Волонтер, радник міністра оборони України Тетяна Ричкова заявила, що волонтер Георгій Тука був здивований пропозицією очолити Луганську обласну військово-цивільну адміністрацію. Про це вона розповіла в інтерв’ю ТСН, повідомляють Патріоти України. “Ой, Жора зараз в шоці. Жора, коли про це дізнався, цілий день нормально розмовляти не міг. Луганська область, губернатор”, – сказала вона. Ричкова уточнила, що з Тукою це ніхто не обговорював. “Його в Кривому Розі поставили перед фактом. Зробили таку пропозицію”, – повідомила вона. Волонтер зазначила, що вони порадили Туці прийняти цю пропозицію. “А ми йому сказали, що він зобов’язаний. Ми як його друзі-соратники сказали:”Ніхто, крім нас”. Давай знайдемо команду хорошу, таких же волонтерів, як ми, фахівців, юристів”, – розповіла Ричкова. Вона повідомила, що в команді Туки вже захотіли працювати прокурори, біженці з Криму. “Вони патріоти. Це люди, яким я можу довіряти, які готові йти за ним, йому допомагати. Я думаю, ми і економістів знайдемо”, – зазначила волонтер.
/