Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не думаешь значиться?Не знаю
Украина мертвой хваткой вцепилась в Донбасс, которому предписывается роль рабов великих каклов.
и восполняемого ресурса биотоплива.Цитата:
Украина мертвой хваткой вцепилась в Донбасс, которому предписывается роль рабов великих каклов.
Нарешті почалися перші позитивні зрушення на українських телеканалах з власної ініціативи каналу. Телеканал ТЕТ покаже #кращийконцертроку
Ось що йдеться на сайті телеканалу:
"Нам набридли «пісні року», «блакитні вогники», мюзикли, «дискотеки 90-х» та інші «концерти під майонезом» у новорічному ефірі. Ми так більше не будемо.
Jamala, Pianoбой, ТНМК, SunSay, The HARDKISS, The Maneken, ONUKA, Bahroma, Sophie Villy, Tape Flakes, Champagne Morning, Morphom, Маша Чайковська і Гуша Катушкін, Dead Boys Girlfriend, US, Руки'в Брюки – lineup нашої новорічної ночі!"
Сучасна українська музика у новорічну ніч на українському каналі. Хто б міг помріяти про це ще рік тому? Мабуть це єдиний канал, який можна буде дивитися у новорічну ніч.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
сОбак ))))Это Собака
Роль злодеев всегда прельщает, положительные персонажи в книгах и кино пресные и не интересные. А злодеи — харизматичные, интересные личности. Думаю поэтому все так подхватили тему ******ов, карателей, страшных кровопийц и тд.
Теперь великим каклом себя почувствовать можно ещё…
и восполняемого ресурса биотоплива.
угу, именно поэтому армия бобра Мордорской федерации как из книжки - ****ута на всю голову и имеет такого же ебнутого иррационального шизофреничного предводителя.Роль злодеев всегда прельщает, положительные персонажи в книгах и кино пресные и не интересные. А злодеи — харизматичные, интересные личности. Думаю поэтому все так подхватили тему ******ов, карателей, страшных кровопийц и тд.
Теперь великим каклом себя почувствовать можно ещё…
хачу такие часы !Часы с кукушкой:
Каждый час из Ока Саурона высовывается Тот Самый Мальчик Никита и блюёт снегирями