Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 7

Яценюк не вор, и вся дума не воры, это понятно, принципы переменчивы от воли майдан-организаторов....
...

тебе треба забанити за ідіотізм...
Я вже заєбавсь із тобою балакати. Тобі, походу, похуй що - що не кажи, ти метеш якусь ***ню зовсім про інше.
До чього тут рада? :рл: В нас немає уряду. Раду не повісили тільки тому, що повинен залишитись хоч один владний "орган".

Я сподіваюся - їх усіх чекає люстрація і суд у найближчі вибори.

І, да - перекажіть від мене пукіну, що він є підор. В нас і так тут срака, а ці ***** ще "допомогає".

Афігєть! Вмикаю зараз Шустерлів...а там й досі Йулька телепенькає...Це ж що треба було курити, щоб майже дві години тараторити не вставаючи:eek:

Это не нам с Вами решать, в этой игре мы статисты, ну или пушечное мясо, кому как повезет.
Да ну, не решили что куда вводить - на фломастерах передрались при дележке.
Ну да, ну да. Від нас ніц не залежить...:D
Ви ********* хоч тепер розумієте, чим ми відрізняємося? А саме головним - ви терпіли, а ми борці.;) Вас їбуть - ви на кухнях бурчите, нас наманаються виїбати - ми шини палимо.;) Рости вам ще і рости. Вже 300 років вас вчимо не бути бидлом. А ви все впираєтеся. :D

о, Юлька "переосмиліла своє життя та війшла набагатше сильнішою" (с)

Тори, сами вы может и не высказывались, а на мой вопрос по этой теме сначала послали на #уй, а потом ответили так как я написал. Пост лень искать, поздно уже у нас.
чого прискіпався вчи братську мову і все буде гаразд.

ти диви, які всі україномовні
smile19.gif

кого ж путлер буде рятувати?

так, ця мандєль врятує країну
який жах
голосуємо за Ляшка

ну серьезно... независимость чего теперь признавать? Или кто не успел-тот опоздал?

в юриспруденции есть такое понятие, как никчемность, когда при вроде бы правильном оформлении уже в самом базовом решении была допущена ошибка, которая привела к неправильному и неправомочному действию... в общем, все это фикция и никчемная сделка!

Вот увидите, все кто получат паспорта с двуголовой курицей, уйдут вместе с корабликами, потому, как чемодан без ручки ником не нужен!

россия (страна-террорист)не вторые по обращениям на получение убежища в странах ЕС. Впереди только Сирия, - ООН (ЦЕНЗОР.НЕТ)

пока глупцы в расею, более умные из неё!:D

Назад
Зверху Знизу