяч висловили бажання пов'язати своє життя з Росією і отримали документи, що дають право на довгостроке проживати в нашій країні", - цитує пана Ромодановського агенція "Інтерфакс".
Пан Ромодановський також зауважив, що, за даними соціологів, в Росії зросла кількість людей, які вважають, що незаконних мігрантів слід легалізувати й допомогти їм асимілюватися.
На зміну ставлення росіян до незаконних мігрантів могло вплинути збільшення кількості українців в міграційних потоках і заміщення ними мігрантів з Центральної Азії, додав він.
За даними ФМС, на території Росії зараз перебувають понад 2,6 млн громадян України, з них близько мільйона людей приїхали з Донбассу.

Нехуй шастать:квіточка: Вернее "Нехай Щастить":квіточка:

Нардеп Березенко стал внештатным советником президента Украины

Президент Украины Петр Порошенко назначил народного депутата от фракции «Блок Петра Порошенко» своим внештатным советником.

Соответствующий указ был обнародован сегодня вечером, 28 августа, на на сайте главы Украинского государства

«Назначить Березенко Сергея Ивановича советником президента Украины (вне штата)», — говорится в тексте указа.
Напомним, Сергей Березенко был избран народным депутатом на промежуточных выборах 26 июля в 205-м округе в Чернигове, тогда ему удалось с крупным отрывом обойти своего главного оппонента из группы Коломойского Геннадия Корбана.

А ты вета вызывала?

Как я без него буду жить, хзн.
С приятными воспоминаниями о шерстяном друге.
У меня вот фотка любимой кошки в компе висит.

Дети в школу пойдут и пробок на дорогах станет больше. Вот и всё, что произойдет.;) Если и будет какрй-либо замес, то перед самими выборами или сразу после них. И то он будет носить внутренний характер.

Достаточно, чтобы заменить каблуки - все равно он выше 5 см не носит)))

Та то не у нас, а у домбасни рвет пуканы:D Может и готовят что то на окупированных территориях:незнаю: Все же орки без мозгов

Назад
Зверху Знизу