Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 37

Немного подросла,потом подупала...Сейчас думает куда б двинутся.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Американська компанія Fathead, виробник спортивних і розважальних декаль-картинок, збирається подати в суд на ВДТРК Росії у зв'язку з використанням її рекламних матеріалів у спотвореному вигляді.
28 листопада в програмі "Спеціальний кореспондент" на телеканалі "россия 1" показали сюжет про гей-пропаганду на Заході.
У ньому продемонстрували відеозапис із зображеннями оголених чоловіків на стіні в дитячій кімнаті.
Закадровий голос коментує відео: "Ерозія моралі, породжена за океаном, розмивання інституту шлюбу - Європа покірно бере приклад у США. Невже так має виглядати дитяча кімната?".
Запис, що потрапив в ефір "России 1", - пародія на ролик, який використовувався в рекламній кампанії Fathead. В оригінальному відео на стіні дитячої був зображений монстр-трак - автомобіль з величезними колесами, призначений для гонок по бездоріжжю.

У компанії вважають, що включення в рекламний продукт іншого зображення - замість оригінального - було навмисним, щоб акцентувати "аморальність" західних цінностей, особливо в галузі виховання дітей.

Дисциплины нет у него, мямлить хреново, ввести еще не умеет нормально раду

Я минут 10 посмотрело как Луцик список кандидатов Сене на рассмотрение зачитывал. Самопощь чо то бычиться стала, но то таке...
Луцик хоть и картавый но смотрелся довольно таки уверенно, коньяка наверное грамм 50 дернул.

И чего она выросла

Отказ от Южного потока Россией создал виртуальный дефицит- вернее его опасения ... Биржа отыграла на повышение , подтянулись спекулянты и всем стало весело от новой игры! Время быков прошло ...

Ага...У Шустера было когда то "Хочу Обаму"Ошибся Шустер,пусть теперь исправляется,и заводит волынку : "Хочу кровавого пастора")))

Я хочу Пастора:yahoo:
Кто у нас умеет с голосовалкой темы делать?

Назад
Зверху Знизу