Кремлівська пропаганда вже перейшла у маразматичну істерію - Геращенко
Російська пропаганда, ведучи кампанію дезінформації щодо ситуації на Донбасі, вже перейшла у маразмо-екстаз істерії та ненависті до України.
Про це пише у Фейсбуці радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.
"Мої френди постійно надсилають мені дедалі нові "шедеври" російської пропаганди. Цього разу надіслали відео з якогось масштабного пропагандистського концерту, який своїм цинізмом набагато перевершив всі шедеври ******ської або комуністичної пропаганди. Думаю, його режисери і сценаристи заслужили прийняти з рук Путіна звання Героя Росії за спотворення правди і навколишньої дійсності", - вважає він.
За словами Геращенка, "всю силу і красу великої російської мови ці сценаристи і режисери спожили для розпалювання міжнаціональної та міждержавної ворожнечі, отримуючи за це свої тридцять срібняків".
"Особливий інтерес викликає початок концерту, на якому з десяток дітей читають вірші про вбивства дітей. Цікаво було б подивитися на батьків, які дозволили такого роду експерименти над свідомістю і психікою власних дітей", - пише він.
Радник глави МВС зазначає, що "це вже вищий клас пропаганди, який переходить у маразмо-екстаз істерії та ненависті до України".
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
я думаю все догадались о каком концерте говорится