Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ)

Мну за державу обидно. Смотрю одни и теже ботят, а людей и не видать, очково как то стало, думаю дай шевельну народец, и вроде как сработало, но пока еще не очень эффективно.
***** тебя давно не посылали, видимо.

У Харкові на багатоповерхівці почали малювати найбільший в Україні портрет Тараса Шевченка

У Харкові на багатоповерхівці почали малювати найбільший в Україні портрет письменника та художника Тараса Шевченка.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Харківської міської ради, гігантський портрет Т. Шевченка сьогодні, 1 жовтня, почали малювати на 17-поверховому житловому будинку. Малюють портрет Кобзаря художники творчої групи «Kailas-V». Ескіз малюнка вже нанесений на стіну, на всі роботи майстри використають до 900 балонів з фарбою.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

красиво

Ну не знаю, по разному, я сейчас в Омске работаю, но основа вся конечно в КЗ осталась, жилье и т.д. Тенге у нас дорожает назло всем врагам, зарплаты вроде тоже более менее, россияне шкнят, вот у вас зарплаты больше чем в России. Не знаю в Омске мне 53000 платят, а КЗ столько всеравно не получалось.

Так если так хорошо в Казахстане смысл в рашу ехать:confused:

123.webp

Пока не холодно, вода не замерзает, надо ****ом люстрировать, не в мусорник , а сразу ведро с ****ом на голову.

Назад
Зверху Знизу