Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 47 - Part 48

zVFaDQX.jpg
А міг би бути космонавтом. Чи, хоча б, слюсарем :D

В Казахстане русскомирцев уже в дурку отправляют..

7 липня 2015 слідчий суддя Кордайского районного суду Джамбульської області Казахстану задовольнив клопотання про примусовий характер проведення судово-психіатричної експертизи. підозрюваного у розпаленні міжнаціональної ворожнечі проросійського активіста Єрмека Тайчібекова

Комісія прийшла до висновку, що Тайчібеков “виявляє ознаки параноїчного синдрому з ідеями реформаторства і величі, є порушення у сфері мислення у вигляді докладності, схильності до “рассуждательства”, а також має порушення в емоційній сфері у вигляді монотонності, обмеження кола інтересів, нозологічну приналежність яких визначити в амбулаторних умовах не представляється можливим”, – зазначено в тексті судової постанови. Для уточнення діагнозу і вирішення експертних питань Тайчібекова було вирішено примусово помістити в стаціонар.

Раніше проти Тайчібекова було порушено кримінальну справу про розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Приводом стали його публікації в соціальних мережах із закликами до відновлення Російської імперії і входженню Казахстану до її складу. У квітні 2014 року Тайчібеков опинився в центрі скандалу, коли на своїй сторінці в Facebook запропонував винагороду за голову українського підприємця Ігоря Коломойського.

Побачив фото. Сиджу і регочу
61339_main.jpg

Побачив фото. Сиджу і регочу
61339_main.jpg

Кравчук думает: сцуко, свалял дурака, надо было приватизировать "Запорожсталь" хотя бы.
Кучма думает: хорошо, шо я сейчас не през - а я расстраивался, *****.
Ющ думает: бджолибджолибджоли.

Нічо так жопи, до-речі
61354_main.jpg

Але ж жопки-то гарні? :D

Не могу ничего сказать, раньше, помнится, меня интересовали исключительно мужчины.:D:D:D

И как язва желудка может быть препятствием к разглядыванию меню в ресторане?
А твоя жена в курсе, шо она - язва желудка?:ги:

Не могу ничего сказать, раньше, помнится, меня интересовали исключительно мужчины.:D:D:D
Тьотінька, у жінок в ЗСУ за визначенням гарні жопки, ****** та мордочки. А хто проти - той сєпар і ******* :D

Тьотінька, у жінок в ЗСУ за визначенням гарні жопки, ****** та мордочки. А хто проти - той сєпар і ******* :D

Я как бы не против, но имею право на обоснованное сомнение, ибо не владею вопросом.

Я как бы не против, но имею право на обоснованное сомнение, ибо не владею вопросом.
Тоді дивись на фотці трошки лівіше, там для тебе :D
Как ты видишь? Они же в камуфляже.. :rolleyes:

Пфь, знаєш скільки детекторів у ББ в очі вбудовано? :D Я все бачу.

Назад
Зверху Знизу